Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gecmise bakmayacaktim ama baktigimda iyi olmus....isim verde insanlar kim diye merak etmesin...doru senin canini nedense hep ben SIkarim hep ben yanlis anlarim ...inanamiyorum bu son olayda bile kendini hakli buluyosan diyecek biseyim yok...sen nasi yasadiklarindan dolayi kücük seyleri bünyem kaldiramiyosa diyosun ya dorudur olabilir benim yasadiklarimda az degil bendemi ozaman kücük seylere takilip ruh halimden yaptim diyim...benim sana cevap vermemi nasi bekliyosun anlamadim ben sana son gün o kadar aciklamami yaptim bi kere cevapmi verdin...ama doru ben hic dile getirmedim isim vermeden kimseyi suclamadim....yani ben ufak seylere takilmadigim icin girgir yapip cikiyorum demek istiyosun...aksine ben buraya geldigim zaman ne kadarda moralim bozuk olsada bunu belli etmemeye kimsenin huzurunu bozmamaya calisiyorum..amacim burda moral bulmak ama sen bunun adina girgir diyosan o senin görüsündür buna katilan arkadaslar olursada gelipte adi eger girgirsa yapmam...bide diyosunki yine geldi beni görmedi ya gercekten buna diyecek bi sözüm yok saskinim....bu günü kasdediyosan görmedim ha diyeceksinki görseydin konusurmuydun hayir..ben gecmiste aciklamamiyaptim ona cevap almadan yapmazdim....

diyosunki esimle ilgili sorunlarimi bildigi halde o kisi diyosun artik o oldum gerci hic önemli degil hitap seklin bunlari bana yapiyo..saniyosunki bi sorun benim evimde var belki benim sorunlarim seninkinden daha büyüktür hic bunu düsündünmü....ya neyse bende uzatmiyacam zaten en dorusu görünürde bi anlasmazlik var konusulmamasi daha hayirli....sunu da söylüm yeni gidecegin yolunda allah yardimcin olsun..rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...

Son düzenleme:
grıp oldum klnım ama çok şükür sabaha göre daha iyiyim :2::2::2:
sen nasılsın bitanem yazdım ama geçmişteydın sanırsam

ne olsn be canım aynen sabahtan akşama evdee çok yanlızım ya benim bu hamileleik olayını
takmamak gibi bi lüksüm yok anlican

çok geçmiş olsn kötü oluo bu zamanın gribi valla

ya umuda kim ne dedi ya takma gülüm yaa

grıp oldum klnım ama çok şükür sabaha göre daha iyiyim :2::2::2:
sen nasılsın bitanem yazdım ama geçmişteydın sanırsam

Geçmiş olsun hayalotcum,dikkat et kendine.Hangi şehirdesin merak ettim türkiyenin neredeyse heryerinde kar var dikkatli olun sıcak tutun kendinizi..

öyle canım.bende yatamıyorum işte hastalanınca aykta geçiriyorum yatarsam 1 hafta kalkamamaktan iyidir
canım benım herseyın hayırlısı olsun.rabbım neyı uygun gorurse bız kullarına oyolda yaşamayı çabalamayı bılmelıyız

Geçmiş olsun hayalotcum,dikkat et kendine.Hangi şehirdesin merak ettim türkiyenin neredeyse heryerinde kar var dikkatli olun sıcak tutun kendinizi..

saol bıtanem benimistanbuldayım şuan kar yok ama kuru bi soğuk var gerçi evden dışarı adım attığımda yok ama

haklısın yatmaaaa yatınca kötü oluo insann canımmmmm

valla şekerim istanbulda bahar havası varrr

Bende Antalyadayım bildiğin yaz günü gibiydi bugünn..
Bu havalara aldanıp temizlik yaparken kapı pencere açıyoruz havalansın diye o sıradada terliyoruz al sana kaptın şifayı yani sizi bilmemde ben hep böyle kapıyorum şifayı genelde her temizlikten sonra yada balkon yıkadıktan sonra gribim( :))

haklısın yatmaaaa yatınca kötü oluo insann canımmmmm

öyle bitanem.baba evındeyken başım ağrısa 1 hafta yatardım.ee kayganayla otururken gelde yat bakalım
sonrada alıskanlık yaptı işte boylesı daha ıyı herhalde sımdı yatmak ıstesemde olmuyo

slm kızlar geri geldim benn
haylotum meleğim çocuklar bişiler istediler acil çıktım verdim şimdik hemen kaçtım geldim

napıyosunuz bakalımm

ya benımkıde bırden cıktı kuzumdüngece yataga gırerken 2 kere hapsurdum:2::2:sabah bı baktım grıbım

saol bıtanem benimistanbuldayım şuan kar yok ama kuru bi soğuk var gerçi evden dışarı adım attığımda yok ama

Dikkat et datlummm havalar malumm sıkı giyinmeye çalış,özellikle ayaklarını sıcak tut çorap üstü çetik,çetik üstü ev botu şiddetle tavsiye ederim..

Birde bol c vitamini mandalina,portakal,yiyebilirsen limonn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…