Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecmis olsun hayalotum bizde neszle olduk..nolacak emir hep pesimde mutfak serin penceresini actigim icin hep yanimda yerde geziyo

yaw gecen subat annelerinden bi kizin bebesine doktor su cicegi demis kisda inanamis .ama suphelenmis basinda bisey yokmus...ilk oglundan hatirlamis..baska iyi bi doktoora göturmus ne su ccicegi bu 6.hastalik demis..kismis öbur doktorun teshisine...eminmi doktorun acaba 6.hastaligin belirtiside aynismis cunku

aa evet meddcezirim ben unutmustum hayalotum doru pre kullaniyosunuz demi

ins cabucak toparlanir cnar cocouk yeni diger hastaligi atlatmisti

yemesi kilosu nasi hayaloum hastaliklar etkiliyomumasallah 10 aylik olmaya az kaldiniz

slm arakadaşlar nasılsınız off benm kırmızılar yine geldiler hiç peşimi bırakmıyorlar neyse beklemekten başka çare yok...
ins fazla uzun surmez öslemin rabbim senide guldursun

bence bu ayda yap sogan kurunubilmiyorum kacinci yapisin ama ust uste 3 ay yapilabiliyo..

Aaa 6.hastalikmi nasil aklima grlmedi ben en iyisi yarin baska bi doktora gotureyim dokuntuler kurumaya dondu antibiyotik vermisti yasakim ama birak dedi bugun ben 1 2 gun daha kullancam ama gecmedi hic cunku niye birak dedi anlamadim ahh ahh iyi bi dojtor ariyorum zaten ama bulamiyorum bilmiyom daha goturmedigim hangi hastane kaldi la bu cocugu kilo 4 aydir almadik hic bi gecen ay yarim kilo almistik cok sukur bu ay yine almamisiz hastaliktan kurtulamiyorki savit kaliyoruz aylarca kilo 9500tu gecen ay bu ayda ayni ciplak boyda gecen ay 72 idi bu ay olcum olmadi daha .yasakim

maşallah kilosu boyu iyi

evet hayalotum bende bu hastalığı yeni duydum.bi araştır

şu çiçeğine çok benziyomus

başında varmi lekeler kaşıntı peki

canım hayırlısı tabi bekliycem sabırlar... evet bu ayda yine kürlere devam edicem...
hayırlısı ins.

egerki bu ay soğan kuründen sonra olmazsa bide aktardan aslan pencesi ve civan percemi otu al.birer tutam büyük bi bardağa atıp günde iki kez çayını iç. reglin birince günü başlayıp regl bitene kadar içilecek.ben yaptım emirden once.rahmi temizleyip yumurta oluşumunu iii yönde etkiliyor.

maşallah kilosu boyu iyi

evet hayalotum bende bu hastalığı yeni duydum.bi araştır

şu çiçeğine çok benziyomus

başında varmi lekeler kaşıntı peki
kafasında yok kulak memelerinde cıktı ellerının ustunde pipi ucunda kalça kısımlarda popo arasında bıde gogus sırt bolgesınde ıste yuzde ve sac aralarında cıkmadı hıc.bu sabah artık kurumaya donmus senın dedıını netten arastırdım cok cınarınki 6.hastalıga daha yakın ozukuyor suan için bilemedimmuhammed emirim nasıl buyuyormu anlat azcıkın alaala

dediğim arkadaşının oğlunun da başında ne çıkmasına suphelenim zaten hayalotum. vede dediğim hastalık çıkmış ikinci doktora götürunce. Bazı doktorlar ikisini karistiriyomus

bizde büyüyoruz şükür.

uykusu şükür geceleri iyi ama öğlen leri kısa uyuyo 3 defa

bide dogdugundan beri çok iştahlı bi bebek değil

mamayi sevmeyo uyurken ancak bi kaç öğün iciyo

ek gıda halen sorun herseyden yiyo ama çok az yiyo

kilo muz ise 8 aylikken ameliyat olmadan önce ölçtüler bezi yle 8 buçuk kilo gelmisti

boyu ise uzun zamandır ölçülmuyo
en son altı buçuk aylikken ölçüldü 72 cm di

şimdi ise 8 buçuk aylık.

bana benzeten yok.biraz babasına diyolar ama çok kişi benzetmiyo

hiç yerinde durmuyo

bi dk oturmuyo tutunarak geziyo.

kucakci değil hiç sevmiyo

herkese gitmiyo hemen sıkılıyor

bole bi kızan

herseyi anlattim

cınarın ek gıdayla arası nasi

He bu ara eltim kıskançligini yine gosrettti

emir doğduktan sonra hemen hamile kaldi

kendisi 40 yasinda 17 ve 15 yaşında oğulları var

yaw gencecik kislar zorlanıyo hamile kalmakta 40 yaşındaki hemen kaldı

hiç takip ne yapmadan hesap yapmadan

canımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlıı olsunnn
hayırlı evlatlar olsnnn
Amin canim benimmmmm amin ♥
Naber nasılsın bitanem
Gaz problemi oglusumda var biraz. Hic bi zaman tam uykuya dalamiyo kuzum.uykuda bile sürekli ikinma kizarma ağlama problemimjz var. Ama ikisi de kolik degik çok şükür. Erken dogan bebekler kolik olmuyomus öyle okumuştum netten. Demek kuzuşum su çiçeği olmus. Kiyaman ben ona gecmis olsun bitanem
slm arakadaşlar nasılsınız off benm kırmızılar yine geldiler hiç peşimi bırakmıyorlar neyse beklemekten başka çare yok...
Kuzummn benim sen kürleri bırakma hayırlısı ile gekir ins minigin dualarımdasin keserimmmmm
BENDE HER AY CIFT KIRMIZI YERINE KIRMIZILARI GORUOMMM
Oncelikke topigimize hoşgeldiniz ins en kisa zamanda kavusursunuz meleginize, kac yıllık evlisiniz?
Ay gecmis olsun kuzucugumaaa
Hareketlenince isler daha da zor sanirim. Şimdi benimkiler sabit yerde olduğu halde zorlanıyorum bi de ayaklanirlarsa halimjz yaman desene :dbitanem mamanin pre.sini kullaniyoruz henuz. Combiotic olanini kullaniyoruz. bagrsaklari ve midrsi icin en uygunu bu cünku Digerlerini kullanamiyolar her pre. Mama da olmuyo cok hassaslar ya.

saol teyzesi sukur daha iyi

aynene meddcezirim yaw yatarken daha iyi oluyomus bebek bakmamk allahim hareketlenince cok zor..surekli pesinde oluyosun..cunku dusup bi yere carpma ihtimali cok yuksek oluyo..

ama rabbim kolaylikta veriyo..cok tatli oluyolar yani tam bi bebek oluyolar..

masallah sende iki tane ayni anda o dönemleri atlatacaksiniz zorlugu tabi olacak ama ikisi ayni anda elden cikmis olacak

oglun gibi muhammed emirde ikinirdi yatakta ins gececek kolik degilmis zaten az kalmis ikinci aydan sonra baya kurtulur gazdan

tabi hassas olurlar annesi...tek bebek bile hassa olurken onlar beraber paylastilar tum vitamin ve besinleri..ama görecen cabuk toparlaniyolar..habibtemin kizi naziremde ayni haftalarda dogdu masallah hergun resimlerini göruyom whattsaptankocaman kis olmusbirak emsallerine yetismeyi :)boyu kilosuyla gecmis bilesenin kuzucuklarinda oyle olacak insbiraz buyusunler o gul yuzlerini gösterirsin ins biz teyzelerinemerak ediyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…