• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Selamlar ... Nasılsınız ?
Önce ben bikaç kelime birseyler demek istiyorum ..
Geçenlerde ki, vermis olduğum tepki..benim ruh halimde kim olsa aynı tepkiyi verirdi diye düsünüyorum.. Tabi burada o sordu, bu sormadıydı konusundan ziyade, benim takıldığım nokta baskaydı.. scorpim ve medcezirim.. sizlerin yazmıs olduklarınızı da okudum.. ve kesinlikle de kırılmadım sizlere..
tabiki herkes kendine doğru olanı söyleyebilir ..
ama, ben kendimi yeterince ifade ettiğimi düsünüyorum buraya geldim geleli ve ufak tefek seylere takılmam belki sizlere hos gelmeyebilir ama inanın ki, bunca senedir yaptığım onca seylere rağmen, hamile kalamamanın ardından, küçük de olsa bazı seyleri kaldıracak bünyem kalmadı artık ..
ben buraya geldiğimden bu yana, sizleri çok sevdim... ve insan gerçekden şunu diyebiliyor ki, ben bu arkadasları seviyorsam ve tek bir kisi küçük biseyde, beni görmezden gelip, bana yazmayıp, hatta ben olduğum halde beni es geçip baskasına yazabiliyorsa, demin de olduğu üzere, ben varken çıkıyorsa, benim canım sıkılır ..bi kisi bunu ne zaman söyler sizce ? tabiki sanal bile olsa sevdiği, kale aldığı zaman ..he, şunun şurası sanal, ne takıyorsun ?...diyebilirsiniz...
tabi ki şu anlattığım, şurada ki herkesin çabası aynı olmakla birlikte, belki lafı bile olmaz, smdi diceksiniz ki, umud biz nelerin pesindeyiz, sen küçücük biseye takılıp kalmışsın .. diyebilirsiniz.. ama insan mutlu, huzurlu olduğu yerde durmak ister, canı sıkıldığı nokta da kalmayı istemez diye düsünüyorum .. he belki gamsız olaydım bunları böyle düsünmezdim..gelirdim iki gırgır edip çıkardım..ama öyle olamıyorum maalesef ..ben kendimi anlatmak istedim sadece .. kimseyi ne kırdığımı , ne üzdüğümü düsünüyorum, hatta elimden geldiğince bunun için sözlerimi seçerek kullanırım .. bu yüzden de kendimi anlatıp , neye ne kadar hassaslaştığımı sizlere ifade etmek istedim sadece.. ve bir çoğunuz son zaman da esimle yaptığım seylerle ilgili olaraktan neye onca üzüldüğümü bilemezsiniz ..ve su anda bahsettiğim olayda, o kisi bunları bildği halde, yine de devam etmek istiyorsa, diyeceğim hiçbirsey yok ki, ben üzüldüğümle, yüzümün asıldığınla kaldım ...daha önceden de buna benzer birsey olmusdu, neyse uzatmıyalım artık ..
ben ki, yılların vermis olduğu sabırla diyeyim, çok çok önemli seylere canım sıkkınken, birde böyle küçük seylere takılmak istemiyorum..

Sizi seven Umud ..

gecmise bakmayacaktim ama baktigimda iyi olmus....isim verde insanlar kim diye merak etmesin...doru senin canini nedense hep ben SIkarim hep ben yanlis anlarim ...inanamiyorum bu son olayda bile kendini hakli buluyosan diyecek biseyim yok...sen nasi yasadiklarindan dolayi kücük seyleri bünyem kaldiramiyosa diyosun ya dorudur olabilir benim yasadiklarimda az degil bendemi ozaman kücük seylere takilip ruh halimden yaptim diyim...benim sana cevap vermemi nasi bekliyosun anlamadim ben sana son gün o kadar aciklamami yaptim bi kere cevapmi verdin...ama doru ben hic dile getirmedim isim vermeden kimseyi suclamadim....yani ben ufak seylere takilmadigim icin girgir yapip cikiyorum demek istiyosun...aksine ben buraya geldigim zaman ne kadarda moralim bozuk olsada bunu belli etmemeye kimsenin huzurunu bozmamaya calisiyorum..amacim burda moral bulmak ama sen bunun adina girgir diyosan o senin görüsündür buna katilan arkadaslar olursada gelipte adi eger girgirsa yapmam...bide diyosunki yine geldi beni görmedi ya gercekten buna diyecek bi sözüm yok saskinim....bu günü kasdediyosan görmedim ha diyeceksinki görseydin konusurmuydun hayir..ben gecmiste aciklamamiyaptim ona cevap almadan yapmazdim....

diyosunki esimle ilgili sorunlarimi bildigi halde o kisi diyosun artik o oldum gerci hic önemli degil hitap seklin bunlari bana yapiyo..saniyosunki bi sorun benim evimde var belki benim sorunlarim seninkinden daha büyüktür hic bunu düsündünmü....ya neyse bende uzatmiyacam zaten en dorusu görünürde bi anlasmazlik var konusulmamasi daha hayirli....sunu da söylüm yeni gidecegin yolunda allah yardimcin olsun..rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin...

