Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Meddim kuzum kokrma gecici bizdende suphelenmisti doktor sen yediklerine dikkat et peynirini falan keci peyniri keci sutu tercih et mamasida keci sutunden olsun mamanin kokusu cok agir ama kullanmaya calis o mamayi raporla aliyosun biliyosun degilmi bosubosuna okadar parayi heba etme cocuklarina biseyler alirsin bu arada orgu yelek falan giydiriyosan eger giydirme ben giydiriyodum giydirmeyi kestikten belli bi sure sonra gecti araalarda tek tuk cikti suan daha olmuyor cok sukur darsii size canim.kaka icinde cok zorlandigin zaman fitiller var kullanabilirsin ama oncelikli olarak ilik yag masajini uygula .popoya uyari yap ara ara.ilk 4 ay zor geciyo kuzum ama sonra eglenceli olucak tabi yaramazliklarini saymiyorum ama gaziydi alerjisiydi azaliyo rahatliyo insan.ye4im kuzularimi kokla allah yardimcin olsun tatlim az daha sabir ayaklari sicak olsun herzaman

Yasakim kuzum cenazemiz vardi bakamadim anca zamanim artiyo esimin anneannesi vefat etti cinarda hastaydi cok zorlandim ama gecti cok sukur muhammedemirim nasil cinarda denge saglasa yuruyecek yaninda durursam 15 adima falan atiyo ama sarhoslar gibi sallanasallana yuruyo denge problemi smile koyamiyorum yine telden

Canim meddim niye sutu u biraktirdi doktor birakmana gerek yokki sen keci sutu urunlerini tuket hatta sut iceren yeme baska seylerde sut yapiyo icin rahat olsun mama yapisyosa eger baska mama yazsin kuzum

basiniz saolsun hayalotum.

niye hastaydi yine çınar.hayalotum eve çokmu gelen giden oluyo da bu çocuk çok hastalaniyomaşallah yürür yakinda

muhammed emirde iyi şükür.tutunarak yuruyo daha.diş henüz yok 9 buçuk aylık oldu.ama üst önce çıkacak gibi iki şişlik var.altta henüz bişey yok.ara sıra yaz merak ediyorum.

meddcezirim kuzucuklarimin daha iyimi

inş rahatlamislar dir biraz daha.kiloları ne nasi

Yasakim malesef gelenim gidenim cok ondan hemen hastalaniyor bide cenaze donemi el ayak hastaligidi iste 2 haftada anca toparlandi ustune cenaze evinde cok cok girip cikan oldu burun akmaya basladi kolliyamadim o kalabalikta kalabalik dedigim 10_20 kisi degil he hafta sonu 800 kisiyi buldu esimin anneannesinin cevresi cok genismis bende yeni ogrenmis oldum neyse iste bule suan iyiyiz cok sukur opuyorum ikinizide cikar diside merak etme cinar cok dusmeye basladi kendi yurumek istiyo kosarak gitmeye calisiyo denge sifira inince pat yere ya kafasi mor ya kolu kizarik

offff bitmez bu herif lerin çevresi.kuzucuk demekki ondan hastalanmis.

şükür geçmiş.offf demek yürüme de zor.inş kazasıs belası iyce yürür bi an once.yaz ara sıra merak etmim

offff bitmez bu herif lerin çevresi.kuzucuk demekki ondan hastalanmis.

şükür geçmiş.offf demek yürüme de zor.inş kazasıs belası iyce yürür bi an once.yaz ara sıra merak etmim
Yurume en zoru galiba hepte kafasina denk geliyo aklim cikiyo ins biran once ogrenir kuzum yazarim yazmammi ee sen neler yapiyon

Yurume en zoru galiba hepte kafasina denk geliyo aklim cikiyo ins biran once ogrenir kuzum yazarim yazmammi ee sen neler yapiyon
Rabbim korusun
yaz hayalotum kimse gelmiyo zaten artık dogurana kayboldu burdada diğer yazdım topikten de.

yaw muhammed emirde 4 gündür gece 40 kere uyaniyoüst dişleri şiş bilmem ondanmi başka biseyden dolayimi
sarhoş gibiyimtutunarak hızlıca yuruyohep onun pesindeyim
dusuyo bazenyeme halen sorun herseyi yiyo ama az yiyobizde günlük hayat böle geciyo

