• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hepinizi öpüyorum canlarım ama cıkmam lazım benımkı uyucakmıs benımde yatmam gerek:50:yarın gece görüşürüz tatlı rüyalar canlarım sizleri seviyorum:16:

ana birlikte yatmak zorundamisiniz?Sanada iyi geceler canim benim...:38:

arkadaslar cok tatlısınız tesekkur ederım benım ıkı tane dunyalar tatlısı kızım var ama esım dort yıldır cocuk ıstıyor nıhayet benı bu sene ıkna edebıldı bende rıa vardı bu ay cıkardım bakalım yalnız teknolojı ne guzel sey dıger cocuklarıma ne yumurtlama ne ovılasyon hıc bır seyden haberım yoktu

arkadaslar cok tatlısınız tesekkur ederım benım ıkı tane dunyalar tatlısı kızım var ama esım dort yıldır cocuk ıstıyor nıhayet benı bu sene ıkna edebıldı bende rıa vardı bu ay cıkardım bakalım yalnız teknolojı ne guzel sey dıger cocuklarıma ne yumurtlama ne ovılasyon hıc bır seyden haberım yoktu

Hayrlisi olsn istedigin an kucagin dolar insallah kac yasindasin

ne güzel öpüp koklayacagin iki yavrun varmis Allah bagislasin:nazar:darisi bizlerin basina :3:teknolojinin hizina yetismek mümkün degil.rabbim akli veriyor ki insanoglunun isi kolaylassin diye. ama bence eskiden daha iyiydi diye düsünüyorumen azindan ovalasyon testlerine falan kafa takmadan stres yapmadan bence daha kolay hamile kaliniyordu...

yok canım malesef sağlık ocağında yaptırdığım için yarın öğleden sonra çıkıcakmış sonuç.:50: bu arada kızlar yarın sabahtan aneme gıdıcem orda gırerım ama yazarım mutlaka sonucu:34:

ayy ınsallahh guzel sonuc cıkar canı gonulden dılıyorumm canmm .. merakla beklıyorum sonucunu.. :)

ilk ben girmisim:52:kizlar nerdesiniz :10: aksam cokmu yoruldunuz:17::38:

hayalot canim sonucu yaz artik kiz.....:84::82:

üzülme canım.
allahü teala ezelde ne zaman takdir ettiyse o zaman olur. ne kadar korunursan korun Allahü teala ezelde takdir ettiği zamanda oluyor sen korunurken bile zamanı gelmişse olurdu. yani sabr ve dua et. Rabbim inşaallah en kısa zamanda anne olmanı nasib eder.
bende ekimi bekleyenlerdendim. şuan adetim. herşeyin hayırlısı

selam kızlar:16:annemdee olduğum için daha gidemedim almaya:50:tefonla arıyorum sürekli meşgul çalıyo:26:bennde daha bekliyorum sonucu aldığım gibi ilk işim yazmak:54:

kızlar ben sonucumu alamadım bugün:50:bütün gün aradım açılmadı telefon dönerkende uğradım ama 5e geliyodu yetişemedim yarın sabahtan alcam 12de de kendi doktorumda randevum var zaten:18:.birazdan kursa gidicem gelince görüşürüz artık canım öpüyorum sizi:54:

Back