Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızlar merhaba bayramınız kutlu olsun... güzel haberlerle gelmeyi isterdim ama malesef aşılamada tutmadı bundan sonra nasıl bir yol izlerim hiç bilmiyorum...

Herkese merhabalar
Size güzel haberlerle daha doğrusu pembe mavi bayram sekerlerimle geldim. Miniklerim sabırsızlandı. Sabah aldık kucağımıza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ins♥♥♥
Ay kuzucuklarimin gelmis

gozunuzaydin meddcezirim

sezeryan mi oldun.kuzucuklar nası kiloları neanlat biraz

şükürler olsun sende kavustuk yawrularina

Gözün aydın canım nasıl kuzular küveze girdiler mi ? Kiloları nasıl ? Doğum hikayenide paylaşırsan çok sevinirim :)

Cnm bnm gozun aydin..ne güzel bir bayram hediyesi bu.simdi kim bilir nasil tatlilardir. Darisi bsima inşallah..kendine ii bak

canım çok sevindim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...

Ay kuzucuklarimin gelmis

gozunuzaydin meddcezirim

sezeryan mi oldun.kuzucuklar nası kiloları neanlat biraz

şükürler olsun sende kavustuk yawrularina

Gözün aydın canım nasıl kuzular küveze girdiler mi ? Kiloları nasıl ? Doğum hikayenide paylaşırsan çok sevinirim :)
Canlarimmmmmm hepinize güzel yorumlarınız ve temennileriniz için çoooook teşekkür ederim. Bu başlığı açarken ekimde anne adayı olmayi dilemistim. Aradan uzun süre geçmiş olsa da Rabbim nasip etti ekimde anne oldum şükürler olsun
Son bir haftadır belliydi aslında sürekli ağrılarım oluyodu. Nstde çıkmadığı halde ben hissediyodum doğum sancısı olduğunu normal seyrinden tek farki rahim ağzının 3.6 cmden 2.3e düşmüş olmasıydı. Son zamanlarda akıntım artmıştı rrngi koyusariydi. Gitgide koyulasmaya baslamisti. Alttan aldihim ilaçların kimyalari mi bozuldu acaba derken koyu sarı kahverengiye döndü. Soluğu drda aldik tabi tahlillerim hep temiz çıkıyordu. Açılma yoktu rahim agzi da iyiydi. Gel gelelim arefe günü hersey yolunda bi şekilde uyudum. Gece tuvalet için uyandiğimda agrilarimi hissettim. Geçer diye beklerken git gide artmaya başladı. 1saat sonra hastaneye grldik 1 cm acilma vardı. . 5 saat artış gösteren sancinin ardından açılma 4cm çıktı. Fakat kuzucuklarim dönmedi ters durdukları için de hemen sezeryana alındım. Kızım 2300gr oğlum 2200 gr olarak dünyaya geldiler. Küçük oldukları için önlem amaçlı küvezdeler. Çok fazla koklamak nasip olmadi kuzucuklarımı ama şükürler olsun iyiler. 29 haftada ciğer geliştirici iğne yaptıkları için solunum problemimiz de olmadı. Sadece coook minnaklar şuan ins şu hastane sürecini atlatırız hayirlisiyla. Darisi başta keserim olmak üzere isteyen herkese nasip olsun ins. Öpüyorum çooook

M
Maşallah kiloları iyiymiş bıdıkların Bebekler dönse normal doğummu yapacaktın canım Bu arada benim ağrılarımda çok arttı ve akıntım sarı renge döndü biraz ciğer geliştirici yapılmadı bize inşallah zamanında gelirler

Dr önermis olsaydı kuzum normali denerdim. Hep normal doğum yapmayı istemiştim ama ikiz kuzucuklar erken alındığı için mümkün olmaz diyordum. Toparlanip bi an once bebeklerimle ilgilenirim diyordum. Hem gobegim de bu kadar sis kalmaz icim temizlenirdi. Suan icerde bi minnak daha varmis gibi göbeğimyani normali minnaklar sabirsizlaninca ve sancim gelince dr da önerirse denerdim herhalde. Çünkü rahim ağzı acilmaya başlamıştı. Fakat böylesi nasipmis herseyin hayırlısı.
Kuzum aman her ağrını dikkate al bundan sonra. Endiselerini de paylaş drunla. Ciğer geliştirici iğneyi de kendin talep et bence. Hastane cantan da şimdiden hazır olsun olur mu?

