- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.821
ben yazdımyaa:26::26::26:
nasılsın canım ilk bebegi,nmii:26::26::26: nasıl bi duygu üçüz olması kaç yaşındasınnkimse yazmayınca gelen giden yok sandım hoşbuldum
nasılsın canım ilk bebegi,nmii:26::26::26: nasıl bi duygu üçüz olması kaç yaşındasınn
amma soru sordum bendetanışmak için sordum
evet canım ilk bebegim 27 yasındayım rica ederım sorabılırsın tabı ucuz annesı olmak mı anlatılmazkı
saolasın cnm.. iyi diyelim iste ..
sen naaptın soğan suyu nu :)
İÇİYORUM UMUDUM SOĞAN SUYUNU 6.GÜNÜM İNŞALLAH TUTAR BİLEMİORM
UMUDUM SENN SORUNUN BELLİMİ
daha çok küçükler oyy yerim ben onlarıı ailende varmı böle üçüz ikiz:44::44:teşekkurler daha 13 haftalıklar 1 aya ogrenicez inşallah
teşekkurler daha 13 haftalıklar 1 aya ogrenicez inşallah
kızmadım kuzum şaka yaptım
alala alal hayalotum böyle yaptigina göre bana kizmis demektir acepki nedenn:44::44:yaw habersiz ciktim diyemi kizdinnn marimmm
canım gelınce konusalım ayrıntılıdoru hayalotum aam iste dr ubun ismun ude yazmisti bunada bakilacak diye sle nin kötüsü valla kisiyi bi kac senede tahtali köye götürüyomusbunla yasayanda var ama dedigin gibi bunlarin hic tedavisi yokkk hayalotum bide doru yaw romatizma topigine baktim hemen teshisde konulamiyomus ee nasi olacak peki...herkes diyoki bizimkini bi kac sene sonra anladilarrr bide hepsinin belirtiside ayni...bide hayalotum benim sadece bazen bacaklarim agrir baska bi yerimde agrimaz romatizma olabilirmi..:26:.eklemlerim hic agrimazzz ne bilim ben bacak agrimi bende kronik gizli varis var ondan diyodum ama belkide romatizmadanmi aceppp hayalotum bide hangi bölüme gidecem hangi dr bakiyo :26::26::26::26::26::26:
hastamiydi zeynebnur:44::44::44::44:
yaw dikkkat edin alalala bulastirmayin birbirinize bak simdi hayalotuma hep cevap verdim ya banada gecerse
marim regl nasi istedigin gibi geliyo demiii dr ne zaamn gidecen bitincemii
tedavi ile degil natural yolla kaldım daha 5 aylık evliyim
o maşallah maşallahhhhhhhhh çok güzel bişi bu ddemi
tamam canım kolay gelsinselencelkım aysımacım klnım ben geldım ama eltımde geldı
şal orcekmıs başlamasını bılmıyo onu başlıyayım gelıyorum gerı.
umudum 10 dakkalık bi işim var yazıcam hemen cıkmassan eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?