Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canımmmm ne olsnn bebişim 1 yaşadı teyzesi.işte biz istannbulda idik şanlı urfaya taşındık evde öyle işte..az kalmışş kuzularına kavuşmaya.mevlamm kolaylık nasip etsin bi avazda inşallaaaaa

slm kızlar nasılsınız ben hala aynıyım bu ayda soğan kürünü uyguluyorum baya bi akıntım oldu demekki hakkatten temizlyor rahmi... bakalm pazar günü biticek... umarım bu kez olur hepinizi çok çok öpüyorum bebişlerinizide

Reactions: kln
[QUOTE="keser84, post: 37433695, member: 43094bşallah Kuzum[/QUOTE]
Cnm nolur umudunu kaybetme olacak de biliyorum cok zor ama inan bana olacak bu bekledigin gunler anı kalcak beklemek kadar zor bisi yok ama dua edicez birbirimize baska care yok

aaaaaaaaaaaaa bende soğan kürü ile hamile kalmıştımmmmmmmmm darısıs size

aaaaaaaaaaaaa bende soğan kürü ile hamile kalmıştımmmmmmmmm darısıs size
ay canım inşallah yaaa demin gittim bi arkadaşn tavsiyesi ile macun aldım eve geldim poşeti bi açtım kutunun içinde kırılmış çok üzüldüm...

Reactions: kln
Selam.habibtelerimmm.nasilsinizzzzz ben iyiyimmm.hala memleketteyimmm arabstama.donmedimmm...kizim.yurumeye basladi.her yeri.kirip.dokuyor arkasindan.kosmaktan kk gormeiyorummm...cok skldim.burdaaa soguklar da.basladi.disari.cikamiyoruz..sizler.nasilsinizzz..

Medcezirimmmm.habintemmmmm anali.babali.buysun.yavrucallarinnn allah isteyen herkese.nasip etsin..kizin ixin cok uzuldum cokmsukur.iyi allah onlarin acilarini gostermesin sana..yasakhayalden.aldim.haberleri.xok.mutlu.oldumm.hayirlsiiyla.kucagina aldin..

Hepinizi.opuyorummmm

slmm canlarımm nasılsınız ahh bu cocuklar olunca vakit bulumıyor insan ya herkes nasıl iyi mi ne var ne yok benim için şükür bügünümüze diyelimm geçen kontrolümüz vardı kalbinden kesinleşti bir yaşında anjio arkasından açık kalp ameliyatı olacak yavrum nasıl dayanacak blmiyorum ki, ben dayanabilecek miyim onuda bilmiyorum 9 aylığız zaman dursun akmasın istiyorum ameliyat kaybetme korkusu aklıma gelincee...herkesi cokk merak ediyorumm nasılsınız bizim dişimiz yokk konuşuyoruz anne memme dede falan ama maalesef kilo alamıyoruz kalbi çok yoruyo yavrumu

canım hiç birşey olmayacak Allahın izni ile sapa sağlam çıkacak ameliyattan aklına böyle şeyler getirme... maşallah demek konşmaya başladı ay yerim ben onu...

canım h.g nerelerdesin kuzum özledik valla demek yürüyor minik :))) ayy ne güzel yaaa maşallah... bizlerde iyiyiz ben de hala tık yok bu ayda soğan kürüne başladım bakalım kısmet ne olacaksa artık

meddim canım naptın kuzucuk nasıl umarım herşey yolundadır minnoşların fotosu yokmu merak ettim

Ngasgim kuzum insallah birsey olmiyacak rabbim sabir versin yavruma sifa versin duz3lcek hersey onsallah oyy yerim onun dili i ben ara sira haber et meraklaniyorum

kızz hayalot napyrsun gez bakalım düğünlerde :))) yaa ben eski günleri özlüyorum kmseckler gelmiyor bi ben kala kaldım

Son düzenleme:
Meddim minnaklarin nasil ses ver yasakim nerelerdesin
napion hayalotum gecmise bakamadim cinar nasiyaw bizde sukur 5 gun önce fitik ameliyatimizi olduk kurtuldukdoktor fazla hareket ettirmeyin yatsin diyonasi bole hareketli cocugu yatiracaksam imkansiz eve gelir gelmez atladi ortaya tum odalari gezdi tutunup ayaga kalkti imkansiz oturtmak ins bi sorun cikmazyani muhammed emirin pesindeyim ancak zaman bulup bi bakiyom kk ya

meddcezirim yogundur biz tek bebekle gelemiyoz kibende merak ediyorum nasi bebekleri diye

aa gecmiste yazmis hayalotum

noldu cinara annesi usuttumumasallah demek 3 disi oldu..yaw bizde dis neyim yok halen 8 ayliki gectik yok halenbizimkide birden cikacak galiba 9 aylik oluncasallamaya usenme hayalotum yaw keske emirde öyle uyusa illaki ayakta gezdirilerek uyuycak daha daha zor

rabbim sifasini versin kuzunun ins kurtulacak daha ii olacak muhammedimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…