• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Arkadaslar bizde 7aydir de deniyoruz ama olmadi adet olmama 6gun var adet belirtileri var ama adetbbelirtileri hamileliktede ayni varmidir yokmudur derken sitres yapiyorum zmn gecmek bilmiyor idrar testi yapsam cikarmi

Arkadaslar bizde 7aydir de deniyoruz ama olmadi adet olmama 6gun var adet belirtileri var ama adetbbelirtileri hamileliktede ayni varmidir yokmudur derken sitres yapiyorum zmn gecmek bilmiyor idrar testi yapsam cikarmi
evet canım belirtileri benziyormuş :) inşallah bebeğin seninledir canım :)

ya şimdi uyandım.rüyamda müdür beyle öğretmenler odasında ovs tesi yapıyoruz.ay Allah'ım aklıma mukayyet ol :(

Bende 10aydir istiyorum bakalim hayirlisi ben ve Esim Dr gittik herşey normal dedi ama son uç yok
Hersey normalse kaplicayi oneririm. Ben kaplicada hamile kaldim. Sicak su kanallari aciyor. Sistit, balayi sistiti, iliskide yanmayi aninda temizliyor kaplica.

meddcezirim ses ver canim nasilsin kuzular nasi:mad::KK19::KK19::KK19:merak ediyorumm:KK64:eve geldimi yawrularin:KK69:
Kuzumnn giremedim bi türlü, merakta bıraktım kusura bakma. Viz eve çıktık 2gun sonra kızım rahatsızlandı elimizde mosmor oldu yavrum. Kusarken ağzından burnundan ayni anda geldiği icin solunum güçlüğü çekti. Kendine getiremedik. Hastaneye zor kavuştu kuzum. Sonra ambulansla Üniv hastanesine sevkedildi. Bakim ünitesinde kaldik 2 gün. Simdi yine evdeyiz Rabbim bi daha yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin ins

Cnm Allah anali babali buyutsun.gozunuz aydin.
Tsk ederim bitanem :)
Sen Nerelerdesin neler yapıyorsun? Ozletme kendini kuzumm
slm millet bayağıdır giremiyorum neler var neler yokk..unuttunuzmuu beni yoksammmmm
Klnimmmm hosgeldin kuzum. Ay hic unutur muyuz ama sen topigimizi unuttun di mi? Bebis nasıl sen neler yapıyorsun

Kuzumnn giremedim bi türlü, merakta bıraktım kusura bakma. Viz eve çıktık 2gun sonra kızım rahatsızlandı elimizde mosmor oldu yavrum. Kusarken ağzından burnundan ayni anda geldiği icin solunum güçlüğü çekti. Kendine getiremedik. Hastaneye zor kavuştu kuzum. Sonra ambulansla Üniv hastanesine sevkedildi. Bakim ünitesinde kaldik 2 gün. Simdi yine evdeyiz Rabbim bi daha yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin ins

Tsk ederim bitanem :)
Sen Nerelerdesin neler yapıyorsun? Ozletme kendini kuzumm

Klnimmmm hosgeldin kuzum. Ay hic unutur muyuz ama sen topigimizi unuttun di mi? Bebis nasıl sen neler yapıyorsun
cok gecmis olsun meddcezirim.amino_O:KK60:sukurler olsun evdeymissiniz:KK19:

cok merak etmistim bisey yazmayinca:)ins rabbim bidaha oyle durumlar yasatmaz:KK68:habersiz koyma firsat buldukca sadece nasilsiz yaz yeterli:KK19::KK19::KK19:yerime bol bol öp kuzularimi:KK60:ins hep iyi haberlerinizi duyarim:KK36::KK68:

Slm kızlar nabersiniz sizi çok özledim giremedim bi türlü ya sayfadami deisiklik oldu telfnmu kafayi yedi anlamadim.e bide gelen giden bebis filan malum yogun günlerdi.gecmise bakamiyirum varmi bi deisiklik meddm ne kadarlik oldun dogum yaptnmi.

Aaaa meddim dogum yapmissim gördüm ay maşallah :))) cok sevindim yaaa Allah anali babali buyutsun sana bagislasin kuzularini.isimlerini ne koydun :)

Keserim sen nasilsin varmi bi deisiklik hayalotum damat nasil buyudumu kizimi vercm ona göre :) ngasgm oglusun nasil oldu iyilesmistir ins adi güzel melegimiz..dger kizceler sizler nasilsiniz bu ortami özlemisim ya.yeni arkadaş lar gelmis hisgelmis.ins szlerde biran önce hamis kalirsiniz bu topik uğurlu gelir

:KK48::KK48::KK11:Canbonlarim nasilsiniz bayadir gelemedim yine cinar anca toparlandi kafami kaldircak vakit bulamiyorum bi mesaj yazcak kadar vakitmi yok dersenizde vallahi arada kayniyo tam simdi diyorum hop bisey cikiyo ay yine smile ekliyemiyorum neyse gecmis bayraminiz mubarek olsun meddimi doguma yolculayayim didim ama minnaklarimi alipta gelmis cok sukur ruh ikizim nasil sevindin canim arkadasim rabbim saglikli omur nasip etsin yavrularina guzel degilmi annelik tabi bide yorucu ama dunyanin en guzel duygusu rabbim herkese nasip etsin ins prensesim kusmusmu yavrum kiyamam bidaha olmaz ins mama ne kullaniyorsun kuzum fazlami yedi acaba olur oyle sen korkma kusmaya basladiginda surati yere baksin yeter kuzum cinarda 3 haftadir kusuyo hemen hemen hergun agizdan burundan elim ayagim titriyo nefes alamiyo cogu zaman balgami vardi ama cok sukur iyilestik artik yasakim nasilsin muhammed emirim nasil disler geldimi cinarin 1 haftada 3 tane oldu birden patlatti keserim kuzum olcak sabir inan bekliycez kuzun gulbisim biz burdayiz bekliyoruz kuzum prensesim nasil buyudumu gelinim karamim seremcemin klnim nasilsiniz gobusler bebisler iyi degilmi habibtem nerelerde yoksa hamileni naz iremimi ozledim ya ngasgim iyimisiniz bi haber ver cok merak ediyorum ve yeni arkadaslarim hosgeldiniz iletilerinize cevpa yazamadim tek tek oglani salliyorum bende bi sipa var darisi size olsun ins rabbim gonlunuze gore versin ins bu topik size ugur getirir

Back