- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #58.581
Anladm canm yok ne kusuru.evt kuzumu gordum net fotosunu cektik bol bol .sende alcaksn daha miniklerinin fotosunu cok güzel bi duyguGülbisim hala alinti yapamiyorum kuzum. Beni hatırla kismini ven de isaretliyorum ama olmuyo
Oyüzden hepsine toplu yaziyorum arada unuttugum bi yazin okursa kusuruma bakma olur mu şekerim
Demek minigin fotolarini aldini ooyyyy yesin onu teyzesiii anneciğine mi benziyomus brnom bitanem. Sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins
Bitanem topigin eski hallerini bende özlüyorum. Ama herkesin telasi başka. Eskiden miniklerimiz yoktu ya paso sohbet ediyoduk simdi çoğu arkadaşımız bebisleriyle ilgilebdiklerinden gelemiyo aslinda gönüller bir cok şükür ♥♥♥
Demek gecen gun kimse yazmadı bilinçli olmamıştır sekerim kimse sana kasıtlı oyle bişey yapmaz icin rahat olsun
Hayalitumdan haber verdiğin için de çoooook tşk ederim.
Seni ve melegini çoooook öpüyoruz ♥
Gülbisim hala alinti yapamiyorum kuzum. Beni hatırla kismini ven de isaretliyorum ama olmuyo
Oyüzden hepsine toplu yaziyorum arada unuttugum bi yazin okursa kusuruma bakma olur mu şekerim
Demek minigin fotolarini aldini ooyyyy yesin onu teyzesiii anneciğine mi benziyomus brnom bitanem. Sağlıcakla kucaginiza alırsınız ins
Bitanem topigin eski hallerini bende özlüyorum. Ama herkesin telasi başka. Eskiden miniklerimiz yoktu ya paso sohbet ediyoduk simdi çoğu arkadaşımız bebisleriyle ilgilebdiklerinden gelemiyo aslinda gönüller bir cok şükür ♥♥♥
Demek gecen gun kimse yazmadı bilinçli olmamıştır sekerim kimse sana kasıtlı oyle bişey yapmaz icin rahat olsun
Hayalitumdan haber verdiğin için de çoooook tşk ederim.
Seni ve melegini çoooook öpüyoruz ♥
Biliyorum canm benm kasitli olmadigina neden kastli olsnki kimse kmsye kirilmadi darilmadi icim rahatben sadece farkedilmedigime uzuldum bizde seni ve miniklerini öpüyoruz teyzesi kendinize dikkat edin
Çaresini arıyorum ama bi çözüm bulamadım halenaynen banada gına geldi. muhammedimde iyi şükür teyzesi.4 ay asımızda yaklaşıyor. Bakalım inş ateşleme ne olmaz bide 4.ayda yavaş yavaş ek gıda denemelerine basliycaz şimdi sadece anne sütü alıyo. Ek gıda için 6.ayi beklemiycem. Yavaştan alırsın bazı yiyeceklerin tadina
Meddcezirimmmmmnnkk bizi atamaz artikin sebebini buldum kullandığımız browsedenmis önce crome kullanıyodum ben.onun yerine firefox şu kullanmaya başladım düzeldi çıkış vermiyo kk sen ne kullanıyorsun bide bunla tüm kk pc deki gibi orjinal görünümde oh be dünya varmis belki bunla toplu alıntı da yapabilirim bi Denim bakim olacakmi mesela artık senin takvimini gorebiliyorum.onceden goremiyodum
Ahanda toplu alıntı da oldu isteMeddcezirimm duy beni artikin yorulmuycan fındıklarimda yorulmuycak tabi anneleri yorulmayinca
Ahanda bende alıntı yapabildim. Az once gulbisime yazarken de yapim dedim olmadi
Canim benimkinin sorununu anlayamadım kafasina göre takiliyo bazen alıntı oluyo bazen olmuyo bazen atıyo bazen atmiyo ins duzelir :)
Muhammedime gidalardan tattirman en iyisi bitanem yavas yavaş alistirmak lazım yoksa sonra cok zor olur.
Bu arada brn yarin memlekete gidiyorum minislerin kontrolü var.2-3 gun gelmezsem merak etmeyin olur muuuuu♥
herkesin geçmiş olsun iyi temennileri için teşekkur ederim canlarım tek tek alıntı yapamdm sürekli sayfa yenileniyor yazdıklarım boşuna gidiyor hayalott yok orttalıklarda ....
benim muhammedimm iyi sayılır çok az öksürüğü var kuzumun ara ara tıkanıyor yine rabbim şifasını versin...
sizler nasılsınız med cezirim keserim priorim yasakhayalm gülbisim karamım alpnmm sernesim yeni arkadaşlar var hoşgeldinizz gurbettkızım untmayayım senide dert etme rabbim bir yol gösterir inşallahh..hepinizi öpüyormm
Kızlar galiba sonunda anne oluyorum yarın test günüm bugün idrarda silik çizgiyi gördüm dua edin yarın güzel bir değerle geleyim çok mutluyum heyecanlıyım içimde tarifsiz duygular var dualarınızı bekliyorum
canlarım tek tek alıntı yapamıyorumm kusura bakmayın hepinzin iyi dileği için çok saağolunnn... bugün doktora gittimmm. Rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki yavrumu daha net gördümmm. hiç bişeyi yokken kollları bacaklarını gösterdii ne büyük mucize ki Rabbim banada yaşattı bu duyguları inşş darısı isteyen bekleyen bütün kızçelerimee... öyle bi duygu kii şu an yazarken bile ağlıyorumm. benim zeytin tanem hareket bile ediyomuş doktor amcası öyle dedii... dualrınızı eksik etmeyin ne olur inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma almakta nasip olur... gelemiyorum topiğe çok bulantım var halsiz kalıyorum ama bugün çok mutlu ıolsum hemen teyzeleriyle paylaşayım dedim. seviyorumm sizleri Allaha emanet olunnn....
herkesin geçmiş olsun iyi temennileri için teşekkur ederim canlarım tek tek alıntı yapamdm sürekli sayfa yenileniyor yazdıklarım boşuna gidiyor hayalott yok orttalıklarda ....
benim muhammedimm iyi sayılır çok az öksürüğü var kuzumun ara ara tıkanıyor yine rabbim şifasını versin...
sizler nasılsınız med cezirim keserim priorim yasakhayalm gülbisim karamım alpnmm sernesim yeni arkadaşlar var hoşgeldinizz gurbettkızım untmayayım senide dert etme rabbim bir yol gösterir inşallahh..hepinizi öpüyormm
Kızlar hamileyim sonuç 201 çıktı darısı tüm isteyenlere inşallah en kısa zamanda
canlarım tek tek alıntı yapamıyorumm kusura bakmayın hepinzin iyi dileği için çok saağolunnn... bugün doktora gittimmm. Rabbime binlerce sonsuz şükürler olsun ki yavrumu daha net gördümmm. hiç bişeyi yokken kollları bacaklarını gösterdii ne büyük mucize ki Rabbim banada yaşattı bu duyguları inşş darısı isteyen bekleyen bütün kızçelerimee... öyle bi duygu kii şu an yazarken bile ağlıyorumm. benim zeytin tanem hareket bile ediyomuş doktor amcası öyle dedii... dualrınızı eksik etmeyin ne olur inş. hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli yavrumu kucağıma almakta nasip olur... gelemiyorum topiğe çok bulantım var halsiz kalıyorum ama bugün çok mutlu ıolsum hemen teyzeleriyle paylaşayım dedim. seviyorumm sizleri Allaha emanet olunnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?