• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

meddcezirim pazartesi gelirsin herhalde:6:

kiscem peki sen okullar kapaninca memleketine dönünce kontakta olacaz demi girersin kk ya:26::29:

cünkü merakta birakma bizi senden haber almaliyizzz:10::10::10:iki findik napiyo bilmeliyizz:16::16::16:

Ay hala kk beni atıp duruyo, alıntı da yapamıyorum. Deli etti beni yaaa :(

Yasakim döndük biz de bi türlü yazamadim. Kontrol iyi geçti cok şükür şimdilik herşey yolunda 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gircez. Rahim ağzı ölçüldü. Şimdilik iyi çıktı. Cok şükür dikise gerek kalmadı. Rahim agzi kalinligi iyi degilse Ikizlerde erken doğum riskine karşı dikiş atiliyomus.neyseki gerek kalmadı.
Sen neler yapıyosun bitanem özledim yaaa ♥♥♥

Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda

Seremcemimmmmmm kuzum nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbim tamamına erdirsin ins bitanemmmmm .:)))
Kuzum değerinde çok şükür gayet iyi aman dikkat et kendine de minigine de Allahimmm cok şükür ya cok dua ettin cok. Rabbim dualarimizi kabul etti canım benim ♥♥♥

Seremcemimmmmmm kuzum nasıl sevindim anlatamam şükürler olsun Rabbim tamamına erdirsin ins bitanemmmmm .:)))
Kuzum değerinde çok şükür gayet iyi aman dikkat et kendine de minigine de Allahimmm cok şükür ya cok dua ettin cok. Rabbim dualarimizi kabul etti canım benim ♥♥♥

Cok tesekkur ederim evet kabul oldu cok sukur insallah sagliklica kucagimiza alıp buyutmeyi de nasip eder Rabbim bu duyguyu rabbim tum isteyenlere tattirsin

Ay hala kk beni atıp duruyo, alıntı da yapamıyorum. Deli etti beni yaaa :(

Yasakim döndük biz de bi türlü yazamadim. Kontrol iyi geçti cok şükür şimdilik herşey yolunda 1 ay sonra ayrıntılı ultrasona gircez. Rahim ağzı ölçüldü. Şimdilik iyi çıktı. Cok şükür dikise gerek kalmadı. Rahim agzi kalinligi iyi degilse Ikizlerde erken doğum riskine karşı dikiş atiliyomus.neyseki gerek kalmadı.
Sen neler yapıyosun bitanem özledim yaaa ♥♥♥

Hoş geldinizzzzz:46:şükürler olsun iyi haberle döndünuz:16::16:rahim ağzı çok önemliydi maşallah bi sorun yokmuş. :46:kuzularinda Gördün mü meddcezirim:52::52:nasıl güzeldir aynı anda iki yavru gormek:8::56:ayrıntılı hele anlatılmaz yasanir:52:heyecanla bekliyom o günü. Renkli resimlerinide alirsin:46::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:bizde iyiyiz şükür:27:seni bekliyoduk:10:sağsalim geldiniz evinize sukur:16::48:

Hoş geldinizzzzz:46:şükürler olsun iyi haberle döndünuz:16::16:rahim ağzı çok önemliydi maşallah bi sorun yokmuş. :46:kuzularinda Gördün mü meddcezirim:52::52:nasıl güzeldir aynı anda iki yavru gormek:8::56:ayrıntılı hele anlatılmaz yasanir:52:heyecanla bekliyom o günü. Renkli resimlerinide alirsin:46::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar:bizde iyiyiz şükür:27:seni bekliyoduk:10:sağsalim geldiniz evinize sukur:16::48:

Evet yasakim şükürler olsun ki rahim ağzı iyi çıktı :nazar:
Yasakimmm miniklerimi her gördüğümde sanki ilk kez görüyormusum gibi heyecanlaniyorum Rabbim herkese nasip etsin inş ♥
Muhammedim napiyo yasakim oyy yesin onu teyzesi oglusumun adaşı :)

