- Konu Sahibi medd_cezir
hepinizi öpüyorum canlarım ama cıkmam lazım benımkı uyucakmıs benımde yatmam gerekyarın gece görüşürüz tatlı rüyalar canlarım sizleri seviyorum
![]()
Offffffffffffffff tmam iyi gceler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinizi öpüyorum canlarım ama cıkmam lazım benımkı uyucakmıs benımde yatmam gerekyarın gece görüşürüz tatlı rüyalar canlarım sizleri seviyorum
![]()
![]()
ana birlikte yatmak zorundamisiniz?Sanada iyi geceler canim benim...![]()
arkadaslar cok tatlısınız tesekkur ederım benım ıkı tane dunyalar tatlısı kızım var ama esım dort yıldır cocuk ıstıyor nıhayet benı bu sene ıkna edebıldı bende rıa vardı bu ay cıkardım bakalım yalnız teknolojı ne guzel sey dıger cocuklarıma ne yumurtlama ne ovılasyon hıc bır seyden haberım yoktu
Korkuuo kiz o :) eee naptn bugun anlat
valla olsun kosusturup duruyoruz...ana ben de gececi oldum...
![]()
arkadaslar cok tatlısınız tesekkur ederım benım ıkı tane dunyalar tatlısı kızım var ama esım dort yıldır cocuk ıstıyor nıhayet benı bu sene ıkna edebıldı bende rıa vardı bu ay cıkardım bakalım yalnız teknolojı ne guzel sey dıger cocuklarıma ne yumurtlama ne ovılasyon hıc bır seyden haberım yoktu
Nereye kayboldn kiz cikiyodum bende yoksun diye![]()
Cnm skıliyo cok feci yaoff yine zor giriyorum... sayfalar acilmak bilmiyor....![]()
yok canım malesef sağlık ocağında yaptırdığım için yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç.bu arada kızlar yarın sabahtan aneme gıdıcem orda gırerım ama yazarım mutlaka sonucu
![]()
ana birlikte yatmak zorundamisiniz?Sanada iyi geceler canim benim...![]()
dün gezmedinmi sen baakımm![]()