- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.901
evet el kapısı derler bizde orda ne kadar evlatsın deselerde olmuoooooo
aman kızım dedılerde noldu hep arkamdan vuruldum keskem en bastan düşmen olaydımda okadar aglamayaydım
öyle bıtanem hamişTatlimmm benimmmm biliyorum saka yaptim zaten hep aklimdaydiniz iyiyim Allaha cook sukur sizleri sormali alpinim habibtem hamileymis hayirlisi olsunnn sevindim onun adina
loooriim ses ver ya cok ösledimm seniiiii
daah bu gün lafini ettimmmm
kizlar hayalmi görüyom loorimmi geldi yaw
loorim valla eger geldiysen ilac gibi geldin yakiz bises ver
aman kızım dedılerde noldu hep arkamdan vuruldum keskem en bastan düşmen olaydımda okadar aglamayaydım
Kızlaaaaaaaar,türk kahvesi yapmaya kalkıyorum nasıl içersiniz??
Sohbet kahvesiz olmazzz:))
öyle bıtanem hamişsen nıye gelmedın daha sonra laylamdan aldık turkıyeye dondugunu üzüldüm aslında haber vermedın dıye tekrardan basın saolsun bıtanem mekanı cennet olsun inşallah
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakıyorum benı cabucak unutmussunuzzz
sorma hayalotum tr den dondukten sonra girmek istemedim kotuydum sonra duzelip giricem diye soz verdim simdi iyiyim Allaha sukur ve geldim sonunda aslinda hamis olarak gelmek isterdim ama
benimki şekerli olsunn canımm şimdiden ellerine saglık
kiz ne unutmasi valla yazini yeni gördümmmmmm
seni kac kere laylaya sordum hep profiline girdim hic giris yaptimi diyeeeeeeeeeeeeee
geldim yasahhayilim geldim bitti hasrett demekki kulaklarimi siz cinlatiyodunuzzz
yaw sana gecmiste sormustum ya hangi dr gidecem varsa böyle bisey ortaya cikarmak icin...bide romatzimada agrisiz olurmu....yada en cok nerelerde agri olurrrhe lupusuda biliyomusun nasi bi hastalik bilinen bi belirtisi varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?