- Konu Sahibi medd_cezir
-
Hb. nasilsn cnm
iyiyim sen nasılsın sen de uzun süredir bekleyenlerdenmisin benim gibi
Benim bebegim oldu ama karnmda öldü simdi hamile kalmak istiyorm ama prolaktin yuksek cikti ilac kllaniyorum
hayırlısı olsun inşaallah çok fazla beklemeyiz. Bana da iltihap var dedi. kapsül verdi bakalım faydası olacak mı
Ne kadarlk evlisin
Ne kadarlk evlisin
Ne kadarlk evlisin
14 ay oldu ama 7 aydır çalışıyoruz dr. kontrol etti test falan yaptırdım her şey normal çıktı. 21. gün gel dedi bakalım ne olcak
Daha cok erken cnm olur insallah..aktarda hayıt otu tohumu var onun cayini ic hemen iltahap biter aninda hamile kalirsn bence ilac falanda kullanma
iltihap hamile kalmayı etkiliyor mu soğan kürü duymuştum onu deneyecektim ama hayıt tohumunu da onu deneyeyim
Etkiliyo evet sogan suyu ac karnina icilmiyo ya cok kotu tadi var cay daha iyi tadi kotu de deil bir bardak kaynar suya bir cay kasigi tohum koy 5dk demlensin ic cok iyi netten arastir okuu
tamam denicem çok saoll
Ben geldm slmm arkadslar
herkse selamlar 7 aydır çalışıyoruz çocuk için ama olmuyor. dün dr ye gittim kontrol etti hormon testleri falan yaptı her şey normal dedi yalnız 21. gün gel dedi sizce 21. gün ne yapılıyor bilen birisi varsa cevaplarsa sevinirim
hosgeldin canim,annen nasil?
Regli oldum sonundaa
Tahlil yaptirdik sonuc bekliyorz daha yatmadi hastahaneye
gebe kalan varmı kızlar bende 9 aydır denıyorum ama olmadı adetıme daha 2 hafta var bu ay ıns tutarda ekım ayına 2 aylık oluruz(
Canım bi önceki sayfada güzel haberim vaar yazıı görünce öyle sevindim kiiii, hatta yorumunu beğendim bi dee ''ayyy hamileymişş'' diye yüksek sesle bağırınca eşimin ödü koptuu) Allah iyiliğini versiin e mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?