Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Anladm canm yok ne kusuru.evt kuzumu gordum net fotosunu cektik bol bol .sende alcaksn daha miniklerinin fotosunu cok güzel bi duygu evt eskisi gbi gelmiyo gelenlerde kendi halnde yazisiyor zaten bi sen varsin Allahtan sen geldin yetistin .herkesi cok ozledmm

Biliyorum canm benm kasitli olmadigina neden kastli olsnki kimse kmsye kirilmadi darilmadi icim rahat ben sadece farkedilmedigime uzuldum bizde seni ve miniklerini öpüyoruz teyzesi kendinize dikkat edin

Biliyorum canm benm kasitli olmadigina neden kastli olsnki kimse kmsye kirilmadi darilmadi icim rahat ben sadece farkedilmedigime uzuldum bizde seni ve miniklerini öpüyoruz teyzesi kendinize dikkat edin

Ayyy demek minigimin fotolarini aldiniz sakla onlari annesi ileride süper hatıra olur (alinti yapamıyorum da onceki yazdigin mesaji da ekliyorum yazarken :)
Topigin eski hallerini ben de çok özledim bitanem. Ins en kisa zamanda toparlaniriz yinee öpüyorum datlum seniii ♥

Ahanda toplu alıntı da oldu isteMeddcezirimm duy beniartikin yorulmuycan fındıklarimda yorulmuycak tabianneleri yorulmayinca

Ahanda bende alıntı yapabildim. Az once gulbisime yazarken de yapim dedim olmadi
Canim benimkinin sorununu anlayamadım kafasina göre takiliyo bazen alıntı oluyo bazen olmuyo bazen atıyo bazen atmiyo ins duzelir :)
Muhammedime gidalardan tattirman en iyisi bitanem yavas yavaş alistirmak lazım yoksa sonra cok zor olur.
Bu arada brn yarin memlekete gidiyorum minislerin kontrolü var.2-3 gun gelmezsem merak etmeyin olur muuuuu♥

Gelince hemen haber ver meddcezirimhayırlısıyla gidin ve gelinallaha emanet olun

canlarım tek tek alıntı yapamıyorumm kusura bakmayın hepinzin iyi dileği için çok saağolunnn... bugün doktora gittimmm. Rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki yavrumu daha net gördümmm. hiç bişeyi yokken kollları bacaklarını gösterdii ne büyük mucize ki Rabbim banada yaşattı bu duyguları inşş darısı isteyen bekleyen bütün kızçelerimee... öyle bi duygu kii şu an yazarken bile ağlıyorumm. benim zeytin tanem hareket bile ediyomuş doktor amcası öyle dedii... dualrınızı eksik etmeyin ne olur inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma almakta nasip olur... gelemiyorum topiğe çok bulantım var halsiz kalıyorum ama bugün çok mutlu ıolsum hemen teyzeleriyle paylaşayım dedim. seviyorumm sizleri Allaha emanet olunnn....

meddcezirim pazartesi gelirsin herhalde

kiscem peki sen okullar kapaninca memleketine dönünce kontakta olacaz demi girersin kk ya:26:

cünkü merakta birakma bizi senden haber almaliyizzziki findik napiyo bilmeliyizz

herkesin geçmiş olsun iyi temennileri için teşekkur ederim canlarım tek tek alıntı yapamdm sürekli sayfa yenileniyor yazdıklarım boşuna gidiyor hayalott yok orttalıklarda ....

benim muhammedimm iyi sayılır çok az öksürüğü var kuzumun ara ara tıkanıyor yine rabbim şifasını versin...

sizler nasılsınız med cezirim keserim priorim yasakhayalm gülbisim karamım alpnmm sernesim yeni arkadaşlar var hoşgeldinizz gurbettkızım untmayayım senide dert etme rabbim bir yol gösterir inşallahh..hepinizi öpüyormm

hosgeldin canim benim aklidamdaydin muhammedim nasi oldu diye merak ediyodum

ins öksürügüde gececek kuzumuno güclü bi bebekk ins rabbimin izniyle sagligina kavusacak.. adi güzel kendi güzel muhammedim benimm

hayalotum ne zaman netin olacak yawwgelde biseyler yaz cinarim nasill..teldendemi giremiyosunn

sescigini bi duysaydimmhalen misafirin cokmu eskisi gibigeceleri ne kapini calan varmi dahabi yazsan bunlari

Kızlar galiba sonunda anne oluyorum yarın test günüm bugün idrarda silik çizgiyi gördüm dua edin yarın güzel bir değerle geleyim çok mutluyum heyecanlıyım içimde tarifsiz duygular var dualarınızı bekliyorum

Ayy canm ya çok heycanli bi durum inşallahhhhh yarin da guzel haberler alirsin.bnce durumlar cok guzel görünüyo

Hadi bakalim gozun aydin karam merak ettk valla.ins bulantilarin benm kadar uzun surmezz benm hala devam ediyoo toparlaninca gel bari arada boyle haberdar et canm optm

Biz iyiyiz cok şükür canm teyzosun iyi haberlerini aldkca daha iui oluyoz Rabbm bundan kotu etmesin sifa versn kuzucuga.biz de buyumeye devam ediyoz

Kızlar kanı verdim şimdi anneme kahvaltıya gidiyoruz 11gibi hastanede olcaz bakalım çok heyecanlıyım doktorum neler diyecek merak ediyorum

Çok şükür iyiyiz bitanem aklım hep sende muhammedimi merak ediyorum. Ins bu günlerde geçecek bitanem Rabbim sifasini verecek inş melegimin. Öpüyorum bitanem :)

Gecmis Olsun Cnm Allah acil şifa versin :) beni unutmamisin :)))) ben şükür iyiyim çalişiyorım . Dert etmeme ye çalişiyorım allahin izniyle . :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Rabbimin mucizesi kuzum. O ekranda gördüğüm her hareketleri içimi tarifsiz duygularla dolduruyor. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Darisu diğer kizcelerimize olsun ins. Demek cok bulantın var. Canım leblebi ve cubuk kraker cok iyi geliyo aklında olsun ok ? Seni ve minigini çoooook öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…