Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:KK47::KK47::KK50:
kızz hayalot napyrsun gez bakalım düğünlerde :))) yaa ben eski günleri özlüyorum kmseckler gelmiyor bi ben kala kaldım:KK43::KK43::KK43::KK43:
Keserim kuzum ya benim bu smileler niye en basa oluyor ya offf neyse kuzum cinar buyudukce cok yaramaz oluyo cok istiyorum bende ozluyorym ama yetisemiyorumki valla meddim 2 taneyle napacak bilmem gulen surat anla sen keserim sen nasilsin iyimusin

:KK36::KK71:Yasakim demek ameliyatinizi oldunuz benim aklimdan cikmis gununu bilmiyodum cok gecmis olsun cok sevindim ya bu smileler olmuyo bende niye valla meddimin isi cok zor bi akrabanin dugunu vardi guzel gecti cinar bile halay cekti :1: usuttuk salgin vardi istanbulda ama iyi simdi 3 haftada anca toparlandik

:KK47::KK47::KK50:
Keserim kuzum ya benim bu smileler niye en basa oluyor ya offf neyse kuzum cinar buyudukce cok yaramaz oluyo cok istiyorum bende ozluyorym ama yetisemiyorumki valla meddim 2 taneyle napacak bilmem gulen surat anla sen keserim sen nasilsin iyimusin
canım bende iim valla bu ayda soğan kürü uyguladım dün bitrdim 15 gün yaptım adetim haftaya salı bakalım kısmet artık... maşallah çınarda büyümüş ve çokta tatlı olmuş :)

:KK36::KK71:Yasakim demek ameliyatinizi oldunuz benim aklimdan cikmis gununu bilmiyodum cok gecmis olsun cok sevindim ya bu smileler olmuyo bende niye valla meddimin isi cok zor bi akrabanin dugunu vardi guzel gecti cinar bile halay cekti :KK1: usuttuk salgin vardi istanbulda ama iyi simdi 3 haftada anca toparlandik
olduk sukur hayalotum:KK53:kontrollerine göturup getiriyom:KK55:

bende oluyo smile alla alla:KK57::KK57::KK57:teldenmi giriyon:mad:bazilarinda gözukmuyo telden girince ama bende gözukuyo:KK58::KK53:anam cinar yurumeye basladimi:KK57::KK45::KK45::KK45:nasi halay cekti yosam:KK57::KK73::KK73::KK73:masallah annesi gibim oldu desene:KK53::KK53::KK53:ben oynamayi hic sevmem bakalim benim kizan nasi olcek:KK70:

meddcezirim kiscem biliyoruz yogunsundur kolay degil iki yawrun var:KK19::KK68:

ama bi iki kelime nasilsiniz yazda meraklanmayalim:KK69:ins kuzularin cok iyiyidir:KK36: sende toparlanmissindir:KK19:

Selam.habibtelerimmm.nasilsinizzzzz ben iyiyimmm.hala memleketteyimmm arabstama.donmedimmm...kizim.yurumeye basladi.her yeri.kirip.dokuyor arkasindan.kosmaktan kk gormeiyorummm...cok skldim.burdaaa soguklar da.basladi.disari.cikamiyoruz..sizler.nasilsinizzz..

Medcezirimmmm.habintemmmmm anali.babali.buysun.yavrucallarinnn allah isteyen herkese.nasip etsin..kizin ixin cok uzuldum cokmsukur.iyi allah onlarin acilarini gostermesin sana..yasakhayalden.aldim.haberleri.xok.mutlu.oldumm.hayirlsiiyla.kucagina aldin..

