- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #1.021
arkadaşlar merhaba bende yarın tüp bebeğe başlıyorum
inşallah cnm inşallah tedaviye falan başladınmı ben bşlamadım bu ay başlamayı düşünüyorum nasip olrsa birde duası var aynı zamanda meryem suresini 41 gün boyunca okuyunca hayırlısıyla cenabı allah veriyomuş gerçi inanarak yapmak lazım isteyerek tek dileğim birgün anne olabilmek be cnm allahın izniyle oda olacak inanıyorum sadece vakti zamanı var demekki çünkü evimizde tek eksiğimiz bebiş inşallah oda gelecek :) :)
hayırlısı olur inşallah cnm...
meryem suresini benim için de bu ay okudular...bakalım kısmet tabi...Rabbim herkesin duasını kabul etsin..
Birbirime dua edelim olur insallah
ben birbirimize ettiğimiz duaların çok makbul olduğuna inanıyorum, sizler eksik eksik etmiyorum dularımda.. Hayırlısı ile kabul olur inşşşşş...
Betül bende çok mutlu oldum.inşallah hayırlısıyla allahım kucağına almayı nasip eder canım.darısı biz bekleyenlerin başına inşallahhh.bu arada bişey sorabilirmiyim sen ne zamandır istiyodun.Sanırım tedaviyle oldu he cnm ..........
msjlarınızı anca okudum canlarım :))) hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum ıyıkı varsınızzz :))))) rabbım ınsallah hayırlısını verır artık uzullmem.. tek tek bu ay hepınızden haberlerı beklıyorum Allahm hepımıze annelık duygusunu yasatsın..
Aminnn isallah. ee sevinclisondir dimi :)
yok degılım cnm :))) ılgınc dımısaf saf bakınıom ole
La belirtileri var derken bile heyecandan ölüyodun:))
evet cok heycanlıydm ama sımdı şok gecırıorum sanırım :)))) hıcbısı hıssetmıom galıba korkuom..
Canim beniiim korkma nolur korku herseyi getirir herseyin hayrlisı bitanem takma uzulme akìsına birak nolur
elımde deqıl nabaım( eger degerlerım doktorun dedıgını gıbı yukselmesse ıgneyle dusuk yaptırcakmıs nası korkmayım pff.. sevıneyımmı sımdı uzuleyımmı Allah hakkımda hayrlısını versn
elımde deqıl nabaım( eger degerlerım doktorun dedıgını gıbı yukselmesse ıgneyle dusuk yaptırcakmıs nası korkmayım pff.. sevıneyımmı sımdı uzuleyımmı Allah hakkımda hayrlısını versn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?