Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kız gıyınıyorum ama temızlık sırasında soyunuyorum işte
vıtamın alıyorum zaten nerdeyse 2 senedır ılac agrı kesıcı ıcmeyı bıraktım bu hamılelerın kullandıgı vıtamınler yokmu onları içiyorum valla

slm kızlar geri geldim benn
haylotum meleğim çocuklar bişiler istediler acil çıktım verdim şimdik hemen kaçtım geldim

napıyosunuz bakalımm

Hoşgeldin selencelkim,ben yiğenime panço ördüm onun yakasını yapıyorum şuan kucağımdada pc sizinleyim yani:)))
Sizleri tanımaya çalışıyorum buradaki sohbeti muhabbeti çok sevdim,herkes birbiriyle o kadar sıcakki sıkıntıları geçicide olsa unutuyor insan...

hayalotum bu romatizmayla ilgili biseyler yazdinmi gecmise aslinda onun icin gitmistim gecmise ama neyle karsilastim

geriye dönümmü

Aaaah aahhh sende kendimi gördüm vallahi aynen temizlik yaparken kendimizden geçiyoruz sanki,sonrada hapşuuu:)))

Gelmiş geçmiş olsun canımmm tekrar kısa sürer inşallah...

Bayanlar aranızda bir gerginlik söz konusu sanırım;biraz geçmişe göz attım umut arkadaşımız hassas bir döneme adım atmış görünüyor ;anlayış bekliyor istiyor bunuda olgunlukla karşılamak en güzeli ve çıkacak tartışmalarıda engellemek en dogrusu .Ama biz bayanların da her zaman bir konuya yada bir probleme odaklanması mümkün degil ;Anlayış istenilen kadar beklenilen yöndede istenebiliyor söz konusu durumlarda ;umut arkadaşım anlayış ilgi isyorsun gözlemledigime göre haklısında ;bu arkadaşlarını sanaldada olsa benimsemişşsin onlarda seni benimsemiş ki sana karşı hitaben cevap veriyorlar kırldıgını düşünerekten ;yani sana karşı bir sevgi beslemişler ama biraz kırgınlıkında oldugu bir tartışma anında birbirnizi kırmışşınız ;onların sana gösterdigi saygı ve sevgiye hitaben sende onlara karşı anlayışlı olanı isterım tabi önerimi dinlemek istersen

hayalotum bu romatizmayla ilgili biseyler yazdinmi gecmise aslinda onun icin gitmistim gecmise ama neyle karsilastim

geriye dönümmü

daha dönme canbonum gelınce konusalım yazmıştım sadece...
de bakem sen ne sormak ıstıyon bana:26:
senın dedgın bu rahatsızlıkmı Sistemik Lupus Eritromatozus canım

öyle bitanem.baba evındeyken başım ağrısa 1 hafta yatardım.ee kayganayla otururken gelde yat bakalım
sonrada alıskanlık yaptı işte boylesı daha ıyı herhalde sımdı yatmak ıstesemde olmuyo

evet el kapısı derler bizde orda ne kadar evlatsın deselerde olmuoooooo

hb canımmohhh mşllh hamarat kızzevet canım çok içten ve sıcak burasıı

Bayanlar aranızda bir gerginlik söz konusu sanırım;biraz geçmişe göz attım umut arkadaşımız hassas bir döneme adım atmış görünüyor ;anlayış bekliyor istiyor bunuda olgunlukla karşılamak en güzeli ve çıkacak tartışmalarıda engellemek en dogrusu .Ama biz bayanların da her zaman bir konuya yada bir probleme odaklanması mümkün degil ;Anlayış istenilen kadar beklenilen yöndede istenebiliyor söz konusu durumlarda ;umut arkadaşım anlayış ilgi isyorsun gözlemledigime göre haklısında ;bu arkadaşlarını sanaldada olsa benimsemişşsin onlarda seni benimsemiş ki sana karşı hitaben cevap veriyorlar kırldıgını düşünerekten ;yani sana karşı bir sevgi beslemişler ama biraz kırgınlıkında oldugu bir tartışma anında birbirnizi kırmışşınız ;onların sana gösterdigi saygı ve sevgiye hitaben sende onlara karşı anlayışlı olanı isterım tabi önerimi dinlemek istersen

hoşgeldin loorım
biz seni hıc unutmadık ama sen bızı unuttun gıbı
çok sevındım geldıgıne hoşgeldın nasılsın

Tatlimmm benimmmm biliyorum saka yaptim zaten hep aklimdaydiniz iyiyim Allaha cook sukur sizleri sormali alpinim habibtem hamileymis hayirlisi olsunnn sevindim onun adina

daha dönme canbonum gelınce konusalım yazmıştım sadece...
de bakem sen ne sormak ıstıyon bana:26:
senın dedgın bu rahatsızlıkmı Sistemik Lupus Eritromatozus canım

yaw sana gecmiste sormustum ya hangi dr gidecem varsa böyle bisey ortaya cikarmak icin...bide romatzimada agrisiz olurmu....yada en cok nerelerde agri olurrrhe lupusuda biliyomusun nasi bi hastalik bilinen bi belirtisi varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…