- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #59.101
gecmis olsun hayalotumKizlar biz su cicegi olduk ayni zamanda suan yine ya 3 yada 4 dis patlatiyoruz beyaz beyaz gorunuyor ama damagi delemedi daha meddim kuzum biz koliktik cok cektim gazdan cokta damla kullandim ama bize neyazikki fayda etmedi fazla ben fon makinesiyle sakinlestiriyodum zeytin yagi ilitiyodum gobeginden kasiklatina dogru saat yonunde masaj yapiyodum dairesel bagirsaklar oyonde calistigina dair bi yazi okumustum yanlis hatirlamiyorsam eger ayni zamanda gaz damlasi mutlaka ayaklari firin gibi sicak olsun yasakimin dedigi gibi yuzustu gaz daha cabuk cikar ama cinar hep 2ye katlanmis vaziyetteydi oyuzden zor oluyodu bu sekil bizim icin birde cok sikistigi zaman bacaklarina karnini ittirip birakitodum hatta kulak pamuguyla zeytinyagina batirip popoya uyari verdigim bile olmustur tabi siz kolik olmadiginiz icin coguna gerek yok insta kalmaz birde direk 1 nunara mamadanmi basladiniz premuture olanlari var belki kullanmisinizdir ama soyliyeyim yinede kuzum opuyorum hepinizi ben gelemessem cinara dalmisindir cok hasta teyzeleri dua edin bize cabuk iyileselim opuyorum minnaklari ve sizi
ins fazla uzun surmez öslemin rabbim senide guldursunslm arakadaşlar nasılsınız off benm kırmızılar yine geldiler hiç peşimi bırakmıyorlarneyse beklemekten başka çare yok...
evet öyle .. inşallah bizde bir gün anne oluruz sen kaç yıllık evlsiin?EMIN OL SADE SANA DEGIL BU KIRMIZILAARRRRRRRRRRR
canım hayırlısı tabi bekliycem sabırlar... evet bu ayda yine kürlere devam edicem...ins fazla uzun surmez öslemin rabbim senide guldursun
bence bu ayda yap sogan kurunubilmiyorum kacinci yapisin ama ust uste 3 ay yapilabiliyo..
Aaa 6.hastalikmi nasil aklima grlmedi ben en iyisi yarin baska bi doktora gotureyim dokuntuler kurumaya dondu antibiyotik vermisti yasakim ama birak dedi bugun ben 1 2 gun daha kullancam ama gecmedi hic cunku niye birak dedi anlamadim ahh ahh iyi bi dojtor ariyorum zaten ama bulamiyorum bilmiyom daha goturmedigim hangi hastane kaldi la bu cocugu kilo 4 aydir almadik hic bi gecen ay yarim kilo almistik cok sukur bu ay yine almamisiz hastaliktan kurtulamiyorki savit kaliyoruz aylarca kilo 9500tu gecen ay bu ayda ayni ciplak boyda gecen ay 72 idi bu ay olcum olmadi daha .yasakimgecmis olsun hayalotumbizde neszle olduk ..nolacak emir hep pesimde mutfak serin penceresini actigim icin hep yanimda yerde geziyo
yaw gecen subat annelerinden bi kizin bebesine doktor su cicegi demis kisda inanamis .ama suphelenmis basinda bisey yokmus...ilk oglundan hatirlamis..baska iyi bi doktoora göturmus ne su ccicegi bu 6.hastalik demis..kismis öbur doktorun teshisine...eminmi doktorun acaba 6.hastaligin belirtiside aynismis cunku
aa evet meddcezirim ben unutmustum hayalotum doru pre kullaniyosunuz demi
ins cabucak toparlanir cnar cocouk yeni diger hastaligi atlatmisti
yemesi kilosu nasi hayaloum hastaliklar etkiliyomumasallah 10 aylik olmaya az kaldiniz
maşallah kilosu boyu iyiAaa 6.hastalikmi nasil aklima grlmedi ben en iyisi yarin baska bi doktora gotureyim dokuntuler kurumaya dondu antibiyotik vermisti yasakim ama birak dedi bugun ben 1 2 gun daha kullancam ama gecmedi hic cunku niye birak dedi anlamadim ahh ahh iyi bi dojtor ariyorum zaten ama bulamiyorum bilmiyom daha goturmedigim hangi hastane kaldi la bu cocugu kilo 4 aydir almadik hic bi gecen ay yarim kilo almistik cok sukur bu ay yine almamisiz hastaliktan kurtulamiyorki savit kaliyoruz aylarca kilo 9500tu gecen ay bu ayda ayni ciplak boyda gecen ay 72 idi bu ay olcum olmadi daha .yasakim
hayırlısı ins.canım hayırlısı tabi bekliycem sabırlar... evet bu ayda yine kürlere devam edicem...