Yasakimmm miniklerimi her gördüğümde sanki ilk kez görüyormusum gibi heyecanlaniyorum Rabbim herkese nasip etsin inş ♥

Yerim ben onlari:52::56:

Oğlum da iyi şükür teyzesi.:27:şimdi muhammed ismine kesin karar verdinizmi:46:

Bence hiç tereddutte kalmayın meddcezirim.:17:harika bi isim.oglumu hiçte etkilemedi .Hani bazen ağır isim ne diyolarya:53: ozaman napalım hic kimse koymasin mi Peygamberimizin ismini:6:bunu bi biz Türkler diyoruz.araplar çoğunlukla hep koyuyor bu ismi.:46:adı hayırlı olsun kuzumun Adıyla yaşasın ins:16:

cnm senin ilk değerin neydi kanda oğrendiiğinde

Yerim ben onlari:52::56:

Oğlum da iyi şükür teyzesi.:27:şimdi muhammed ismine kesin karar verdinizmi:46:

Bence hiç tereddutte kalmayın meddcezirim.:17:harika bi isim.oglumu hiçte etkilemedi .Hani bazen ağır isim ne diyolarya:53: ozaman napalım hic kimse koymasin mi Peygamberimizin ismini:6:bunu bi biz Türkler diyoruz.araplar çoğunlukla hep koyuyor bu ismi.:46:adı hayırlı olsun kuzumun Adıyla yaşasın ins:16:

Evet yasakimm muhammed kesin ♥♥
Kizimizin ismi de oglumuzun 2. İsmi de henüz nrt değil önce ırmak toprak diyoduk. Şimdi kararsiziz :)
Dun çok kötü oldum ben canim okulda son derste karnımda tuhaf bi ağrı başladı. Önce gaz sancısı sandım. Butun karnimi kaoladi çünkü. Sinra aşağı özellikle de sag kasigima toplandı. Biraz uyudum geçer gibi oldu ayağa kalkinca tekrar basa döndü. Ayagimi cekemiyorum yuruyemiyorum. Acidan karnıma dokunamiyorum bile. Burdaki dru aradim apandisit olabilir dedi.devlete gittik idrar tetkiki yapıldı bisry yok serumla ağrı kesici vereceklerdi kabul etmedim. Apandiditte çok tehlikeli çünkü. Israr ettik ultrasona almadılar. Sinirlendik cikip kadin doğuma gittik. Orda ultrasonla baktilar bebisler iyi bir şey yok dedi de rahatladım. Ama o ağrı neyin nesiydi hala çözemedim :((
Hala hafiften sizliyo sağ kasigim Rabbim meleklerimi korusun

cnm senin ilk değerin neydi kanda oğrendiiğinde

Canım ben test gününden 1 gün once ysptirmistim 167 cikmisti. Bi hafta sonra ilk keseyi gördük. 1i tutundu saniyoduk. Kalp atışını duyalim diye 1hafta sonra bi gittik 2. Kese de vaaarrr :nazar:
Hadi bakalım ins senin de öyle oluurr ♥

Evet yasakimm muhammed kesin ♥♥
Kizimizin ismi de oglumuzun 2. İsmi de henüz nrt değil önce ırmak toprak diyoduk. Şimdi kararsiziz :)
Dun çok kötü oldum ben canim okulda son derste karnımda tuhaf bi ağrı başladı. Önce gaz sancısı sandım. Butun karnimi kaoladi çünkü. Sinra aşağı özellikle de sag kasigima toplandı. Biraz uyudum geçer gibi oldu ayağa kalkinca tekrar basa döndü. Ayagimi cekemiyorum yuruyemiyorum. Acidan karnıma dokunamiyorum bile. Burdaki dru aradim apandisit olabilir dedi.devlete gittik idrar tetkiki yapıldı bisry yok serumla ağrı kesici vereceklerdi kabul etmedim. Apandiditte çok tehlikeli çünkü. Israr ettik ultrasona almadılar. Sinirlendik cikip kadin doğuma gittik. Orda ultrasonla baktilar bebisler iyi bir şey yok dedi de rahatladım. Ama o ağrı neyin nesiydi hala çözemedim :((
Hala hafiften sizliyo sağ kasigim Rabbim meleklerimi korusun