cok sukur iysiniskilolarida cok iyi masallahbence o karnin sezeryanla alakasi yok meddcezirim ben normal dogum yaptim 8 aydir 5 aylik gibim karnim vargitmiyogören tekrar hamile saniyo

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tam yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile kalınır mi yoksa bir kaç gün önceden mi olmasi lazim

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tam yumurtlama gününde girilen ilişkide hamile kalınır mi yoksa bir kaç gün önceden mi olmasi lazim
canım benim 3 gün önceden de ilişkiye girin diyor doktorlar.çünkü spermler içinizde yaşıyorlar.

[QUOTE="medd_cezir, post: 37200713, member: 400566geldikçe kürmis olsaydı kuzum normali denerdim. Hep normal doğum yapmayı istemiştim ama ikiz kuzucuklar erken alındığı için mümkün olmaz diy? ordum. Toparlanip bi an once bebeklerimle ilgilenirim diyordum. Hem gobegim de bu kadar sis kalmaz icim temizlenirdi. Suan icerde bi minnak daha varmis gibi göbeğimyani normali minnaklar sabirsizlaninca ve sancim gelince dr da önerirse denerdim herhalde. Çünkü rahim ağzı acilmaya başlamıştı. Fakat böylesi nasipmis herseyin hayırlısı.
Kuzum aman her ağrını dikkate al bundan sonra. Endiselerini de paylaş drunla. Ciğer geliştirici iğneyi de kendin talep et bence. Hastane cantan da şimdiden hazır olsun olur mu?[/QUOTE]
Canım hayırlısı böyleymiş demekki Göbekde kanaman geldikce küçülüyor Maşallah bebeklerin kiloları iyi inşallah sağlıkla çıkarlar küvezden de Bu ciğer geliştiricinin bir yan etkisi var mı acaba Bu arada çantamı falan hazırladım canım pek bir eksiğimiz kalmadı

Kizlar size bisey sormak istiyorum son kurtajimdan sonra adet düzeninde biraz değişiklik oldu önceden 28 gunken şimdi ort. 25 gün boyle olunca da ben afalladim biraz iilişkilerimi hep 28 güne gore ayarliyodum SAT. 22 eylül de başladı bizim 29 unda ve 4 unde iliskimiz oldu sizce tarihler tutmuş mudur yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba ya aklıma çok takıldı da bu konu tam yumurtlama gününde de hamile kalıniyor mu

meddcezirim ses ver canim nasilsin kuzular nasimerak ediyorummeve geldimi yawrularin

Kızlarrr meraba. Ben 5 ay önce evlendm ilk ay eşim istemedi sonraki 3 ayda da olmadı yaklaşık 15 yıldır hiç aksamadan günü gününe düzenli adet gördüm ilk defa bu ay 3 gün geciktm haliyle hamileym sandım test yaptm negatif tabiki. Zaten ertesi günde adet oldum biliyorum çok erken ama insan stres yapmadan duramıyo

BEN DE ÖYLE CANIM.DAHA 3 AY ÖNCESİNE KADAR NE ÇOCUĞU DİYORDUM.HORMONLR MIDIR NEDİR ŞİMDİ DE AĞLIYORUM ANNE OLMAK İÇİN

ben kendimi bildm bileli anne olmak istiyorm okul master derken bu zamana kaldı ben başlamgıçtan itibaren kndimi çok şartladm burdan kaybediyorum

ben kendimi bildm bileli anne olmak istiyorm okul master derken bu zamana kaldı ben başlamgıçtan itibaren kndimi çok şartladm burdan kaybediyorum

ben de çalışıyoum cnım öğretmenim.14 aydır evlyimçerken dedim.2. ünv başladım :) ama şimdi bebek odaklıyım ne işe adapte olabiliyorum ne derslere:) ay Allah işimizi kolaylaştırsın canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…