kafasında yokmaşallah kilosu boyu iyi
evet hayalotum bende bu hastalığı yeni duydum.bi araştır
şu çiçeğine çok benziyomus
başında varmi lekeler kaşıntı peki
dediğim arkadaşının oğlunun da başında ne çıkmasına suphelenim zaten hayalotum. vede dediğim hastalık çıkmış ikinci doktora götürunce. Bazı doktorlar ikisini karistiriyomuskafasında yokkulak memelerinde cıktı ellerının ustunde pipi ucunda kalça kısımlarda popo arasında bıde gogus sırt bolgesınde ıste yuzde ve sac aralarında cıkmadı hıc. bu sabah artık kurumaya donmus senın dedıını netten arastırdım cok cınarınki 6.hastalıga daha yakın ozukuyor suan için bilemedim muhammed emirim nasıl buyuyormu anlat azcıkın alaala
Amin canim benimmmmm amin ♥canımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlıı olsunnn
hayırlı evlatlar olsnnn
Gaz problemi oglusumda var biraz. Hic bi zaman tam uykuya dalamiyo kuzum.uykuda bile sürekli ikinma kizarma ağlama problemimjz var. Ama ikisi de kolik degik çok şükür. Erken dogan bebekler kolik olmuyomus öyle okumuştum netten. Demek kuzuşum su çiçeği olmus. Kiyaman ben ona gecmis olsun bitanemKizlar biz su cicegi olduk ayni zamanda suan yine ya 3 yada 4 dis patlatiyoruz beyaz beyaz gorunuyor ama damagi delemedi daha meddim kuzum biz koliktik cok cektim gazdan cokta damla kullandim ama bize neyazikki fayda etmedi fazla ben fon makinesiyle sakinlestiriyodum zeytin yagi ilitiyodum gobeginden kasiklatina dogru saat yonunde masaj yapiyodum dairesel bagirsaklar oyonde calistigina dair bi yazi okumustum yanlis hatirlamiyorsam eger ayni zamanda gaz damlasi mutlaka ayaklari firin gibi sicak olsun yasakimin dedigi gibi yuzustu gaz daha cabuk cikar ama cinar hep 2ye katlanmis vaziyetteydi oyuzden zor oluyodu bu sekil bizim icin birde cok sikistigi zaman bacaklarina karnini ittirip birakitodum hatta kulak pamuguyla zeytinyagina batirip popoya uyari verdigim bile olmustur tabi siz kolik olmadiginiz icin coguna gerek yok insta kalmaz birde direk 1 nunara mamadanmi basladiniz premuture olanlari var belki kullanmisinizdir ama soyliyeyim yinede kuzum opuyorum hepinizi ben gelemessem cinara dalmisindir cok hasta teyzeleri dua edin bize cabuk iyileselim opuyorum minnaklari ve sizi
Kuzummn benim sen kürleri bırakma hayırlısı ile gekir ins minigin dualarımdasin keserimmmmmslm arakadaşlar nasılsınız off benm kırmızılar yine geldiler hiç peşimi bırakmıyorlarneyse beklemekten başka çare yok...
