Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kızz hayalot napyrsun gez bakalım düğünlerde :))) yaa ben eski günleri özlüyorum kmseckler gelmiyor bi ben kala kaldım
Keserim kuzum ya benim bu smileler niye en basa oluyor ya offf neyse kuzum cinar buyudukce cok yaramaz oluyo cok istiyorum bende ozluyorym ama yetisemiyorumki valla meddim 2 taneyle napacak bilmem gulen surat anla sen keserim sen nasilsin iyimusin

Yasakim demek ameliyatinizi oldunuz benim aklimdan cikmis gununu bilmiyodum cok gecmis olsun cok sevindim ya bu smileler olmuyo bende niye valla meddimin isi cok zor bi akrabanin dugunu vardi guzel gecti cinar bile halay cekti usuttuk salgin vardi istanbulda ama iyi simdi 3 haftada anca toparlandik

Keserim kuzum ya benim bu smileler niye en basa oluyor ya offf neyse kuzum cinar buyudukce cok yaramaz oluyo cok istiyorum bende ozluyorym ama yetisemiyorumki valla meddim 2 taneyle napacak bilmem gulen surat anla sen keserim sen nasilsin iyimusin
canım bende iim valla bu ayda soğan kürü uyguladım dün bitrdim 15 gün yaptım adetim haftaya salı bakalım kısmet artık... maşallah çınarda büyümüş ve çokta tatlı olmuş :)

olduk sukur hayalotumkontrollerine göturup getiriyom

bende oluyo smile alla allateldenmi giriyonbazilarinda gözukmuyo telden girince ama bende gözukuyoanam cinar yurumeye basladiminasi halay cekti yosammasallah annesi gibim oldu deseneben oynamayi hic sevmem bakalim benim kizan nasi olcek

meddcezirim kiscem biliyoruz yogunsundur kolay degil iki yawrun var

ama bi iki kelime nasilsiniz yazda meraklanmayalimins kuzularin cok iyiyidir sende toparlanmissindir

habibtem nörun kis

dememk yaramaz yuruyo artikin hadi gözun aydin darisi basimaya ararbistan colunun sicakina alistin turkiye soguk geliyo demi sana

canım bende iim valla bu ayda soğan kürü uyguladım dün bitrdim 15 gün yaptım adetim haftaya salı bakalım kısmet artık... maşallah çınarda büyümüş ve çokta tatlı olmuş :)
Ya buyudu teyzesi ayyy yine olmuyo smile boyle dumduz yazamiyorum ya kuzum hadi hayirlisi ins rabbimin izniyle kavuscaksiniz minanklara

Ya smile bendede gozukuyo yasakim ama cumlelerin arasina eklenmiyo smile direk satir basina ekleniyo yok tek basina yuruyemiyoruz ya tek elinden tutup yuruyecek yada kiyafetinden tutup yurutuyorum iki elini tutmami istemiyo artik halaydada babasi ve amcasi ellerinden tuttu o yuruyo one arkaya ama muzik calinca komik oldu sanki halay cekiyomus gibi gozuktu la babaya cekerse ortada kanatlanmis horoz gibi doner ins bana ceker

meddim canım naptın kuzucuk nasıl umarım herşey yolundadır minnoşların fotosu yokmu merak ettim

