- Konu Sahibi medd_cezir
-
aaaa ne qzllll :))) Allah ayırmasn hıc ıns.. :)) ama benm akıntım yoqun deqıll :// ole kendı halınde gelıo
ya bir kere yasın cok genç canım stres yapacak birşey yokki.. rahat ol ve tevekkel ol canım bence.. mutlaka bebeginde gelmek için en uygun zamanı bekliyordur inan bana..
ya bir kere yasın cok genç canım stres yapacak birşey yokki.. rahat ol ve tevekkel ol canım bence.. mutlaka bebeginde gelmek için en uygun zamanı bekliyordur inan bana..
Benim sırf stresten dolayi olmuyo stres prolaktin hormonunu yükseltiyo ee oda bebek olmasini engelliyo :)) ne yapcaz nasil bu stresten kurtulcz bilmiyorumm:)))
:)) bosuna kan verme kankiş:))
ama ben daha once dış gebelık gecırdım kotuydu bıraz doktorum bana 1 gun gecıksen gelceksın dedı.. ee bende gecıktım( neden vermeyım sence bosunamıdır ?
senin prolaktin kaç.?
cunkı her kontrole gıttıgımde doktorum bana hep aynı seyı soledı 1 gun gecse gelcen dıe .. araya hafta sonu gırınce ben doktora gıdemedm tabıı.. tekrar aynı selerı yasamak ıstemıormHee o zaman baska cnm benm gittt mutlaka kan ver belli olsn korkuyla yasamayalim:)
cunkı her kontrole gıttıgımde doktorum bana hep aynı seyı soledı 1 gun gecse gelcen dıe .. araya hafta sonu gırınce ben doktora gıdemedm tabıı.. tekrar aynı selerı yasamak ıstemıorm(((((
29.01neden ki??
Haklisin cnm seni coooook iyi anliyorum git bakalim vardir insallh dualarm seninle olcak
cnm senn gebelık belırtılerın nelerdı ? mesela ne zaman hamıle oldugunu ogrendın ? adetten oncemı sonramı ?
bişey olmaz ondan benimde 30 gibi bişi çıkmıştı. ilaç filan verdi mi doktor?
cnm benim biraz ilginç olmustu 3 aylık evliydim evlenmeden bir ay önce doğum kontrol hapı kullanmaya basladım. 3. ayı kestim hapı ama o ay eşim zatürre oldu ve sadece 1 gece beraber olduk oda işte yumurtlamama denk geldi heralde. aklıma bile gelmezdi. normalde 26 günde bir regl olurdum düzenli olarak 19 yada 20. günü pembe cok minik bir kananmam oldu çamasırımı lekeleyecek kadar. sonra sürekli uyuyordum göğüslerim şişmişti ve ağızda kuruluk vardı. bir taraftanda kasaklarım özellikle belim cok agrıyordu aynı regl olacak gibiydim. ama çamasırdaki lekelenmeye takılıp nette arastırırken hamilelikte yerleşme kanaması gibi bişi olabileceğini okudum. ertesi günü içime kurt düştü eczaneye gidip test istedim kızda dediki reglınız geçtimi yok dedim daha var 4 gün o zaman bu testi yapın diye nispeten daha pahalı bir test verdi aldım baktım silik çizgi gördüm. sonra yengemin eniştesini aradım o kadın dogum uzmanı bursada. oda dediki kan testi yaptır ilişkiden 13 gün sonra ble cıkar. akşam hastaneye gidip test yaptırdık iki saaat sonrada hamile oldugumu ogrendim. 4 gün önce öğrendim ben yani..
cok saaolll kuzum ıns vardır hayal kırıklıgı yasammama ıcımden bısı yarın reqll olcan dıo
ay cok super bısı okurken heyecanlandım :)))) benmde aqızımda kurulk var dılımde deısık bı tat :// goguslerım sıs ama agırmıor sızlamıor.. bıde belım ve sırtım cok aqrıyorr .... bende 27 yada 28 gunde bı reqll oluorm hıc gecıkmem normalde bugun olmam gerekıyordu olmadm bakalm yarın Allah kerm..
ay cok super bısı okurken heyecanlandım :)))) benmde aqızımda kurulk var dılımde deısık bı tat :// goguslerım sıs ama agırmıor sızlamıor.. bıde belım ve sırtım cok aqrıyorr .... bende 27 yada 28 gunde bı reqll oluorm hıc gecıkmem normalde bugun olmam gerekıyordu olmadm bakalm yarın Allah kerm..
AHh icimizdeki sesler bi kesse sesini:)))
Parlodel verdi sabah aksam yarım iciyorum on gun snra kontrol var bakalm ne olck. sen ne yaptn ?
cnm kan tahlili yaptır sen yarın.. hatta nasıl durdun bu kadar ben olsam sabredemezdim heralde:) ayy insallah güzel haberlerle gelirsin ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?