Hepinizi.opuyorummmm:p:p:p
habibtem nörun kis:KK54::KK53::KK53:

dememk yaramaz yuruyo artikin :KK53::KK55:hadi gözun aydin darisi basima:KK45:ya ararbistan colunun sicakina alistin turkiyeEn Büyük TÜRKİYE soguk geliyo demi sana:mad::KK53::KK48:

:KK46:
canım bende iim valla bu ayda soğan kürü uyguladım dün bitrdim 15 gün yaptım adetim haftaya salı bakalım kısmet artık... maşallah çınarda büyümüş ve çokta tatlı olmuş :)
Ya buyudu teyzesi ayyy yine olmuyo smile boyle dumduz yazamiyorum ya kuzum hadi hayirlisi ins rabbimin izniyle kavuscaksiniz minanklara

olduk sukur hayalotum:KK53:kontrollerine göturup getiriyom:KK55:

bende oluyo smile alla alla:KK57::KK57::KK57:teldenmi giriyon:mad:bazilarinda gözukmuyo telden girince ama bende gözukuyo:KK58::KK53:anam cinar yurumeye basladimi:KK57::KK45::KK45::KK45:nasi halay cekti yosam:KK57::KK73::KK73::KK73:masallah annesi gibim oldu desene:KK53::KK53::KK53:ben oynamayi hic sevmem bakalim benim kizan nasi olcek:KK70:
Ya smile bendede gozukuyo yasakim ama cumlelerin arasina eklenmiyo smile direk satir basina ekleniyo yok tek basina yuruyemiyoruz ya tek elinden tutup yuruyecek yada kiyafetinden tutup yurutuyorum iki elini tutmami istemiyo artik halaydada babasi ve amcasi ellerinden tuttu o yuruyo one arkaya ama muzik calinca komik oldu sanki halay cekiyomus gibi gozuktu la babaya cekerse ortada kanatlanmis horoz gibi doner ins bana ceker

cok gecmis olsun meddcezirim.amino_O:KK60:sukurler olsun evdeymissiniz:KK19:

cok merak etmistim bisey yazmayinca:)ins rabbim bidaha oyle durumlar yasatmaz:KK68:habersiz koyma firsat buldukca sadece nasilsiz yaz yeterli:KK19::KK19::KK19:yerime bol bol öp kuzularimi:KK60:ins hep iyi haberlerinizi duyarim:KK36::KK68:

:KK48::KK48::KK11:Canbonlarim nasilsiniz bayadir gelemedim yine cinar anca toparlandi kafami kaldircak vakit bulamiyorum bi mesaj yazcak kadar vakitmi yok dersenizde vallahi arada kayniyo tam simdi diyorum hop bisey cikiyo ay yine smile ekliyemiyorum neyse gecmis bayraminiz mubarek olsun meddimi doguma yolculayayim didim ama minnaklarimi alipta gelmis cok sukur ruh ikizim nasil sevindin canim arkadasim rabbim saglikli omur nasip etsin yavrularina guzel degilmi annelik tabi bide yorucu ama dunyanin en guzel duygusu rabbim herkese nasip etsin ins prensesim kusmusmu yavrum kiyamam bidaha olmaz ins mama ne kullaniyorsun kuzum fazlami yedi acaba olur oyle sen korkma kusmaya basladiginda surati yere baksin yeter kuzum cinarda 3 haftadir kusuyo hemen hemen hergun agizdan burundan elim ayagim titriyo nefes alamiyo cogu zaman balgami vardi ama cok sukur iyilestik artik yasakim nasilsin muhammed emirim nasil disler geldimi cinarin 1 haftada 3 tane oldu birden patlatti keserim kuzum olcak sabir inan bekliycez kuzun gulbisim biz burdayiz bekliyoruz kuzum prensesim nasil buyudumu gelinim karamim seremcemin klnim nasilsiniz gobusler bebisler iyi degilmi habibtem nerelerde yoksa hamileni naz iremimi ozledim ya ngasgim iyimisiniz bi haber ver cok merak ediyorum ve yeni arkadaslarim hosgeldiniz iletilerinize cevpa yazamadim tek tek oglani salliyorum bende bi sipa var darisi size olsun ins rabbim gonlunuze gore versin ins bu topik size ugur getirir

Selam.habibtelerimmm.nasilsinizzzzz ben iyiyimmm.hala memleketteyimmm arabstama.donmedimmm...kizim.yurumeye basladi.her yeri.kirip.dokuyor arkasindan.kosmaktan kk gormeiyorummm...cok skldim.burdaaa soguklar da.basladi.disari.cikamiyoruz..sizler.nasilsinizzz..