Meddim minnaklarin nasil ses ver yasakim nerelerdesin

Herkrse merhabaaaaa. Öncelikle merakta bıraktığım için kusura bakmayin canlar. Annemlerde kalıyorum Telefonum bozuldu bugün geldi servisten. O yüzden gelemedim kusura bakmayın. Kuzucuklar da bbende iyiyiz şükürler olsun. Kusmalari biraz daha düzeldi. Hastanede aptamil veriyolardi minnaklarimiza bizde çıkınca ona devam etmiştik meger ağır gelmis kuzularima. Yoğun bir Araştırma sonucu hipp marka mamaya gectik de rahat etti minnaklarım. Anne sütüne en yakin tek organik mamaymis . Yine de bir kere korktuk tabi heran baslarinda nöbetteyiz. Hipp mama azaltti kusmalarini. Kussalar bile basincla kusmadiklari icin burundan gelmiyo. Yine de bekliyoruz her an. Tuvalete giderken bile baslarindaki koltuk bos kalmiyo :) beninmle Birlikte babam ve annem de uykusuz kalıyo haklarını odeyemem Rabbim basimizdan eksik etmesin. Eşim hafta cumadan gelip pazartesi dönüyo o da dayanamıyo kuzularina
Sizin de bahsettiğiniz gibi işimiz zor. En cok da su gaz olayi yoruyo. Dr mama oncesi ve mama sonrası mutlaka gaz cikaracaksiniz dedi. Mama sonrasi nneysede öncesinde çıkarmak ccok zoroluyo. Cikarmadan verince de kusuyolar 3 saatte bir besliyoruz altini temizle-gazini çikar-mama yedir tekrar- gazini cikar hayat felsefemiz bu :) nerdeyse 1 bucuk saat suruyo bu işlemler. E sonrasinda 1 bbucuks saat sonra yine mama saati. Isim zor canlar Allah kolaylık verir ins. Gaz cikarma konusunda bildiklerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. erken dogurmanin sikintilari devam ediyor. Bunca zorluga ragmen kokuları bile herseyi unutturuyo şükürler olsun hamd olsun yaradana.
Canlarim hepinize tek tek yazmka isterdim ama malum minnaklar izin vermiyo.
Yasakimmm kuzum gecmis olsun. Seni ve minikimi cok öpüyorum. Hayalotum ozledim ruh ikizm demek disler cikiyo masallah kizuma hayirli olsun incileriniz :)
keserim hakkinda hayirlisi. Sogan kuru ile hamis kalan cok ins sen de en kısa zamanda kuzucuğuna kavuşursun.
habibtemm kuzuşum ortalığı kaistiriyo demek yerim ben onu maşallah yaaa
Ngasgim kuzum zor biliyorum ama geçecek bu günlerde ins. Sorunsuz bir şekilde atlatacaksiniz o ameliyatı

QUOTE="medd_cezir, post: 37581917, member: 400566"]Herkrse merhabaaaaa. Öncelikle merakta bıraktığım için kusura bakmayin canlar. Annemlerde kalıyorum Telefonum bozuldu bugün geldi servisten. O yüzden gelemedim kusura bakmayın. Kuzucuklar da bbende iyiyiz şükürler olsun. Kusmalari biraz daha düzeldi. Hastanede aptamil veriyolardi minnaklarimiza bizde çıkınca ona devam etmiştik meger ağır gelmis kuzularima. Yoğun bir Araştırma sonucu hipp marka mamaya gectik de rahat etti minnaklarım. Anne sütüne en yakin tek organik mamaymis . Yine de bir kere korktuk tabi heran baslarinda nöbetteyiz. Hipp mama azaltti kusmalarini. Kussalar bile basincla kusmadiklari icin burundan gelmiyo. Yine de bekliyoruz her an. Tuvalete giderken bile baslarindaki koltuk bos kalmiyo :) beninmle Birlikte babam ve annem de uykusuz kalıyo haklarını odeyemem Rabbim basimizdan eksik etmesin. Eşim hafta cumadan gelip pazartesi dönüyo o da dayanamıyo kuzularina
Sizin de bahsettiğiniz gibi işimiz zor. En cok da su gaz olayi yoruyo. Dr mama oncesi ve mama sonrası mutlaka gaz cikaracaksiniz dedi. Mama sonrasi nneysede öncesinde çıkarmak ccok zoroluyo. Cikarmadan verince de kusuyolar 3 saatte bir besliyoruz altini temizle-gazini çikar-mama yedir tekrar- gazini cikar hayat felsefemiz bu :) nerdeyse 1 bucuk saat suruyo bu işlemler. E sonrasinda 1 bbucuks saat sonra yine mama saati. Isim zor canlar Allah kolaylık verir ins. Gaz cikarma konusunda bildiklerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. erken dogurmanin sikintilari devam ediyor. Bunca zorluga ragmen kokuları bile herseyi unutturuyo şükürler olsun hamd olsun yaradana.
Canlarim hepinize tek tek yazmka isterdim ama malum minnaklar izin vermiyo.
Yasakimmm kuzum gecmis olsun. Seni ve minikimi cok öpüyorum. Hayalotum ozledim ruh ikizm demek disler cikiyo masallah kizuma hayirli olsun incileriniz :)
keserim hakkinda hayirlisi. Sogan kuru ile hamis kalan cok ins sen de en kısa zamanda kuzucuğuna kavuşursun.
habibtemm kuzuşum ortalığı kaistiriyo demek yerim ben onu maşallah yaaa
Ngasgim kuzum zor biliyorum ama geçecek bu günlerde ins. Sorunsuz bir şekilde atlatacaksiniz o ameliyatı[/QUOTE]