adiyla yasasin kuzularim:54:..rabbim onlari size bagislasin:16::16::16:

alla alla kasilma olmasinn yalanci dedigimiz:40:yada kolay degil rahim iki bebeek tasiyo gerilmeden dolayida olabilir büyüyo cünkü:29:cünkü rahim ölcümü daha yeni yapildi sükür ii cikti..o önemliydi cünkü..kanmada yok sükür..bence korkulacak bisey degil meddcezirim..cokmu ayakta kaldin.:25:.bebeler yordumu okuldu:4:sükür az ladi okullarin kapanmasina.:6:.dikkat et sabir biraz daha..:48:okullrdan sonra memleketinde zaten iyce dinlenirsin..aileleriniz bisey yaptirmaz o kesin zaten..senin dinlenmeye ihtiyacin var..biz tek bebekle zorlandik cünkü..senin yükün daha agir...:16::16::16:apandist olsa bence dayanilmaz agrin olurdu..o degildir korkma aklimiza kötü seyler getirmeyelim..kuzularida strese sokayalim:42:

selammmm kizlar nasilsinizzzzzzzzzz ben 3 gundur Karin agrisi cekiyorummm kasiklarim cok agiriyorr...ikinciyi dusunduk...ikisi beraber buyur dedikzaten zoroluyorrr bekletmeden gelsin diye dusundukkk...bakalimmmm artik sizzler nasilsinizzzzzzz :52::32::32::32:

selammmm kizlar nasilsinizzzzzzzzzz ben 3 gundur Karin agrisi cekiyorummm kasiklarim cok agiriyorr...ikinciyi dusunduk...ikisi beraber buyur dedikzaten zoroluyorrr bekletmeden gelsin diye dusundukkk...bakalimmmm artik sizzler nasilsinizzzzzzz :52::32::32::32:

habbitem valla bende tam seni yazacaktim nerdesin diye:46:hadi hayirlisi ii olur gelsin kücük habibteme kardes:52:

yine heycan basliyo desene hamilemiyim degilmiyim diye:27:

adiyla yasasin kuzularim:54:..rabbim onlari size bagislasin:16::16::16:

alla alla kasilma olmasinn yalanci dedigimiz:40:yada kolay degil rahim iki bebeek tasiyo dolayida olabilir büyüyo cünkü:29:cünkü rahim ölcümü daha yeni yapildi sükür ii cikti..o önemliydi cünkü..kanmada yok sükür..bence korkulacak bisey degil meddcezirim..cokmu ayakta kaldin.:25:.bebeler yordumu okuldu:4:sükür az ladi okullarin kapanmasina.:6:.dikkat et sabir biraz daha..:48:okullrdan sonra memleketinde zaten iyce dinlenirsin..aileleriniz bisey yaptirmaz o kesin zaten..senin dinlenmeye ihtiyacin var..biz tek bebekle zorlandik cünkü..senin yükün daha agir...:16::16::16:apandist olsa bence dayanilmaz agrin olurdu..o degildir korkma aklimiza kötü seyler getirmeyelim..kuzularida strese sokayalim:42:

Aminnnn Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağislasin.
Aslında okulda cok yorumluyorum konularda bitti. Çocuklarım da cok akıllı zaten. Genellikle ayakta kalmamaya gayret ediyorum. Ama oturmak da çözüm değil sanırım. Oturunca bile aşağı ağırlık biniyo neticede. Geçen druma danismistim ama o zaman çoooook hafif afrim oluyodu. Dün ki dayanilamayacak kadar coktu. Bu aksam da cok ağrıdı. Yan yatıyorum geçiyo saga sola donemiyorum.ayaga kalkinca dik duramiyorum acayip aciyo özellikle de sağ kasigim. Burdaki imkanlar cok kısıtlı canim. Drlar tecrübesiz. Dusunsene dün bebisleri kontrol etmeden, , Apandisit agrisi mi diye emin olmadan agri kesici igne yapmaya kalktilar. Bizim arkadaşın kocasinin da biyle olmuştu ağrı kesici iğne yaptıkları için adam apandisit in patladiginin farkina varamamis ölümden döndü resmen :( artik 7. Senemiz doğuda. Tayin istiycez nolur dua edin de hayirlisiyla gidelim burdan :(((

Kuzumm geçmiş olsun katnin niye ağrıyo ki acaba, bagirsaklarinda mi problem var? Kiyamam ben sana habibteeeemmm ♥
Ayy bu ne güzel haber naz irrmime kardes mi düşünüyosunuz. Bence bu kez hemencecik olur kuzum. Hadi bakalım hayırlısı :))

Aminnnn Rabbim hepimizin evlatlarını bizlere bağislasin.
Aslında okulda cok yorumluyorum konularda bitti. Çocuklarım da cok akıllı zaten. Genellikle ayakta kalmamaya gayret ediyorum. Ama oturmak da çözüm değil sanırım. Oturunca bile aşağı ağırlık biniyo neticede. Geçen druma danismistim ama o zaman çoooook hafif afrim oluyodu. Dün ki dayanilamayacak kadar coktu. Bu aksam da cok ağrıdı. Yan yatıyorum geçiyo saga sola donemiyorum.ayaga kalkinca dik duramiyorum acayip aciyo özellikle de sağ kasigim. Burdaki imkanlar cok kısıtlı canim. Drlar tecrübesiz. Dusunsene dün bebisleri kontrol etmeden, , Apandisit agrisi mi diye emin olmadan agri kesici igne yapmaya kalktilar. Bizim arkadaşın kocasinin da biyle olmuştu ağrı kesici iğne yaptıkları için adam apandisit in patladiginin farkina varamamis ölümden döndü resmen :( artik 7. Senemiz doğuda. Tayin istiycez nolur dua edin de hayirlisiyla gidelim burdan :(((

bence bu agri rahmin büyümesi ile alakali meddcezirim:nazar:.. kuzular yer aciyo kendine:29::29:

ne ne oldugunu bilmeden ignemi yapacaklardi..:53:alla alla doktorda orda calisali kafayi yemis galiba bide hamile bi kadina bilip bilmeden ilginc:4::4::4::4::4:ins cikar tayininiz.:10:kuzularinizi istediginiz yerde yetistirirsinizz:16::16::16::16:cünkü bayadir kalmisiniz yeter bide baskalari calissin:37:bence kuzulariniz ugurlu gelecek hayatiniz degisecek:46::46::46:

Kuzumm geçmiş olsun katnin niye ağrıyo ki acaba, bagirsaklarinda mi problem var? Kiyamam ben sana habibteeeemmm ♥
Ayy bu ne güzel haber naz irrmime kardes mi düşünüyosunuz. Bence bu kez hemencecik olur kuzum. Hadi bakalım hayırlısı :))

habibtem noldu :3::3::3::3:geldimi reglin yosam gelmedimi:27::27:

Canlarım bugün 16.gün değerim 1026 sanırım ikizler geliyor topiğin ikinci ikizleri çok şükür rahatladım çarşamba günü kese görmeye gitcez inşallah

sere4mcemmmmmmmmm cok sevindimmmmmm allah hayirlisiyla kucagina almani nasip etsinnnn.....tedavi ile mi oldu doctor mu dedi ikiz diyeee ay cok sevindimmmmmmmmmm dur halay cekecemmmmm :118::37::37:64:::64::64::64::119::119:

Back