Medcezirimmmm.habintemmmmm anali.babali.buysun.yavrucallarinnn allah isteyen herkese.nasip etsin..kizin ixin cok uzuldum cokmsukur.iyi allah onlarin acilarini gostermesin sana..yasakhayalden.aldim.haberleri.xok.mutlu.oldumm.hayirlsiiyla.kucagina aldin..

Hepinizi.opuyorummmm:p:p:p

slmm canlarımm nasılsınız ahh bu cocuklar olunca vakit bulumıyor insan ya herkes nasıl iyi mi ne var ne yok benim için şükür bügünümüze diyelimm geçen kontrolümüz vardı kalbinden kesinleşti bir yaşında anjio arkasından açık kalp ameliyatı olacak yavrum nasıl dayanacak blmiyorum ki, ben dayanabilecek miyim onuda bilmiyorum 9 aylığız zaman dursun akmasın istiyorum ameliyat kaybetme korkusu aklıma gelincee...herkesi cokk merak ediyorumm nasılsınız bizim dişimiz yokk konuşuyoruz anne memme dede falan ama maalesef kilo alamıyoruz kalbi çok yoruyo yavrumu

meddim canım naptın kuzucuk nasıl umarım herşey yolundadır minnoşların fotosu yokmu merak ettim :KK56::KK56:

:KK31:Meddim minnaklarin nasil ses ver yasakim nerelerdesin

napion hayalotum:KK53::KK53: gecmise bakamadim cinar nasi:KK25::KK60:yaw bizde sukur 5 gun önce fitik ameliyatimizi olduk kurtulduk:KK56:doktor fazla hareket ettirmeyin yatsin diyo:KK57::KK57::KK57::KK57:nasi bole hareketli cocugu yatiracaksam imkansiz eve gelir gelmez atladi ortaya tum odalari gezdi tutunup ayaga kalkti imkansiz oturtmak ins bi sorun cikmaz:KK31::mad::mad::mad:yani muhammed emirin pesindeyim ancak zaman bulup bi bakiyom kk ya:KK57::KK57::KK57:

meddcezirim yogundur biz tek bebekle gelemiyoz ki:KK56::mad::mad::mad:bende merak ediyorum nasi bebekleri diye:KK60:

Herkrse merhabaaaaa. Öncelikle merakta bıraktığım için kusura bakmayin canlar. Annemlerde kalıyorum Telefonum bozuldu bugün geldi servisten. O yüzden gelemedim kusura bakmayın. Kuzucuklar da bbende iyiyiz şükürler olsun. Kusmalari biraz daha düzeldi. Hastanede aptamil veriyolardi minnaklarimiza bizde çıkınca ona devam etmiştik meger ağır gelmis kuzularima. Yoğun bir Araştırma sonucu hipp marka mamaya gectik de rahat etti minnaklarım. Anne sütüne en yakin tek organik mamaymis . Yine de bir kere korktuk tabi heran baslarinda nöbetteyiz. Hipp mama azaltti kusmalarini. Kussalar bile basincla kusmadiklari icin burundan gelmiyo. Yine de bekliyoruz her an. Tuvalete giderken bile baslarindaki koltuk bos kalmiyo :) beninmle Birlikte babam ve annem de uykusuz kalıyo haklarını odeyemem Rabbim basimizdan eksik etmesin. Eşim hafta cumadan gelip pazartesi dönüyo o da dayanamıyo kuzularina ;)
Sizin de bahsettiğiniz gibi işimiz zor. En cok da su gaz olayi yoruyo. Dr mama oncesi ve mama sonrası mutlaka gaz cikaracaksiniz dedi. Mama sonrasi nneysede öncesinde çıkarmak ccok zoroluyo. Cikarmadan verince de kusuyolar :( 3 saatte bir besliyoruz altini temizle-gazini çikar-mama yedir tekrar- gazini cikar hayat felsefemiz bu :) nerdeyse 1 bucuk saat suruyo bu işlemler. E sonrasinda 1 bbucuks saat sonra yine mama saati. Isim zor canlar Allah kolaylık verir ins. Gaz cikarma konusunda bildiklerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. erken dogurmanin sikintilari devam ediyor. Bunca zorluga ragmen kokuları bile herseyi unutturuyo şükürler olsun hamd olsun yaradana.
Canlarim hepinize tek tek yazmka isterdim ama malum minnaklar izin vermiyo.
Yasakimmm kuzum gecmis olsun. Seni ve minikimi cok öpüyorum. Hayalotum ozledim ruh ikizm demek disler cikiyo masallah kizuma hayirli olsun incileriniz :)
keserim hakkinda hayirlisi. Sogan kuru ile hamis kalan cok ins sen de en kısa zamanda kuzucuğuna kavuşursun.
habibtemm kuzuşum ortalığı kaistiriyo demek yerim ben onu maşallah yaaa
Ngasgim kuzum zor biliyorum ama geçecek bu günlerde ins. Sorunsuz bir şekilde atlatacaksiniz o ameliyatı

