Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım inşallah sağlıcakla gelsin kuzucuk ne güzel bir duygudur... inşallah benim de olur bakalım kısmet

canım Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zmanda sağlığına kavuşsun oğluşun...

Seni merak etmiştik.

Ins ameliyatı çok iyi gececek muhammedinrabbim yardımcınız olsun..

Allahim kimseye dermansız dert vermesin.

Ya safi isminin hürmetine muhammede ve tum hasta bebeklere şifa versin ins.

slm kızlar nerelerdesiniz? karamdan bir haber varmı en son konştuğumuz da aralık 15 den sonra bekliyoruz oğluşumuzu demişti..

Canlarim.....

Nasilsiniz biraz okudum ama uzuldum ama tebessum ettim....sizleri cok ozledim sanki okurken herkesle kucaklastim birtek umut danbilgi bulamadim birde karamdan ....hatirlamadigim nick warsa affolo ....

Herkes bir sekilde bende dahil tempolara alismis cinarim muhammedim abim oldular artik.....

Bzende size bir prenses gosterim boceklerin arasina cicek olsun guzel gozlu kizim bnm.....artik daha sik yazicam insallah...

Ngasgim cok merak ettim ben sizi dun bile kkdan olmayan bi arkadasa seni anlattim bi arkadas vardi napti bilmiyorum dua et hamislerin duasi tutar derler ya allahim sifa versin kuzuma son olsun ins yavrumun derdi sagligina kavussun rabbimin izniyle.ins ameliyatlarda guzel gecicek ngasgim ameliyat tam olatak nezaman dediler allah yardimcin olsun kuzum minigimi op .dualarim seninle

Oyyy prensesimin anasi gelmis hg kuzum nasilsin nasil gidiyor annelik herkes dagildi canim kendi adima bile herzaman ugruyamiyorum topige ama olsun aradada olsa gelelimki birbirimzi unutmayalim .kuzumu op canin

Kizzz az kalmis dogumu a allahim saglikla kavaustursun ins.takilma kiloya canim en cok kiloyu ben aldim senin aldigin 12 kilocugu ben ilk 3 ayda almistim :) ama gidiyo sonra ben suan hamile kaldigim kilomun 3 kiloda altina indim merak etme.cinar artik yuruyo teyzesi ama pesinde dolaniyorum yurudugu zaman cok dusuyo cani sagolsun ogrencek ins .cok yaramaz oldu anliycagin .

Medddimmm ikizlerini mincikla yerime kuzucuklarimi kiyamam kizceme bebekler icin yastiklar var hafif desgekli onlardan kullansan anakucagi pozisyonda yatir mamadan sonra kusmasi azalor ins oglusumu yerm ben bitaneye zor yetisiyorum allah yardimcin olsun kuzum yerim ben onlari yirim yirim bidaha yirim :))

Oyyy prensesimin anasi gelmis hg kuzum nasilsin nasil gidiyor annelik herkes dagildi canim kendi adima bile herzaman ugruyamiyorum topige ama olsun aradada olsa gelelimki birbirimzi unutmayalim .kuzumu op canin
Haklisin tatlim inanilmaz yorucu bir tempo biz mayiss anneleri watsapta toplandik grup yaptik cunku gordugun gibi burdan alinti bile yapilmior...en azindan watsapta ulasim ve yazismak cok kolay...

Nasil werdin okadar kg yu canim ya ne yedin ne ictin ben zayiflicam die delirmek uzereim....prenses bildigin bir cadi oldu....albume eklicektim son halini ekleyemedim ama eskilere bakin wardi kuzucum....cinarinda buyumus halini sizi cok mrak ediorum cok ozledim prior kaldi birtek haber alamdigim o nasil hayalotum ya ....sizde ekleyin albume bisiler opem orda kuzularimi...

Canim prioriden benimde haberim yok hancek scorpi habibte alppin selencelk iyiler ama bi sorun yok cok sukur .meddim ve yasakim keserim seremcem burdalar zate surekli .albume ekliyemiyorum ama buraya eklerim bakarsin canim ben kg vermek icin acikcasi hicbirsey yapmadim kendiliginden gitti bakiyorum prensesime opuyorum kocaman kac aylik oldunuz simdi bestekizcem biz ayin 10unda yasimiza gircez :)

@hayalotum
Bu ne olmus bole allahim isirim isirim bitirim ben bunu kizcem ya bitane bu oh tosunum benim ....asallah subanallaahhh yaaa hiiii icime sokasim geldi ....

Biz 7. Ayimizi doldurduk tezesi aman herkerls ii olsunnn

slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz? bende yne aynen devam hayat koşturmacası işte okul ev iş güç... inşallah 15 tatilde tüp bebek yaptırıyoruz bi aksilik çıkmazsa dualarınıza ihtiyacım var...salı günü adet oldum ve eşimle konuşup bu karara vardık bu ayın sonu gibi adet olurum tabi tedavi şubata sarkar muhtemelen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…