- Konu Sahibi medd_cezir
- #59.041
Bende 10aydir istiyorum bakalim hayirlisi ben ve Esim Dr gittik herşey normal dedi ama son uç yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım :)Aminnnn inşalllaahhh hadi bakalım güzel haberlerimizi alalım birbirimizin :))
En sinir bozucu olan da bu. Sevepsiz infertiliteBende 10aydir istiyorum bakalim hayirlisi ben ve Esim Dr gittik herşey normal dedi ama son uç yok
stres oluyor vallaEn sinir bozucu olan da bu. Sevepsiz infertilitebi de etraftan 'stres yapma yaparsan olmaz ' deyimleri. Birşeyi bu kadar cok isterkn nasıl stres yapılmaz ki
evet canım belirtileri benziyormuş :) inşallah bebeğin seninledir canım :)Arkadaslar bizde 7aydir de deniyoruz ama olmadi adet olmama 6gun var adet belirtileri var ama adetbbelirtileri hamileliktede ayni varmidir yokmudur derken sitres yapiyorum zmn gecmek bilmiyor idrar testi yapsam cikarmi
geçer canım dua et sen bol bol :)İnsallah o kadar cok sitres yaptim ki bir an once ogrenmek istiyorum 6gun cok zmn nasil gecer bilmiyorum offff
İnsallaahgeçer canım dua et sen bol bol :)
Hersey normalse kaplicayi oneririm. Ben kaplicada hamile kaldim. Sicak su kanallari aciyor. Sistit, balayi sistiti, iliskide yanmayi aninda temizliyor kaplica.Bende 10aydir istiyorum bakalim hayirlisi ben ve Esim Dr gittik herşey normal dedi ama son uç yok
nazenin sende mi öğretmensin :))ya şimdi uyandım.rüyamda müdür beyle öğretmenler odasında ovs tesi yapıyoruz.ay Allah'ım aklıma mukayyet ol![]()
Herkese merhabalar
Size güzel haberlerle daha doğrusu pembe mavi bayram sekerlerimle geldim. Miniklerim sabırsızlandı. Sabah aldık kucağımıza. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu ins♥♥♥
Kuzumnn giremedim bi türlü, merakta bıraktım kusura bakma. Viz eve çıktık 2gun sonra kızım rahatsızlandı elimizde mosmor oldu yavrum. Kusarken ağzından burnundan ayni anda geldiği icin solunum güçlüğü çekti. Kendine getiremedik. Hastaneye zor kavuştu kuzum. Sonra ambulansla Üniv hastanesine sevkedildi. Bakim ünitesinde kaldik 2 gün. Simdi yine evdeyiz Rabbim bi daha yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin insmeddcezirim ses ver canim nasilsin kuzular nasimerak ediyorumm
eve geldimi yawrularin
![]()
Tsk ederim bitanem :)Cnm Allah anali babali buyutsun.gozunuz aydin.
Klnimmmm hosgeldin kuzum. Ay hic unutur muyuz ama sen topigimizi unuttun di mi? Bebis nasıl sen neler yapıyorsunslm millet bayağıdır giremiyorum neler var neler yokk..unuttunuzmuu beni yoksammmmm
cok gecmis olsun meddcezirim.aminKuzumnn giremedim bi türlü, merakta bıraktım kusura bakma. Viz eve çıktık 2gun sonra kızım rahatsızlandı elimizde mosmor oldu yavrum. Kusarken ağzından burnundan ayni anda geldiği icin solunum güçlüğü çekti. Kendine getiremedik. Hastaneye zor kavuştu kuzum. Sonra ambulansla Üniv hastanesine sevkedildi. Bakim ünitesinde kaldik 2 gün. Simdi yine evdeyiz Rabbim bi daha yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin ins
Tsk ederim bitanem :)
Sen Nerelerdesin neler yapıyorsun? Ozletme kendini kuzumm
Klnimmmm hosgeldin kuzum. Ay hic unutur muyuz ama sen topigimizi unuttun di mi? Bebis nasıl sen neler yapıyorsun