• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

canım bana d harfiyle başlayan bi alç vermişti. tüpte sadece 2 tane hap vardı. prolaktin çok yüksek olmadıgı için 4 e böl ve haftada iki tane olacak şekilde iç dedi. mesela salı cuma gibi. yani toplamda 8 adet ilaç parçasını 1 ayda tükettim. arada atladıgımda oldu belki bi buçuk ay sürmüştür. sonra bi daha gidipte baktırmadım. çok yüksek olmadıgından çok problem yapmadım bu hormonu.

Peki bebek düsunuyo musun. bu arada genelde gogusten sut geliomus bu hrmonda sende varmi oyle bise

kocm yuzunden durdum ıcım kıpır kıpır :D:D her ay yaptırıorm kan testı gecen ay bagırdı bana :D bıde test mest yok dıe bekle adetın gecsın o zaman yaptır dedı gecen ay.. bende bu ay ona kızdım regllmn gectıgını solemedım :D:D

anladım canım.. oda senin hayal kırıklıgına uğramanı istemiyor muhtemelen:) ben ilk test yaptım evde aradım söledim saçmalama olur muymus öle sey dedi olurmus yarın gidip tahlil yaptırcam dedim dur bekle bi zamanı gelsin saçmalama dedi. 2 saat sonra aradı hazırlan gidelim tahlil yaptıralım hastaneyi aradım gece laboratuar acıkmıs saatte sonucu veriyorlarmıs diye:) bana bekle diyen adam sabahı bekleyemedi. sonra birde 2 saat sonra sonucu almaya giderken bak çıkınca biraz asabi olabilirim aldırma cok heyecanlandırdın beni dedi..:) hala sürekli hatırlatır dururum o sölediini:)

anladım canım.. oda senin hayal kırıklıgına uğramanı istemiyor muhtemelen:) ben ilk test yaptım evde aradım söledim saçmalama olur muymus öle sey dedi olurmus yarın gidip tahlil yaptırcam dedim dur bekle bi zamanı gelsin saçmalama dedi. 2 saat sonra aradı hazırlan gidelim tahlil yaptıralım hastaneyi aradım gece laboratuar acıkmıs saatte sonucu veriyorlarmıs diye:) bana bekle diyen adam sabahı bekleyemedi. sonra birde 2 saat sonra sonucu almaya giderken bak çıkınca biraz asabi olabilirim aldırma cok heyecanlandırdın beni dedi..:) hala sürekli hatırlatır dururum o sölediini:)

dogrudur ama ben kızdım napım.. yarın gıtcem gene solemıcem kendm test yaptrcm :D cıkarsa solerım cıkmassa solemem :D pazar gunlerı yaparlar dımı ? bende gece yaptırıodm hep :D ama pazar gunu hıc gıtmedm

dogrudur ama ben kızdım napım.. yarın gıtcem gene solemıcem kendm test yaptrcm :D cıkarsa solerım cıkmassa solemem :D pazar gunlerı yaparlar dımı ? bende gece yaptırıodm hep :D ama pazar gunu hıc gıtmedm

gece yapan yerler pazarda yapar canım.. süpriz yaparsın eşine de inşallah.. :) bnm eşimde şimdi sen 13 günü öğrendin ya biz cocukla her 3 günde bir hastaneye tasınırız teste artık diyor:))

Hamile kalmak icin yaptigin bise varmi ozele girmemek şartiyla anlatrsan ii olur:))))

gece yapan yerler pazarda yapar canım.. süpriz yaparsın eşine de inşallah.. :) bnm eşimde şimdi sen 13 günü öğrendin ya biz cocukla her 3 günde bir hastaneye tasınırız teste artık diyor:))

ınss yaa ınsss cok dua edıyorum bu ay yanılma olmasn dıe kocam sok olcak zaten varsa artık beklemıoda :D

Hamile kalmak icin yaptigin bise varmi ozele girmemek şartiyla anlatrsan ii olur:))))

cnm hiçbir şey yok bildigim yumurtlama günleri harici.. dediğim gibi oğlum zaten korunmasız ilk ilişkide oldu benim. haa birde bgn biyerde okurken ilişkiden sonra 15 dk kalkmadan sırtüstü yatın diyordu. ama ne kadar doğrudur bilemem..

Back