şükürler olsun iysiniz

rabbim beterinden saklasin

yaşadıkların çok normal meddcezirim iki kuzum var

Biz tekiyle yoruluyoz

Annen baban saolsun iyi
kii varlar

Bize doktor damla ne vermedi gaz icin

koluna yüz üstü yatırı gezdirin demişti

bide yüz üstü koy en kolay öyle cikar

simplex gaz

damlasi da kullandım biraz faydası olmustu

hepsi gececek kolay gelsin allah yardımcınız olsun

rezene cayi verebilirseniz oda iyi olur gaza

Bende su an hipp kullanıyom bi kaç öğün çok iyi bi mama

öp kuzularini

ara sıra yaz ki merak etmeyelim

Son düzenleme:

şükürler olsun iysiniz

rabbim beterinden saklasin

yaşadıkların çok normal meddcezirim iki kuzum var

Biz tekiyle yoruluyoz

Annen baban saolsun iyi
kii varlar

Bize doktor damla ne vermedi gaz icin

koluna yüz üstü yatırı gezdirin demişti

bide yüz üstü koy en kolay öyle cikar

simplex gaz

damlasi da kullandım biraz faydası olmustu

hepsi gececek kolay gelsin allah yardımcınız olsun

rezene cayi verebilirseniz oda iyi olur gaza

Bende su an hipp kullanıyom bi kaç öğün çok iyi bi mama

öp kuzularini

ara sıra yaz ki merak etmeyelim[/QUOTE]
Biz de çok memnun kaldik hippten onla devametmeyi düşünüyoruz. Gaz olayi cok yoruyor bizi ve bebisleri. Cok şükür kolik değiller ama kusmalarına engel olmak icin hem mama öncesi hem mama sonrasi gaz çıkarmak zorundayiz
Canim dr blissbaby diye bi surup verdi gaz icin. Tamamarb bitkisel o biraz rahatlattı minnaklari.
Kuzum gelmekte gecikirsrm merak etmeyin iyiyiz sukurler olsun çooook 9püyorum aeo

Biz de çok memnun kaldik hippten onla devametmeyi düşünüyoruz. Gaz olayi cok yoruyor bizi ve bebisleri. Cok şükür kolik değiller ama kusmalarına engel olmak icin hem mama öncesi hem mama sonrasi gaz çıkarmak zorundayiz
Canim dr blissbaby diye bi surup verdi gaz icin. Tamamarb bitkisel o biraz rahatlattı minnaklari.
Kuzum gelmekte gecikirsrm merak etmeyin iyiyiz sukurler olsun çooook 9püyorum aeo

anne sutu aliyolarmi kuzular meddcezirimm

sukur kolik degillerse fazla uzun surmez gaz olayi..muhammed emirde kolik degildi..3 ile 6.hafta arralari biraz zorlamisti gaz 6.haftadan ititbaren baya bitmisti gaz 8haftadan ittibaren tamamen yok olmustutamam meddcezirim seni anliyoruz surekli zaten gelemezsin ara sira yazman yeterliyeterki kuzularin sen ii olda gerisi önemli degil..babalarina kavusmalarinada az kalmis ..oda nasi özluyodur yawrularini ...

canımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlıı olsunnn
hayırlı evlatlar olsnnn

Kizlar biz su cicegi olduk ayni zamanda suan yine ya 3 yada 4 dis patlatiyoruz beyaz beyaz gorunuyor ama damagi delemedi daha meddim kuzum biz koliktik cok cektim gazdan cokta damla kullandim ama bize neyazikki fayda etmedi fazla ben fon makinesiyle sakinlestiriyodum zeytin yagi ilitiyodum gobeginden kasiklatina dogru saat yonunde masaj yapiyodum dairesel bagirsaklar oyonde calistigina dair bi yazi okumustum yanlis hatirlamiyorsam eger ayni zamanda gaz damlasi mutlaka ayaklari firin gibi sicak olsun yasakimin dedigi gibi yuzustu gaz daha cabuk cikar ama cinar hep 2ye katlanmis vaziyetteydi oyuzden zor oluyodu bu sekil bizim icin birde cok sikistigi zaman bacaklarina karnini ittirip birakitodum hatta kulak pamuguyla zeytinyagina batirip popoya uyari verdigim bile olmustur tabi siz kolik olmadiginiz icin coguna gerek yok insta kalmaz birde direk 1 nunara mamadanmi basladiniz premuture olanlari var belki kullanmisinizdir ama soyliyeyim yinede kuzum opuyorum hepinizi ben gelemessem cinara dalmisindir cok hasta teyzeleri dua edin bize cabuk iyileselim opuyorum minnaklari ve sizi

slm arakadaşlar nasılsınız off benm kırmızılar yine geldiler hiç peşimi bırakmıyorlar neyse beklemekten başka çare yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…