Son düzenleme:
grıp oldum klnım ama çok şükür sabaha göre daha iyiyim :2::2::2:
sen nasılsın bitanem yazdım ama geçmişteydın sanırsam:7::7:

ne olsn be canım aynen sabahtan akşama evdee çok yanlızım ya benim bu hamileleik olayını
takmamak gibi bi lüksüm yok anlican

çok geçmiş olsn kötü oluo bu zamanın gribi valla

ya umuda kim ne dedi ya takma gülüm yaa

grıp oldum klnım ama çok şükür sabaha göre daha iyiyim :2::2::2:
sen nasılsın bitanem yazdım ama geçmişteydın sanırsam:7::7:

Geçmiş olsun hayalotcum,dikkat et kendine.Hangi şehirdesin merak ettim türkiyenin neredeyse heryerinde kar var dikkatli olun sıcak tutun kendinizi..

ne olsn be canım aynen sabahtan akşama evdee çok yanlızım ya benim bu hamileleik olayını
takmamak gibi bi lüksüm yok anlican

çok geçmiş olsn kötü oluo bu zamanın gribi valla

ya umuda kim ne dedi ya takma gülüm yaa

öyle canım.bende yatamıyorum işte hastalanınca aykta geçiriyorum yatarsam 1 hafta kalkamamaktan iyidir :27::27:
canım benım herseyın hayırlısı olsun.rabbım neyı uygun gorurse bız kullarına oyolda yaşamayı çabalamayı bılmelıyız:29::29:

Geçmiş olsun hayalotcum,dikkat et kendine.Hangi şehirdesin merak ettim türkiyenin neredeyse heryerinde kar var dikkatli olun sıcak tutun kendinizi..

saol bıtanem benim:16::16:istanbuldayım şuan kar yok ama kuru bi soğuk var gerçi evden dışarı adım attığımda yok ama :9::9::9:

öyle canım.bende yatamıyorum işte hastalanınca aykta geçiriyorum yatarsam 1 hafta kalkamamaktan iyidir :27::27:
canım benım herseyın hayırlısı olsun.rabbım neyı uygun gorurse bız kullarına oyolda yaşamayı çabalamayı bılmelıyız:29::29:

haklısın yatmaaaa yatınca kötü oluo insann canımmmmm

valla şekerim istanbulda bahar havası varrr

Bende Antalyadayım bildiğin yaz günü gibiydi bugünn..
Bu havalara aldanıp temizlik yaparken kapı pencere açıyoruz havalansın diye o sıradada terliyoruz al sana kaptın şifayı yani sizi bilmemde ben hep böyle kapıyorum şifayı genelde her temizlikten sonra yada balkon yıkadıktan sonra gribim:(( :))

haklısın yatmaaaa yatınca kötü oluo insann canımmmmm

öyle bitanem.baba evındeyken başım ağrısa 1 hafta yatardım.ee kayganayla otururken gelde yat bakalım:27::27:
sonrada alıskanlık yaptı işte boylesı daha ıyı herhalde sımdı yatmak ıstesemde olmuyo:9::9:

slm kızlar geri geldim benn:10::10::10::10::10::10:
haylotum meleğim çocuklar bişiler istediler acil çıktım verdim şimdik hemen kaçtım geldim
:52::52::52::52::52:

napıyosunuz bakalımm
:6::6::6::6:

Bende Antalyadayım bildiğin yaz günü gibiydi bugünn..
Bu havalara aldanıp temizlik yaparken kapı pencere açıyoruz havalansın diye o sıradada terliyoruz al sana kaptın şifayı yani sizi bilmemde ben hep böyle kapıyorum şifayı genelde her temizlikten sonra yada balkon yıkadıktan sonra gribim:(( :))

ya benımkıde bırden cıktı kuzum:1::1:düngece yataga gırerken 2 kere hapsurdum:2::2:sabah bı baktım grıbım:1::1:

saol bıtanem benim:16::16:istanbuldayım şuan kar yok ama kuru bi soğuk var gerçi evden dışarı adım attığımda yok ama :9::9::9:

Dikkat et datlummm havalar malumm sıkı giyinmeye çalış,özellikle ayaklarını sıcak tut çorap üstü çetik,çetik üstü ev botu şiddetle tavsiye ederim..

Birde bol c vitamini mandalina,portakal,yiyebilirsen limonn

Back
X