Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kizlar hayalmi görüyom loorimmi geldi yaw

loorim valla eger geldiysen ilac gibi geldin yakiz bises ver

loooriim ses ver ya cok ösledimm seniiiii

daah bu gün lafini ettimmmm

Tatlimmm benimmmm biliyorum saka yaptim zaten hep aklimdaydiniz iyiyim Allaha cook sukur sizleri sormali alpinim habibtem hamileymis hayirlisi olsunnn sevindim onun adina
öyle bıtanem hamiş sen nıye gelmedın daha sonra laylamdan aldık turkıyeye dondugunu üzüldüm aslında haber vermedın dıyetekrardan basın saolsun bıtanem mekanı cennet olsun inşallah

Kızlaaaaaaaar,türk kahvesi yapmaya kalkıyorum nasıl içersiniz??

Sohbet kahvesiz olmazzz:))

aman kızım dedılerde noldu hep arkamdan vuruldum keskem en bastan düşmen olaydımda okadar aglamayaydım

kızlar ben kuzenimle evliyim başta yok demiştim ailesi kızımız yavrumuz bi diller...
şimdi konuşmaya bile tenezzül etmiolarrrrrrrrrr akraba=akrep

öyle bıtanem hamiş sen nıye gelmedın daha sonra laylamdan aldık turkıyeye dondugunu üzüldüm aslında haber vermedın dıyetekrardan basın saolsun bıtanem mekanı cennet olsun inşallah

sorma hayalotum tr den dondukten sonra girmek istemedim kotuydum sonra duzelip giricem diye soz verdim simdi iyiyim Allaha sukur ve geldim sonunda aslinda hamis olarak gelmek isterdim ama

yaw sana gecmiste sormustum ya hangi dr gidecem varsa böyle bisey ortaya cikarmak icin...bide romatzimada agrisiz olurmu....yada en cok nerelerde agri olurrrhe lupusuda biliyomusun nasi bi hastalik bilinen bi belirtisi varmi

fizik tedavi uzmanına gideceksin bitanem ..hatta sadece kemik hastalıklarıyla ilgilen bi hastane varsa direk ona git ..ben 16 yasımdan berı okadar gıttım doktora agrılarımdan dolayı daha 1 bucuk senedır tanı konulabıldı anca .romatızma agrısız olmaz kuzum.ama romatızmanın cok cesıdı var.en basıt romatızma soguk havalarda kemıklerın agrır içten içe ordan anlayabılırsın.bendekı romatızma kemık değişikliğine sebep oluyo .romatızma hastalıklarının malesefkı gerı donusu yok ama bı cesıt ılerlemesını azaltma seceneklerı var en azından..
canım bu hastalık sende olmayabılır bunun belırtılerı çok şiddetli kuzum.derınde belırtıler cıkması lazım bu hastlaıkta bıkere kemıklerde degısıklık meydana gelmesı lazım.
sen bı fızık tedavı uzmanına gıdıp once rontgen kemık taraması kan testı yapıcaklar kanda varmı dıye daha sonra mr çekileceksin.eger herhangı bişey varsa mrda kesin çıkar canbonum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…