• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar ben sonucumu alamadım bugün:50:bütün gün aradım açılmadı telefon dönerkende uğradım ama 5e geliyodu yetişemedim yarın sabahtan alcam 12de de kendi doktorumda randevum var zaten:18:.birazdan kursa gidicem gelince görüşürüz artık canım öpüyorum sizi:54:

hayirlisi olsun ,sunun surasinda yarina ne kaldi .:18:bir gün daha bekleriz....:ssz:

kızlar ben sonucumu alamadım bugün:50:bütün gün aradım açılmadı telefon dönerkende uğradım ama 5e geliyodu yetişemedim yarın sabahtan alcam 12de de kendi doktorumda randevum var zaten:18:.birazdan kursa gidicem gelince görüşürüz artık canım öpüyorum sizi:54:

Bütün gün aklımdaydın canım yaaaa, bir heyecanla açtım neti amaaa :( neyse yarına az kaldıı inş yarın alırız güzel haberleriniiii :16:

Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))

Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))

Ayyyyyyyyyyyyyy canımm çook sevindimmm, inş cuma günü de netleşir her şeyy.. Ayyy Allahım yaa süper bi haber bu :)) 2. hamişimiz de belli olduuu, Allah arttırsın inşş darısı başımızaaaa :16:

ay canım inanmıyorummmmmm:52:yuppiiii:46::46::46::46::46::46:çok heyecanlandım şimdik gözün aydın canım ay allahım ya inşallah çıkar canım çok sevindim adına ağlıcammı ne sevinçten:52::52::52::52::52::49::46::46::46::46::46::46:

ay canım inanmıyorummmmmm:52:yuppiiii:46::46::46::46::46::46:çok heyecanlandım şimdik gözün aydın canım ay allahım ya inşallah çıkar canım çok sevindim adına ağlıcammı ne sevinçten:52::52::52::52::52::49::46::46::46::46::46::46:

Ay hakkaten ben de ağlamaklı oldum, şaka maka burda ne güzel bir bağımız var bizim ya maşallah :16:

:nazar:Tebrikler canim benim,insaallah kucagina aldigin mesajlarida yazarsin....:46::62::64::118:

Back