Oncelikke topigimize hoşgeldiniz ins en kisa zamanda kavusursunuz meleginize, kac yıllık evlisiniz?BENDE HER AY CIFT KIRMIZI YERINE KIRMIZILARI GORUOMMM
Ay gecmis olsun kuzucugumaaagecmis olsun hayalotumbizde neszle olduk ..nolacak emir hep pesimde mutfak serin penceresini actigim icin hep yanimda yerde geziyo
yaw gecen subat annelerinden bi kizin bebesine doktor su cicegi demis kisda inanamis .ama suphelenmis basinda bisey yokmus...ilk oglundan hatirlamis..baska iyi bi doktoora göturmus ne su ccicegi bu 6.hastalik demis..kismis öbur doktorun teshisine...eminmi doktorun acaba 6.hastaligin belirtiside aynismis cunku
aa evet meddcezirim ben unutmustum hayalotum doru pre kullaniyosunuz demi
ins cabucak toparlanir cnar cocouk yeni diger hastaligi atlatmisti
yemesi kilosu nasi hayaloum hastaliklar etkiliyomumasallah 10 aylik olmaya az kaldiniz
: 37639062 .!.:Aaa 6.hastalikmi nasil aklima grlmedi ben en iyisi yarin baska bi doktora gotureyim dokuntuler kurumaya dondu antibiyotik vermisti yasakim ama birak dedi bugun ben 1 2 gun daha kullancam ama gecmedi hic cunku niye birak dedi anlamadim ahh ahh iyi bi dojtor ariyorum zaten ama bulamiyorum bilmiyom daha goturmedigim hangi hastane kaldi la bu cocugu kilo 4 aydir almadik hic bi gecen ay yarim kilo almistik cok sukur bu ay yine almamisiz hastaliktan kurtulamiyorki savit kaliyoruz aylarca kilo 9500tu gecen ay bu ayda ayni ciplak boyda gecen ay 72 idi bu ay olcum olmadi daha .yasakim
kafasında yokkulak memelerinde cıktı ellerının ustunde pipi ucunda kalça kısımlarda popo arasında bıde gogus sırt bolgesınde ıste yuzde ve sac aralarında cıkmadı hıc. bu sabah artık kurumaya donmus senın dedıını netten arastırdım cok cınarınki 6.hastalıga daha yakın ozukuyor suan için bilemedim muhammed emirim nasıl buyuyormu anlat azcıkın alaala
He bu ara eltim kıskançligini yine gosrettti
emir doğduktan sonra hemen hamile kaldi
kendisi 40 yasinda 17 ve 15 yaşında oğulları var
yaw gencecik kislar zorlanıyo hamile kalmakta 40 yaşındaki hemen kaldı
hiç takip ne yapmadan hesap yapmadan
saol teyzesi sukur daha iyiAmin canim benimmmmm amin ♥
Naber nasılsın bitanem
Gaz problemi oglusumda var biraz. Hic bi zaman tam uykuya dalamiyo kuzum.uykuda bile sürekli ikinma kizarma ağlama problemimjz var. Ama ikisi de kolik degik çok şükür. Erken dogan bebekler kolik olmuyomus öyle okumuştum netten. Demek kuzuşum su çiçeği olmus. Kiyaman ben ona gecmis olsun bitanem
Kuzummn benim sen kürleri bırakma hayırlısı ile gekir ins minigin dualarımdasin keserimmmmm
Oncelikke topigimize hoşgeldiniz ins en kisa zamanda kavusursunuz meleginize, kac yıllık evlisiniz?
Ay gecmis olsun kuzucugumaaa
Hareketlenince isler daha da zor sanirim. Şimdi benimkiler sabit yerde olduğu halde zorlanıyorum bi de ayaklanirlarsa halimjz yaman desene :dbitanem mamanin pre.sini kullaniyoruz henuz. Combiotic olanini kullaniyoruz. bagrsaklari ve midrsi icin en uygunu bu cünku Digerlerini kullanamiyolar her pre. Mama da olmuyo cok hassaslar ya.
BEN 6 AYLIK EVLIYIMevet öyle .. inşallah bizde bir gün anne oluruz sen kaç yıllık evlsiin?
olur inşallah daha yenisin... çalışıyormusun?BEN 6 AYLIK EVLIYIM
evt öğretmenimolur inşallah daha yenisin... çalışıyormusun?
bende öğretmenim canım branş ne? benm müzik...evt öğretmenim
matematikbende öğretmenim canım branş ne? benm müzik...
ders verdiğimden fazla giremiorummatematik
ben evimde özel ders veriorumders verdiğimden fazla giremiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?