QUOTE="medd_cezir, post::KK5: 37581917, member: 400566"]Herkrse merhabaaaaa. Öncelikle merakta bıraktığım için kusura bakmayin canlar. Annemlerde kalıyorum Telefonum bozuldu bugün geldi servisten. O yüzden gelemedim kusura bakmayın. Kuzucuklar da bbende iyiyiz şükürler olsun. Kusmalari biraz daha düzeldi. Hastanede aptamil veriyolardi minnaklarimiza bizde çıkınca ona devam etmiştik meger ağır gelmis kuzularima. Yoğun bir Araştırma sonucu hipp marka mamaya gectik de rahat etti minnaklarım. Anne sütüne en yakin tek organik mamaymis . Yine de bir kere korktuk tabi heran baslarinda nöbetteyiz. Hipp mama azaltti kusmalarini. Kussalar bile basincla kusmadiklari icin burundan gelmiyo. Yine de bekliyoruz her an. Tuvalete giderken bile baslarindaki koltuk bos kalmiyo :) beninmle Birlikte babam ve annem de uykusuz kalıyo haklarını odeyemem Rabbim basimizdan eksik etmesin. Eşim hafta cumadan gelip pazartesi dönüyo o da dayanamıyo kuzularina :KK66:
Sizin de bahsettiğiniz gibi işimiz zor. En cok da su gaz olayi yoruyo. Dr mama oncesi ve mama sonrası mutlaka gaz cikaracaksiniz dedi. Mama sonrasi nneysede öncesinde çıkarmak ccok zoroluyo. Cikarmadan verince de kusuyolar :KK43: 3 saatte bir besliyoruz altini temizle-gazini çikar-mama yedir tekrar- gazini cikar hayat felsefemiz bu :) nerdeyse 1 bucuk saat suruyo bu işlemler. E sonrasinda 1 bbucuks saat sonra yine mama saati. Isim zor canlar Allah kolaylık verir ins. Gaz cikarma konusunda bildiklerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. erken dogurmanin sikintilari devam ediyor. Bunca zorluga ragmen kokuları bile herseyi unutturuyo şükürler olsun hamd olsun yaradana.
Yasakimmm kuzum gecmis olsun. Seni ve minikimi cok öpüyorum. Hayalotum ozledim ruh ikizm demek disler cikiyo masallah kizuma hayirli olsun incileriniz :)
keserim hakkinda hayirlisi. Sogan kuru ile hamis kalan cok ins sen de en kısa zamanda kuzucuğuna kavuşursun.
Ngasgim kuzum zor biliyorum ama geçecek bu günlerde ins. Sorunsuz bir şekilde atlatacaksiniz o ameliyatı[/QUOTE]
:KK68:

şükürler olsun iysiniz:KK52:

rabbim beterinden saklasin

:KK19:yaşadıkların çok normal meddcezirim iki kuzum var

:oops:Biz tekiyle yoruluyoz

:KK16:Annen baban saolsun iyi
kii varlar

:KK19:Bize doktor damla ne vermedi gaz icin

:KK57:koluna yüz üstü yatırı gezdirin demişti:oops:

bide yüz üstü koy en kolay öyle cikar

:KK19:simplex gaz

damlasi da kullandım biraz faydası olmustu:eek:

hepsi gececek kolay gelsin allah yardımcınız olsun

:KK52:rezene cayi verebilirseniz oda iyi olur gaza

:KK19:Bende su an hipp kullanıyom bi kaç öğün çok iyi bi mama:KK68:

