Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Maalesef canim denedim onlari almiyor ya bakalim ozel mamayi degistirecegim ins alir
Muhammed muz yiyomu doktor i arkadaşımın oğluna muz yedir demiş...gerçekten aldiriyo bi ara benim muhammed de yedi iy kilo almıştı o ay..:KK56:

slm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz? bende yne aynen devam hayat koşturmacası işte okul ev iş güç... inşallah 15 tatilde tüp bebek yaptırıyoruz bi aksilik çıkmazsa dualarınıza ihtiyacım var...salı günü adet oldum ve eşimle konuşup bu karara vardık bu ayın sonu gibi adet olurum tabi tedavi şubata sarkar muhtemelen...
Ins rabbim nasip eder oslemin son bulur:KK68:

Meddcezirim.neden bişeyler yazmıyosun.:KK51:kuzular doldurdu 3 ayını maşallah nasillar rahatladınmi biraz:KK19:osledik bi ses ver:KK22:

Muhammed muz yiyomu doktor i arkadaşımın oğluna muz yedir demiş...gerçekten aldiriyo bi ara benim muhammed de yedi iy kilo almıştı o ay..:KK56:
Canim yer yer yemesinede verdigim ozel mama cok yagli o tutuyor kabizlik yapiyor mamasinin icine kattim bi ara 3 gun yapamadi agridan oldu sgka sgla en sonunda lavman yapti doktorlar birde kalp hastasi oldugu icin bagisikligida zayif o yuzden ne yaparim ne ederim bilmiyorum yatin kalkin sukrettin saglikli bebejleriniz var

kızlar slm nasılsınız neden hiç girmiyorsunuz? benim de dün kırmızılar geldi yarın tedaviye başlıyoruz bakalım...

Merhabalar herkese. Çooook ozledim vee çoook merak ediyorum hepinizi. Gelgelelim iki çocukla giripte yazamıyorum bi türlü. Halimi görseniz eminim hak verirdiniz Merakta biraktiysam kusura bakmayin. Biz iyiyiz şükürler olsun, nerdeyse 4 aylik olcaz. Kuzucuklar büyümeye çalışıyolar. Bu ara istahsixlar. Yaklaşık 1 aydır da anne sütü almak istemiyolar. Kırk takla atıyorum emsinler diye ama kiyamet kopuyo. Sanki ağızlarına zehir vermiscesine agliyolar. Sadece uykuluyken emzirebiliyorum onun dışında emmiyolar.bu durumda beno çooooküzüyor. Reflumuz devam ediyo gaviscon verdi dr o baya rahatlattı. Agucuklar başladı. Yauyku nedir unuttum ama şükürler olsun. Rabbim basta keserim olmak uzere isteyen n herkese nasip etsin ins. Yasakimmm nasılsın muhammed emirim nasıl? Hayalotum kuzum yerim ben onu masallah cok tatlı çınarım:* karamim hayırlı olsun sağlıcakla büyütürsunuz ins. Ngasgim kuzum rabbim sifalar versin hep dualarımdasiniz. Habibteeemmm senden naber? Seremcemim az kalmis hadi Allah kurtarsin
Unuttuklarim varsa kusura bakmayın acele yazıyorum :KK43:

Selam.habibtelerimm.nasilsinizzzz bu kk begenemdimm giremiyorum.acikcasi..arabistana geldim 1 ay olacak..benim yaramaz da.durmuyor cok hareketli...keserim.insallah bebisin.seninle.olur tedavi suresince lutfen sttes yapmaa...allah gonlune.gore veriri.insallah.yasakimmmmmla.gorusuyoruzzz.heheheh..medcezirimmmmm habibtemmmmm iki.minik.kuzuyu.ye isir kokla.benim.iicnnnm..hepinizi cok optummmm.arada.gelirmmmmmm saglicakl

Selam.habibtelerimm.nasilsinizzzz bu kk begenemdimm giremiyorum.acikcasi..arabistana geldim 1 ay olacak..benim yaramaz da.durmuyor cok hareketli...keserim.insallah bebisin.seninle.olur tedavi suresince lutfen sttes yapmaa...allah gonlune.gore veriri.insallah.yasakimmmmmla.gorusuyoruzzz.heheheh..medcezirimmmmm habibtemmmmm iki.minik.kuzuyu.ye isir kokla.benim.iicnnnm..hepinizi cok optummmm.arada.gelirmmmmmm saglicakl
Canim habibtemm benimnm. Demek naz iremimiz cok hareketli masallah kuzuşuma :)
Biz de Minnaklarımla seni ve naz iremimiziöpüyorumz iyi bak kendine :*

Canim habibtemm benimnm. Demek naz iremimiz cok hareketli masallah kuzuşuma :)
Biz de Minnaklarımla seni ve naz iremimiziöpüyorumz iyi bak kendine :*
Bu foruma yazdigimi hatirliyorum da.. Aradanaylar gecmis ben hala hamile kalamadim :(

Bu foruma yazdigimi hatirliyorum da.. Aradanaylar gecmis ben hala hamile kalamadim :KK43:
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin ins. Herşeyin bir hal çaresi vardır. bebisin doğru zamanıbekliyodur belki de. Beklemis biri olarak seni çoook iyi anlıyorum. Ben de tüp bebek yontemi ileKavuştum yavrularima

Merhabalar sizlere birsey danismak istiyorum umarim iyi haber verirsiniz iki cogumvar bir dusuk bir kurdas oldum tekrardan anne olmak istiyorum sezaranla dogum yaptim

Bu foruma yazdigimi hatirliyorum da.. Aradanaylar gecmis ben hala hamile kalamadim :KK43:
Canım ben de 17 aydır istiyorum iki düşüğüm var hala ellerim boş. Az önce bebek beşiklerine baktım da nasıl da istiyorum bir an önce anne Olmayı, yavrumu kucaklamayı. Rabbim hepimize versin inşallah. Artık sabrım azaldı :(

Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.:KK5:Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .
Dusukmu oldunuz yoksa kurdasmi)

Back