- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.881
slm kızlar geri geldim benn
haylotum meleğim çocuklar bişiler istediler acil çıktım verdim şimdik hemen kaçtım geldim
napıyosunuz bakalımm
d,kkat et kuzum sen bize lazımsınnya benımkıde bırden cıktı kuzumdüngece yataga gırerken 2 kere hapsurdum:2::2:sabah bı baktım grıbım
Dikkat et datlummm havalar malumm sıkı giyinmeye çalış,özellikle ayaklarını sıcak tut çorap üstü çetik,çetik üstü ev botu şiddetle tavsiye ederim..
Birde bol c vitamini mandalina,portakal,yiyebilirsen limonn
slm kızlar geri geldim benn
haylotum meleğim çocuklar bişiler istediler acil çıktım verdim şimdik hemen kaçtım geldim
napıyosunuz bakalımm
d,kkat et kuzum sen bize lazımsınnyatmak iyce hasta ediyo ama gripte dinlenmek iyi geliyomuş:26:
Allahım iyilik versin meleğimmmiyi diyelim iyi olsun canbonum :26::26:
iyi yapmışın bitanem bende baktım bi ara cıkmısın
hoşgeldın selencelkım
sende benimm meleğimmyıkılmadım ayaktayım dertlerımle başbayım
canımsın canbonum benım
kız gıyınıyorum ama temızlık sırasında soyunuyorum işte
vıtamın alıyorum zaten nerdeyse 2 senedır ılac agrı kesıcı ıcmeyı bıraktım bu hamılelerın kullandıgı vıtamınler yokmu onları içiyorum valla
hayalotum bu romatizmayla ilgili biseyler yazdinmi gecmise aslinda onun icin gitmistim gecmise ama neyle karsilastim
geriye dönümmü
öyle bitanem.baba evındeyken başım ağrısa 1 hafta yatardım.ee kayganayla otururken gelde yat bakalım
sonrada alıskanlık yaptı işte boylesı daha ıyı herhalde sımdı yatmak ıstesemde olmuyo
hb canımmHoşgeldin selencelkim,ben yiğenime panço ördüm onun yakasını yapıyorum şuan kucağımdada pc sizinleyim yani:)))
Sizleri tanımaya çalışıyorum buradaki sohbeti muhabbeti çok sevdim,herkes birbiriyle o kadar sıcakki sıkıntıları geçicide olsa unutuyor insan...
hayalotum bu romatizmayla ilgili biseyler yazdinmi gecmise aslinda onun icin gitmistim gecmise ama neyle karsilastim
geriye dönümmü
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakıyorum benı cabucak unutmussunuzzz
hoşgeldin loorım
biz seni hıc unutmadık ama sen bızı unuttun gıbı
çok sevındım geldıgıne hoşgeldın nasılsın
daha dönme canbonum gelınce konusalım yazmıştım sadece...
de bakem sen ne sormak ıstıyon bana:26:
senın dedgın bu rahatsızlıkmı Sistemik Lupus Eritromatozus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?