Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Allah razi olsun canim benim benimde hep aklimdasiniz ama muhammedden gozumu ayiramiyorum agladigi zaman morariyor sonra nefes alamiyor kotu oluyorum bazen ellerimde kaybedecekmisim gibi oluyor dayanamiyorum sen nasilsincinarim nasil masallah cok tatli olmus yerim ben onu

Anjiobolacak once canim ameliyat icin klo aldirin dediler ama kilo almiyor kalbinden ki delik cok buyuk ozel mama + anne sutu +yemeklerden veriyirum yok 7 kg daha yasina geldi doktor 9 kg olmasi lazim narkozu yogun bakimi kaldirabilmesi icin

Seni merak etmiştik.

Ins ameliyatı çok iyi gececek muhammedinrabbim yardımcınız olsun..

Allahim kimseye dermansız dert vermesin.

Ya safi isminin hürmetine muhammede ve tum hasta bebeklere şifa versin ins.
Amin canim allah razi olsun insbiran once kavusur saglina muhammed nasil yurumeye basladi mi

selam canbonlarım nasılsınız? uzun zamandır giremedim nete ve şu an geçmişede ne yazık ki bakamayacağım... ben 30 aralıkta sabah 11:08 dünyalar güzeli oğlumu dünyaya getirdim normal olsun diye çok bekledik ama olmadı oğlum doğum kanalına girmedi açılmam sancım olmadı ve sezeryana karar verildi ... çok şükür oğlum ii teyzeleri az bi sarılık problemimiz var bide oğlumun burnu çok dolu zor nefes alıyoruzz... gece full ayaktayımm... ama olsun herşeye değer öyle güzel duyguymuş ki anlatamam Rabbim tez vakitte önce keserime sonra bütün isteyenlere bu duyguyu yaşamayı nasip etsinn... tek tek yazamıyorum hal hatır soramıyorum inş. hepiniz iisinizdir. vaktim olursa gelirim canlarım öptüm çokk

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim ahh ben cok cektim burun dolulugundan nefes alamiyolar uyuyamiyolar

Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin canim ahh ben cok cektim burun dolulugundan nefes alamiyolar uyuyamiyolar
Kuzumq hayirlisi olsun saglikla asin ins enfellerinizi hep duamdasin kuzun.alir kilo merak etme yeterki cani sagolsun yasakmi bilmiyorum ama muhallebi destegi veriyormusun doktoruna bi sor eger ilk sirada kilo almasi on plandaysa pirinc unu misir nisastasi ve bugday nisastasindan yapilan muhallebi var haftada 200 ile 300 gram aldiriyomus denemedim ama yazi olarqk okudum nette bi arastir doktoruna sor istersen kuzum sende.allahim muhammedimedi gorup sifa vericek ins rabbim buyuktur .cinar iyi sukur yok bi sorun kuzum yaramazlik pesiinde

Oyyy kuzum iletisimimiz koptu yazisamafik gozun aydim allahim uzun aaglikli omurler nasip etsin ins nasil sevindim anlatamam yavrunu benim icin kokla darisi tum bekleyen isteyenlere ins

kuzum çok sevindim yaa gözün aydın olsun öp yerme bebişi fotosunu da bekliyoruz en kısa zmanda...darısı da bana olsun :)))bende tüp bebiş yaptırıcam hayırlısıyla bu ay sonun da başlıyoruz tedaviye

Maalesef canim denedim onlari almiyor ya bakalim ozel mamayi degistirecegim ins alir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…