öp kuzularini:KK74:

ara sıra yaz ki merak etmeyelim:KK36:

Son düzenleme:
QUOTE="medd_cezir, post::KK5: 37581917, member: 400566"]Herkrse merhabaaaaa. Öncelikle merakta bıraktığım için kusura bakmayin canlar. Annemlerde kalıyorum Telefonum bozuldu bugün geldi servisten. O yüzden gelemedim kusura bakmayın. Kuzucuklar da bbende iyiyiz şükürler olsun. Kusmalari biraz daha düzeldi. Hastanede aptamil veriyolardi minnaklarimiza bizde çıkınca ona devam etmiştik meger ağır gelmis kuzularima. Yoğun bir Araştırma sonucu hipp marka mamaya gectik de rahat etti minnaklarım. Anne sütüne en yakin tek organik mamaymis . Yine de bir kere korktuk tabi heran baslarinda nöbetteyiz. Hipp mama azaltti kusmalarini. Kussalar bile basincla kusmadiklari icin burundan gelmiyo. Yine de bekliyoruz her an. Tuvalete giderken bile baslarindaki koltuk bos kalmiyo :) beninmle Birlikte babam ve annem de uykusuz kalıyo haklarını odeyemem Rabbim basimizdan eksik etmesin. Eşim hafta cumadan gelip pazartesi dönüyo o da dayanamıyo kuzularina :KK66:
Sizin de bahsettiğiniz gibi işimiz zor. En cok da su gaz olayi yoruyo. Dr mama oncesi ve mama sonrası mutlaka gaz cikaracaksiniz dedi. Mama sonrasi nneysede öncesinde çıkarmak ccok zoroluyo. Cikarmadan verince de kusuyolar :KK43: 3 saatte bir besliyoruz altini temizle-gazini çikar-mama yedir tekrar- gazini cikar hayat felsefemiz bu :) nerdeyse 1 bucuk saat suruyo bu işlemler. E sonrasinda 1 bbucuks saat sonra yine mama saati. Isim zor canlar Allah kolaylık verir ins. Gaz cikarma konusunda bildiklerinizi paylasirsaniz cok mutlu olurum. erken dogurmanin sikintilari devam ediyor. Bunca zorluga ragmen kokuları bile herseyi unutturuyo şükürler olsun hamd olsun yaradana.
Ngasgim kuzum zor biliyorum ama geçecek bu günlerde ins. Sorunsuz bir şekilde atlatacaksiniz o ameliyatı
:KK68:

şükürler olsun iysiniz:KK52:

rabbim beterinden saklasin

:KK19:yaşadıkların çok normal meddcezirim iki kuzum var

:oops:Biz tekiyle yoruluyoz

:KK16:Annen baban saolsun iyi
kii varlar

:KK19:Bize doktor damla ne vermedi gaz icin

:KK57:koluna yüz üstü yatırı gezdirin demişti:oops:

bide yüz üstü koy en kolay öyle cikar

:KK19:simplex gaz

damlasi da kullandım biraz faydası olmustu:eek:

hepsi gececek kolay gelsin allah yardımcınız olsun

:KK52:rezene cayi verebilirseniz oda iyi olur gaza

:KK19:Bende su an hipp kullanıyom bi kaç öğün çok iyi bi mama:KK68:

öp kuzularini:KK74:

ara sıra yaz ki merak etmeyelim:KK36:[/QUOTE]
Biz de çok memnun kaldik hippten onla devametmeyi düşünüyoruz. Gaz olayi cok yoruyor bizi ve bebisleri. Cok şükür kolik değiller ama kusmalarına engel olmak icin hem mama öncesi hem mama sonrasi gaz çıkarmak zorundayiz :(
Canim dr blissbaby diye bi surup verdi gaz icin. Tamamarb bitkisel o biraz rahatlattı minnaklari.
Kuzum gelmekte gecikirsrm merak etmeyin iyiyiz sukurler olsun çooook 9püyorum aeo

