Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Cnm ben riyasini gordum yasli nur yuzlu bi teyze bana 41gun gunde 1tanw meryem suresini oku bi suya sonra 41gun sonra o suyu icin kocanla dedi yaptm ama rabbim sabrimi sıniyo galiba ne zaman vericeni rabbim bilir beklemek zorundaym

meryem suresini benim için de bu ay okudular...bakalım kısmet tabi...Rabbim herkesin duasını kabul etsin..

ben birbirimize ettiğimiz duaların çok makbul olduğuna inanıyorum, sizler eksik eksik etmiyorum dularımda.. Hayırlısı ile kabul olur inşşşşş...

Mumin kardesinin duasi kabul olur her zaman.. insallah dualarimiz hürmetine isteyen herkezin bebegi olur rabbim soysuz kalmayi nasip etmesin bize insallah

msjlarınızı anca okudum canlarım :))) hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum ıyıkı varsınızzz :))))) rabbım ınsallah hayırlısını verır artık uzullmem.. tek tek bu ay hepınızden haberlerı beklıyorum Allahm hepımıze annelık duygusunu yasatsın..

saol cnm .. ınsallah amın.. ben 1 senedır ugrasıyorum ılk dış gebelık gecırdım.. ama tedavıyle olmadı kendılıgınden..

Aminnn isallah. ee sevinclisondir dimi :)

Canim beniiim korkma nolur korku herseyi getirir herseyin hayrlisı bitanem takma uzulme akìsına birak nolur

elımde deqıl nabaım ( eger degerlerım doktorun dedıgını gıbı yukselmesse ıgneyle dusuk yaptırcakmıs nası korkmayım pff.. sevıneyımmı sımdı uzuleyımmı Allah hakkımda hayrlısını versn

Yukselir insallah cnm benm uzulme sen hakkindan hayrlisinii iste devamli rabbim her zaman kulunu yoklar o an ne dua edrsen kabul olur devmli hayrlisini dile :) gül bakalim moral bozmak yook

sus bakım düşünme bunlarıiyi düşünkü oda sana tutunsunhayırlısıyla herşey yolunda gitcek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…