Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Rabbim buyuklugune herşeynde ilaç etkisi var
inşş canım seninde olur kullanınca

İnşallah canımmm,ben yakıyı duymuştum bugün onu yapacaktım unuttum,eşimde yatınca kendimde yapıştıramadım.benim ovülasyon zamanım şu aralar o yğzden içemiyorum.Hayıt otu regl başladıktan diğer regl zamanına kadar içilecekmiş,aynı soğan kürü gibi:))Hayırlısıyla Allahım banada(bizede)o günleri gösterir inşallah...

Kaynamış suyu 1 fincana boşaltıp içine 1 tatlı kaşığı hayıt otunu 5 dakika demledikten sonra içilecekmiş,günde 2 bardak tok olarak...

Hayırlısıyla isteyen herkesin olur inşallah...

Kizlarrr 2 gun gecikmeli olsada maalesef geldi kirmizilar.. bu ay yine olmadi.. cok uzgunum Allahim nasip etsin artikkk cok istiyorummmm beklemekten yoruldum ...

Kizlarrr 2 gun gecikmeli olsada maalesef geldi kirmizilar.. bu ay yine olmadi.. cok uzgunum Allahim nasip etsin artikkk cok istiyorummmm beklemekten yoruldum ...

insanın kendını en kötu hıssettıgı an sanırım... vakti saati gelmedi demekki henüz takdir Allahın tevekkülü elden bırakma inşallah..

insanın kendını en kötu hıssettıgı an sanırım... vakti saati gelmedi demekki henüz takdir Allahın tevekkülü elden bırakma inşallah..

Insallah Rabbim layik gorurde hayirli evlatlar nasip eder.. her ay ayni hayal kirikligini yasamak okadar aci ki...

Insallah Rabbim layik gorurde hayirli evlatlar nasip eder.. her ay ayni hayal kirikligini yasamak okadar aci ki...

Bize şer gibi gelen şeylerde muhakkak bi hayır vardır sıkma canını sabır işi bu dua et O'na bırak. nekadar süredir istiyosunu bebek?

Oyle yapmaya calisiyorum.. cok yeni gelebilir ama 5. Ay bitti 6 ya girdik..

bende 8 aylık evliyim ve hiç korunmadım bebek için erken diyorduk ilk baslarda dikkat ediyorduk yumurtlama günlerine.gectiiğimz ay bu siteyi buldum düşünmüyorum derken korkmaya basladım ya olmazsa diye.bu ay basladım düşünmeye ama eşimede tam manasıyla istiorum diyemiyorum sogan kürü ve kecıboynuzu kurune basladık nıye ıcıyoruz diye soruyor bende ilerde olucak bebegımız ıcın vucudumzu hazırlıyorz dıyorm :) yerse tabi :) 5 ayda kısa bi süre 1 sene veriyor doktorlar.olur Allahın izniyle. kac yıllık evlısınz?

yeterli gurbet kızçem
bırakmam gıdıklayıp kaçtım kırmızılar geldide

bitanem ne kadar cok hastalık arastırırsan basına gelır.korkma inşallah bişey çıkmaz kuzum..benım belim agrıdıgında mübarek herşey bende çıkıyodu.doktorlarda hep oyladılar bişey yok diye.çok şükür sonunda bulundu ama biraz geç oldu iş işten geçti artık :26:ben romatızmayı hafıf agrı dıye bılırdım anam ne cok cesıdı var okudukça hepsi sanki mubarek bana uyuyor rabbım kımseye vermesın bıde tedavılerıde yok.gittiği yere kadar baştan konusuyolar doktor efendılersende bısey cıkmasın allahın izniyle canbonum

günaydın kızçelerim
ben grıp oldum :2::2::2:dün zeynebnurumla konuşunca kesin ondan bana geçti:2::2::2:
biraz evi toparlamaya çalıyım inşallah açılırım birazzz:2::2::2:
görüşürük yine canbonlar

tememdir bunuda yapayım bare
yap bitanem kistleri gebrt gitsinler biran önce
günaydın meleğim
geçmiş olsun canım hemencik vitaminli bişiler ye iç bendede azcık varbenim alerjim var herhal ondan düzelmiyomben sertifikamı almaya gitcem çocuklar karnelerini alsınlarda ordanda alışverişe gitcemkociş harca dedi bende kırmıyım şimdi onu harcayım bol bolçılgınlar gibi alışveriş yaparım kızımlaevler duruyo bende toplayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…