- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
kızlar ben sonucumu alamadım bugünbütün gün aradım açılmadı telefon dönerkende uğradım ama 5e geliyodu yetişemedim yarın sabahtan alcam 12de de kendi doktorumda randevum var zaten:18:.birazdan kursa gidicem gelince görüşürüz artık canım öpüyorum sizi
kızlar ben sonucumu alamadım bugünbütün gün aradım açılmadı telefon dönerkende uğradım ama 5e geliyodu yetişemedim yarın sabahtan alcam 12de de kendi doktorumda randevum var zaten:18:.birazdan kursa gidicem gelince görüşürüz artık canım öpüyorum sizi
hu huuuuuuuuuuuuu kimse yok muuuu :))
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
Kızlarrr bugun doktora gıttım.. gebelik var dedı rahım duvarım 14 mm kalınlasmıs.. geç döllenme olmuş o yuzden doktor kan testınde ve ıdrarda cıkmaz dedı.. cuma gunu tekrar test yapılcak.. çok ümitlenmekte istemiyorum hakkımda hayırlısı.. herseyımı sızle paylastıgım ıcın yıne ılk sızle paylasıyorum :))))
medd_cezir ben burdayimmmmsende hos geldin
Ayyyyyyyyyyyyyy canımm çook sevindimmm, inş cuma günü de netleşir her şeyy.. Ayyy Allahım yaa süper bi haber bu :)) 2. hamişimiz de belli olduuu, Allah arttırsın inşş darısı başımızaaaa
ay canım inanmıyorummmmmmyuppiiii çok heyecanlandım şimdik gözün aydın canım ay allahım ya inşallah çıkar canım çok sevindim adına ağlıcammı ne sevinçten
selam kızlar ben geldim
kizlar dizileremi daldiniz...:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?