- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.201
Muhammed muz yiyomu doktor i arkadaşımın oğluna muz yedir demiş...gerçekten aldiriyo bi ara benim muhammed de yedi iy kilo almıştı o ay..Maalesef canim denedim onlari almiyor ya bakalim ozel mamayi degistirecegim ins alir
Ins rabbim nasip eder oslemin son bulurslm kızlar nasılsınız nerelerdesiniz? bende yne aynen devam hayat koşturmacası işte okul ev iş güç... inşallah 15 tatilde tüp bebek yaptırıyoruz bi aksilik çıkmazsa dualarınıza ihtiyacım var...salı günü adet oldum ve eşimle konuşup bu karara vardık bu ayın sonu gibi adet olurum tabi tedavi şubata sarkar muhtemelen...
amin canım inşallah bende tadarım o duyguyu...Ins rabbim nasip eder oslemin son bulur
Canim yer yer yemesinede verdigim ozel mama cok yagli o tutuyor kabizlik yapiyor mamasinin icine kattim bi ara 3 gun yapamadi agridan oldu sgka sgla en sonunda lavman yapti doktorlar birde kalp hastasi oldugu icin bagisikligida zayif o yuzden ne yaparim ne ederim bilmiyorum yatin kalkin sukrettin saglikli bebejleriniz varMuhammed muz yiyomu doktor i arkadaşımın oğluna muz yedir demiş...gerçekten aldiriyo bi ara benim muhammed de yedi iy kilo almıştı o ay..
Hayirlisi inş. Rabbim yardımcınız olsun güzel haberler almayi nasip etsinkızlar slm nasılsınız neden hiç girmiyorsunuz? benim de dün kırmızılar geldi yarın tedaviye başlıyoruz bakalım...
amin canım inşallahhHayirlisi inş. Rabbim yardımcınız olsun güzel haberler almayi nasip etsin
Canim habibtemm benimnm. Demek naz iremimiz cok hareketli masallah kuzuşuma :)Selam.habibtelerimm.nasilsinizzzz bu kk begenemdimm giremiyorum.acikcasi..arabistana geldim 1 ay olacak..benim yaramaz da.durmuyor cok hareketli...keserim.insallah bebisin.seninle.olur tedavi suresince lutfen sttes yapmaa...allah gonlune.gore veriri.insallah.yasakimmmmmla.gorusuyoruzzz.heheheh..medcezirimmmmm habibtemmmmm iki.minik.kuzuyu.ye isir kokla.benim.iicnnnm..hepinizi cok optummmm.arada.gelirmmmmmm saglicakl
Bu foruma yazdigimi hatirliyorum da.. Aradanaylar gecmis ben hala hamile kalamadimCanim habibtemm benimnm. Demek naz iremimiz cok hareketli masallah kuzuşuma :)
Biz de Minnaklarımla seni ve naz iremimiziöpüyorumz iyi bak kendine :*
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin ins. Herşeyin bir hal çaresi vardır. bebisin doğru zamanıbekliyodur belki de. Beklemis biri olarak seni çoook iyi anlıyorum. Ben de tüp bebek yontemi ileKavuştum yavrularimaBu foruma yazdigimi hatirliyorum da.. Aradanaylar gecmis ben hala hamile kalamadim
nSaHakikaten beklemek çok zor. Ben de gittim dr. a ama bir sorun yok dedi. Aslında stres yapmamız gerekiyor ama o da elde değil. Burdan birbirimize destek olalım, moralimizi yüksek tutalım hayırlısı ile birbirimize güzel haberler veriririz inşallahh...
Canım ben de 17 aydır istiyorum iki düşüğüm var hala ellerim boş. Az önce bebek beşiklerine baktım da nasıl da istiyorum bir an önce anne Olmayı, yavrumu kucaklamayı. Rabbim hepimize versin inşallah. Artık sabrım azaldıBu foruma yazdigimi hatirliyorum da.. Aradanaylar gecmis ben hala hamile kalamadim
Peki olurmu sizce bebegim bilginizvarsa soyleyin hergun uzulup agliyorumRabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin ins. Herşeyin bir hal çaresi vardır. bebisin doğru zamanıbekliyodur belki de. Beklemis biri olarak seni çoook iyi anlıyorum. Ben de tüp bebek yontemi ileKavuştum yavrularima
Dusukmu oldunuz yoksa kurdasmi)Bende bu ay hamilelik bekleyenlerdenim ama hic ümidim yok cünkü adetime bes gün var hic bir belirti yok.Artik ümidim ekim ayina kaldi diyebilirim.Benim bundan önce dört hamileligim oldu,nasip degilmis hepsinide kaybettim.Kizlar hakkimizda hayirlisi olsun,Allahim bizlerede insaallah evlat nasip ederde bebek özlemimiz son bulur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?