Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hayirlisi olsun ,sunun surasinda yarina ne kaldi .:18:bir gün daha bekleriz....

Bütün gün aklımdaydın canım yaaaa, bir heyecanla açtım neti amaaa neyse yarına az kaldıı inş yarın alırız güzel haberleriniiii

Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))

Ayyyyyyyyyyyyyy canımm çook sevindimmm, inş cuma günü de netleşir her şeyy.. Ayyy Allahım yaa süper bi haber bu :)) 2. hamişimiz de belli olduuu, Allah arttırsın inşş darısı başımızaaaa

ay canım inanmıyorummmmmmyuppiiiiçok heyecanlandım şimdik gözün aydın canım ay allahım ya inşallah çıkar canım çok sevindim adına ağlıcammı ne sevinçten

ay canım inanmıyorummmmmmyuppiiiiçok heyecanlandım şimdik gözün aydın canım ay allahım ya inşallah çıkar canım çok sevindim adına ağlıcammı ne sevinçten

Ay hakkaten ben de ağlamaklı oldum, şaka maka burda ne güzel bir bağımız var bizim ya maşallah

Tebrikler canim benim,insaallah kucagina aldigin mesajlarida yazarsin....:118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…