Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

yaw gitti çok şükür hey yarabbim gıtmış 2.5 şişle örülcek ipe 5 numara şiş almış ya geri posataladım
yaw senın 3üzlerini yesinler hoşgeldın canım nasılsınız

hayalotum online gözüküyon burdamisin..sana romatizmayi sormustum biseyler yazsinmi bakimmi gecmise yoksa daha yazmadinmii

çogul oldugundan riski yüksekmiş doguma kadar böyle olacak gibi görünüyor

rabbım yardımcın olsun kuzum.bazen tek bebek bekleyen annalerde düşük reskı sıklıkla gorulebılıyor bol bol dınlen doktorunun tavsıyelerıne uy rabbımın ıznıyle bişey olmas inşallahbi nazar boncuguda senın için.diğerleride 3üz teyzoşlarıma

teşekkürler hayalotçum ;evet düşük riskiyle yaşamak çok kötü sürekli kaybetme korkusu endişesiyle yasıyorsun

canım benım dualarım senınle rabbım kucagına almayı nasıp etsın senın ve tüm hamişlerimizin

tesekkurler canım duaya evet çok ihtiyacım var ;rabbim tüm bebek isteyenlerin ve bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun ;kısa sürede gördümki bu formda herkez bebek diye çırpınıyor ama sadece hamile kalabilmekte yetmiyor tutmayı ,tutunmayı bilmekte oldukça önem istiyor

selencelkım nezaman cıktın:26::26:
umdum geçmişemi döndüm canbonum
kızçeler siz nıye gonuşmuyonuz kaçakcanbonumun kesin işi çıktı pcde değil anladım beğenmedi hala yazdıklarımı

Allah yardımcın olsun aysima sağlıkla sağlıcakla doğurursun inşallah bebeklerini.Dualarım seninle ve sizinle

evet canım haklısın rabbım hayırlısı neyse hakkımızda onu nasıp eylesın kımseyı evlat acısıyla terbıye etmesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…