Biz de çok memnun kaldik hippten onla devametmeyi düşünüyoruz. Gaz olayi cok yoruyor bizi ve bebisleri. Cok şükür kolik değiller ama kusmalarına engel olmak icin hem mama öncesi hem mama sonrasi gaz çıkarmak zorundayiz :KK43:
Canim dr blissbaby diye bi surup verdi gaz icin. Tamamarb bitkisel o biraz rahatlattı minnaklari.
Kuzum gelmekte gecikirsrm merak etmeyin iyiyiz sukurler olsun çooook 9püyorum aeo

anne sutu aliyolarmi kuzular meddcezirimm:kk77:

sukur kolik degillerse fazla uzun surmez gaz olayi:eek:..muhammed emirde kolik degildi..:KK58:3 ile 6.hafta arralari biraz zorlamisti gaz :KK57:6.haftadan ititbaren baya bitmisti gaz :KK58:8haftadan ittibaren tamamen yok olmustu:KK31:tamam meddcezirim seni anliyoruz surekli zaten gelemezsin ara sira yazman yeterli:KK19::KK19:yeterki kuzularin sen ii olda gerisi önemli degil..babalarina kavusmalarinada az kalmis ..oda nasi özluyodur yawrularini ...:KK60:

Herkrse merhabaaaaa. Öncelikle merakta bıraktığım için kusura bakmayin canlar. Annemlerde kalıyorum Telefonum bozuldu bugün geldi servisten. O yüzden gelemedim kusura bakmayın. Kuzucuklar da bbende iyiyiz şükürler olsun. Kusmalari biraz daha düzeldi. Hastanede aptamil veriyolardi minnaklarimiza bizde çıkınca ona devam etmiştik meger ağır gelmis kuzularima. Yoğun bir Araştırma sonucu hipp marka mamaya gectik de rahat etti minnaklarım. Anne sütüne en yakin tek organik mamaymis . Yine de bir kere korktuk tabi heran baslarinda nöbetteyiz. Hipp mama azaltti kusmalarini. Kussalar bile basincla kusmadiklari icin burundan gelmiyo. Yine de bekliyoruz her an. Tuvalete giderken bile baslarindaki koltuk bos kalmiyo :) beninmle Birlikte babam ve annem de uykusuz kalıyo haklarını odeyemem Rabbim basimizdan eksik etmesin. Eşim hafta cumadan gelip pazartesi dönüyo o da dayanamıyo kuzularina :KK66:

canımmmmmmmmmmmmmmm
hayırlıı olsunnn
hayırlı evlatlar olsnnn

:KK55::KK55:Kizlar biz su cicegi olduk ayni zamanda suan yine ya 3 yada 4 dis patlatiyoruz beyaz beyaz gorunuyor ama damagi delemedi daha meddim kuzum biz koliktik cok cektim gazdan cokta damla kullandim ama bize neyazikki fayda etmedi fazla ben fon makinesiyle sakinlestiriyodum zeytin yagi ilitiyodum gobeginden kasiklatina dogru saat yonunde masaj yapiyodum dairesel bagirsaklar oyonde calistigina dair bi yazi okumustum yanlis hatirlamiyorsam eger ayni zamanda gaz damlasi mutlaka ayaklari firin gibi sicak olsun yasakimin dedigi gibi yuzustu gaz daha cabuk cikar ama cinar hep 2ye katlanmis vaziyetteydi oyuzden zor oluyodu bu sekil bizim icin birde cok sikistigi zaman bacaklarina karnini ittirip birakitodum hatta kulak pamuguyla zeytinyagina batirip popoya uyari verdigim bile olmustur tabi siz kolik olmadiginiz icin coguna gerek yok insta kalmaz birde direk 1 nunara mamadanmi basladiniz premuture olanlari var belki kullanmisinizdir ama soyliyeyim yinede kuzum opuyorum hepinizi ben gelemessem cinara dalmisindir cok hasta teyzeleri dua edin bize cabuk iyileselim opuyorum minnaklari ve sizi

slm arakadaşlar nasılsınız off benm kırmızılar yine geldiler hiç peşimi bırakmıyorlar :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:neyse beklemekten başka çare yok...

Back