Canim meddim niye sutu u biraktirdi doktor birakmana gerek yokki sen keci sutu urunlerini tuket hatta sut iceren yeme baska seylerde sut yapiyo icin rahat olsun mama yapisyosa eger baska mama yazsin kuzum
Kuzum dr brnim süt icmemi süt ürünleri tuketmemi yasaklamisti. Bebisler annw sütü ve mamaya devam. Cok sujur dr mamayi biraktirdi. Kuzum süt alerjisi filan değilmiş şimdi eski mamamizi kullaniyoruz
meddcezirim kuzucuklarimin daha iyimi

inş rahatlamislar dir biraz daha.kiloları ne nasi
Yasakim kusma olayında hic bi değişiklik yok malesef. Hala agizdan burundan cikariyolar bebek reflüsü var sanırım. Onun içinde ilaç baslayamadik küçük diye. 3 ayimizi doldourursak belki ilac baslarsak azalir umarim. Sen napıyosun nasılsın bitanem
Başınız sağ olsun canimm. Rabbim sabırlar version.
Demek cinatim kosarak gitmeye calisiyo ayyyyyy masallah masalllaaaahhh öpüyorum ikinjzi de.

Topik 5.sayfadaydi

Meddcezirim kuzularin nası keşke bişeyler yazsan
Yasakim valla doğru diyosun doguran kayboluyo. Vakti de kalmiyo ki insanin. Benim halini bi gorseniz. Bazen motor takiknis gibi hissediyirum kendimi :)
Kuzucuklar büyümeye caliaiyo teyzesi. Kizimin pek istahi yok. Kusma olayi aynrne devam. Ha bu arda oglusum süt alerjisi degikmis bosu bosuna mama degisikligi mahvetti kuzucuklarim4

Sana demedim meddcezirim ikiz annesi olmak kolay değil.yinede haber veriyosun.lafım hiç bi kelime yazmayanlaraydi.merak ediyoruz bebekleri
Ne nası diye.

Offf reflu demekki kuzucuk.yatarken kafası az yüksekte olsun meddcezirim

Bide ar mama var onu denedinizmi kusma için.subat annelerinden.bi kızın yawrusu da çok kusuyodu.onun faydasını görmüştü

Şükür süt alerjisi yokmuş.

Yirim onları buyurmuşlerdir
Iyi haberlerini duyarlim ins

Sen böyle ara sıra yaz ki merakta kalmaYalımsen nasılsınağrım be yok demi

Meraba kizlar Napiyosunuz biz çok iyiyiz buyuyoruz tepikler atiyoruz baya agirlastim artik 12 kilo almisim :) neyse saglikli olalım da gerisi önemli değil bugun hastane cantamizi hazirladik herseyimiz hazir cok sukur..inşallah darisi isteyenlerin başına..keserim insallah sende yakinda mutlu haber verirsin bize..meddim bebisler nasil büyüduler mi Hayolotum yasagim sizin ogluslar nasil yürümeye başladılar mi seneye insallah bizde sizin gibi buyuycez..doğuma az kaldi heyecan tavan bizde :):)

Ay az kalmis Seremcem canimrabbim kolay doğumlar nasip etsin.bellimi nası doğum yapacağın

Adı ne yawrunun

Çok degilki kilon.ama bundan sonra dikkat et hızla alma.ben 15 kiloyla bitirmiştim hamileliği.gerçi hayalotum çok aldı maşallah fazlasıyla verdiben halen 5 kiloyu veremedimyeterki sen ve yavrun iyi ol kilo çok önemli

Bizde iyiz teyzesi muhammed emirim ayakta duruyo tutunarak yuruyo ama tam manasıyla yürümüyor dahainş sizlerde göreceksiniz bu günlerirabbim herkese nasip etsin ins

Ayy ne guzel demek ayakta duruyo masallah kuzuya :) insallah bende gorururum o gunleri hele bi gelsin oncede :) evet cnm belli tup bebek oldugu icin sezeryan olacak simdilik kendisi ansizin gelmek istemezse tabi adimiz eymen olacak insallah teyzesi kiloyu takmiyorum yeterki ikimizde saglikli olalim zamanla verilir o iyi llsun yeter bana :)

Adıyla yaşasın çok güzelmiş adida.

Hayirlisi olsun sercemim.doğum olunca unutma burayi bizede haber ver

slm kizlar ben geldim nasilksiniz sizleri cok ozledim ama gelemiyorum surekli hastahanelerdeyiz rabbim kimseyi evladiyla sinamsin of of anjio olacak hastahaneden haber bekliyoruz ve bugun ilk defa nobet gecirdi mosmor oldu bayilma kivamina geldi halsizlesti cok korktumm sizler nasilsinizz herkes nasil bebi;ler iyi mi ne kadar da onemliymis sagligimiz rabbim baska dert vermesin en azindan derdimizin bi caresi varbelki bir belki iki ameliyattan sonra duzelicek ama riskli ve zor bir ameliyatt rabbim sen yardim ettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…