- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.221
Meddcezirim hoşgeldin. Yaw merak ediyorum sizi.sukur iysiniz. Dönem dönem bebekler memeyi red ediyor. Israrla vermeye çalış.masallah günler geçiyo. 4 aylık oldular. Muhammed Emir de iyi şükür teyzesi. Iki hafta sonra 1 yaşında olacak Nasip se. 10.aydan beri yuruyo darısı senin kuzularina ins.biliyorum zamanin yok ama ara sıra Nasılsıniz bi kaç cümle yaz yeter.Merhabalar herkese. Çooook ozledim vee çoook merak ediyorum hepinizi. Gelgelelim iki çocukla giripte yazamıyorum bi türlü. Halimi görseniz eminim hak verirdiniz Merakta biraktiysam kusura bakmayin. Biz iyiyiz şükürler olsun, nerdeyse 4 aylik olcaz. Kuzucuklar büyümeye çalışıyolar. Bu ara istahsixlar. Yaklaşık 1 aydır da anne sütü almak istemiyolar. Kırk takla atıyorum emsinler diye ama kiyamet kopuyo. Sanki ağızlarına zehir vermiscesine agliyolar. Sadece uykuluyken emzirebiliyorum onun dışında emmiyolar.bu durumda beno çooooküzüyor. Reflumuz devam ediyo gaviscon verdi dr o baya rahatlattı. Agucuklar başladı. Yauyku nedir unuttum ama şükürler olsun. Rabbim basta keserim olmak uzere isteyen n herkese nasip etsin ins. Yasakimmm nasılsın muhammed emirim nasıl? Hayalotum kuzum yerim ben onu masallah cok tatlı çınarım:* karamim hayırlı olsun sağlıcakla büyütürsunuz ins. Ngasgim kuzum rabbim sifalar versin hep dualarımdasiniz. Habibteeemmm senden naber? Seremcemim az kalmis hadi Allah kurtarsin
Unuttuklarim varsa kusura bakmayın acele yazıyorum
3 kürtaj iki düşüğüm varDusukmu oldunuz yoksa kurdasmi)
Keser naptin kiscem. Tedavin hangi aşamada inşallahh hayırlı haberler verirsinamin canım inşallahh
canım iğneler bitti akşam çatlatma iğnesini yaptırıp çarşamba sabahta yumurta toplama işlemi yapılacak...inşallah canımKeser naptin kiscem. Tedavin hangi aşamada inşallahh hayırlı haberler verirsin
Hayirlisi inş rabbim yardımcınız olsun.canım iğneler bitti akşam çatlatma iğnesini yaptırıp çarşamba sabahta yumurta toplama işlemi yapılacak...inşallah canım
Peki doktara gittinizmi cocuk icin olumlu bir yanit alabildinizmi[/QUOTE][QUOTdoktarkhayal, post: 39200339, member: 191599"]3 kürtaj iki düşüğüm var
Üzülme olur.sezeryan hakkı 3 değilmiSezaranla bunlar disinda hic oldunuzmu ben sezaranla yaptim iki cocugumu bir tane dusuk oldum birtanede kurdas simdi cok istiyorum
canım tabiki yazarım inşallah güzel olur sonu..Hayirlisi inş rabbim yardımcınız olsun.
Habersiz bırakma gelişmeleri yaz
kuzum çok teşekkür ederim inşallah bende yşarım o güzelim duyguyu...Keserimmmmmmm insallah iyi haberler gelrisnnnn tatliskommmm...dualarimiz seninle allah gonlune gore verssin
canlarım bugün gittik yumoşlar toplandı 10 tane yumoş var bakalım kaç tanesi döllencek inşallah olumlu sonuçlanır..
inşallah alpinim canım dualarınıza ihtiyacım var umarım tutar minnoşum :)) bugün sabah aradılar 10 tanesi de döllenmiş :)))Habibtemmmmm insalllah olacakkkk bu gUzel duyguyu sende tadacaksin insallah..ayyyy ben bile heyecanlandimmmmmm haydi hayirlisi guzelimmmmm
inşallah alpinim canım dualarınıza ihtiyacım var umarım tutar minnoşum :)) bugün sabah aradılar 10 tanesi de döllenmiş :)))
canım şuan tatil ya zaten evdeyim ama transferden sonra rapor alcam evde dinlencem inşallah olur eşimde ikiz olmasını istiyor biraz zorlanırız ama olsın diyo inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda büyük bi ihtimal pazartesi transfer olur sonrada bekleme süreci başlar...Oooooo harikaaa bir haber buuuuu habibtemmmmmmmmm...insalllah ikiz ucuzzz dorduZzzzzz en onemlisi saglikli evlatlarin.olurrr haydi hayirlisi bitanemmmmmmmmmmm cok sukurrrr cok dikkat et habibtemmm.izin.alamaiyormusun okuldan ?
Ins ikiz olur bu emeklerin karşılığıcanlarım bugün gittik yumoşlar toplandı 10 tane yumoş var bakalım kaç tanesi döllencek inşallah olumlu sonuçlanır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?