Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Meddcezirim hoşgeldin. Yaw merak ediyorum sizi.sukur iysiniz. Dönem dönem bebekler memeyi red ediyor. Israrla vermeye çalış.masallah günler geçiyo. 4 aylık oldular. Muhammed Emir de iyi şükür teyzesi. Iki hafta sonra 1 yaşında olacak Nasip se. 10.aydan beri yuruyo darısı senin kuzularina ins.biliyorum zamanin yok ama ara sıra Nasılsıniz bi kaç cümle yaz yeter.

Sezaranla bunlar disinda hic oldunuzmu ben sezaranla yaptim iki cocugumu bir tane dusuk oldum birtanede kurdas simdi cok istiyorum
Üzülme olur.sezeryan hakkı 3 değilmi

Sizde pıhtılaşma mi var çünkü iki kaybınız var

Hiç baktir dinizmi pihtilasma varmı diye.bakilmadiysa bi baktir in bence

Yenede şükür iki yaw run varmis

Rabbim.hic olmayanlara da nasip etsin ins

İki cocugum evet var ama tekrardan istiyorum sezaranla normelinde bildihim 4 ama sonrasini bilmedigim icin size danistim biri dustu birde kurtas olmak zorunda kaldim

• Medcezirimmmm sende iki.kucuk.minnakladi.op.yerimeeeee....benimki cildirmiaas yineee bursaa.anlatsam.yaptiklarini kiz.oldugu haldeeeee deli etti beni...hala uyumamis bu sattteee allahim sabir ver
Arkadaslar allah isteyen herkese nasip etsinnnnnnnn...en kisa zamandaa bebislerinizi kucaginiza alirsinizzzz

canlarım bugün gittik yumoşlar toplandı 10 tane yumoş var bakalım kaç tanesi döllencek inşallah olumlu sonuçlanır..

Habibtemmmmm insalllah olacakkkk bu gUzel duyguyu sende tadacaksin insallah..ayyyy ben bile heyecanlandimmmmmm haydi hayirlisi guzelimmmmm
inşallah alpinim canım dualarınıza ihtiyacım var umarım tutar minnoşum :)) bugün sabah aradılar 10 tanesi de döllenmiş :)))

inşallah alpinim canım dualarınıza ihtiyacım var umarım tutar minnoşum :)) bugün sabah aradılar 10 tanesi de döllenmiş :)))

Oooooo harikaaa bir haber buuuuu habibtemmmmmmmmm...insalllah ikiz ucuzzz dorduZzzzzz en onemlisi saglikli evlatlarin.olurrr haydi hayirlisi bitanemmmmmmmmmmm cok sukurrrr cok dikkat et habibtemmm.izin.alamaiyormusun okuldan ?

Oooooo harikaaa bir haber buuuuu habibtemmmmmmmmm...insalllah ikiz ucuzzz dorduZzzzzz en onemlisi saglikli evlatlarin.olurrr haydi hayirlisi bitanemmmmmmmmmmm cok sukurrrr cok dikkat et habibtemmm.izin.alamaiyormusun okuldan ?
canım şuan tatil ya zaten evdeyim ama transferden sonra rapor alcam evde dinlencem inşallah olur eşimde ikiz olmasını istiyor biraz zorlanırız ama olsın diyo inşallah sağlıklı sıhhatli olsunda büyük bi ihtimal pazartesi transfer olur sonrada bekleme süreci başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…