- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.701
tamam canım dinlen birazzhiçte sevmem ilaç içmeyi neyse bugun baya kalabalıkmış topık sabah ben girdiğimde kimsecikler yoktu gelenlerde hemen gidiyoduuuneyse iyileşince girerim bol bol şimdi çıkıyım dinleniyim biraz yeni arkadaşlarda gelmiş hoşgelmişlerrr hadi ben kaçtım hepinizi öpuyorummm
hehehe Esime sorsaniz en tembeli benimelimden geleni yapmaya calisiyorum
canbonlarım ben çıkıyorum eşim yatalı dıyor opuyorum hepınızı
berayycım yıne gel aramıza tatı ve bol bebşl rüyalar
Tamam o zaman kuzum
Kendimden bahsedim bu arada birazcık.Ben Doğma Büyüme Adanalıyım.Eşim İse Hatay'lı.
Ama Antalya'da yaşıyoruz. Eşimin İşi nedeniyle Gurbetteyiz.:26:
güle güle meleğimmcanbonlarım ben çıkıyorum eşim yatalı dıyor opuyorum hepınızı
tamam canım dinlen birazziyileşmen için ilaç alman lazım canımm iyi geceler fıstık
anacım elindek,nin kıymetini bilsin maşşlhın var gurbetim çalışkan kızsın
canbonlarım ben çıkıyorum eşim yatalı dıyor opuyorum hepınızı
enişteeeee gurbetimin kıymetini billAh birde bunu kocama söyleyin bir saat icinde bugun yemek hazirladim alisveristen anca geldim bir saat kalmis agzimizi acmaya, mercimek corbasi yaptim , pirinc pilavi , birde patlican tavuk karisimi bir turlu , ve yanina salata koydum dusun artik canim, bunu herkes yapamaz tahminim, ufff simdide elimi yaktim sogan lari kaynamis suya atarken ...
Hayirli geceler canim sana ,, Enisteyi yanliz birakma...
Allahım mesut etsin canım .. napacaksın canım doydugun yerdir senin yerin
bende kendimi tanıtım canım.. bende ankaradayım burda dogdum buyudum eşim yozgatlı12 yıllık evliyim 30 yaşındayım..11 yaşında kızım 9 yaşında oğlum var
saol canım cümlemizinkini bagışlasınn..Maşallah Allah Bağışlasın Çocuklarınızı size
Eşim Ankara Jandarma Okullar Komutanlığından Mezun Oldu.
O yüzden Severim Ankara'yı
enişteeeee gurbetimin kıymetini bill
maşaallh nelerde hazırlamışsın tatlımm
geçmiş olsun canım dikkat et aman yanık kötü:26:ilaç feln yokmu sür hemen:26:
iyiymiş kuzum benimki tek yemek kabul etmezAynen kiymetimiii bill kocaa..Evet neler hazrladim yaaa ,, ama esim allahtan sunu yaptin bunu yapmadin demez bi mercimek corbasi yapsanda yeter .. Sagol canim da ciddi birsey yok soganlari kaynar suya atarken parmagima sicradi hemen suya tuttum birsey yok yani .. sakarligimda var arada..
habbiteler habersiz ciktim teldeydimmm
nördümüz ben yokkkenn baya giprasmissiniz birazdanda soganimi icecemmmmm daah kaynatmadim midemdekileri bekliyommm daha
anam yasagım gelmişş bende tam çıkıyodum hg ahiretlgimm
habbiteler habersiz ciktim teldeydimmm
nördünüz ben yokkkenn baya giprasmissiniz birazdanda soganimi icecemmmmm daha kaynatmadim midemdekileri bekliyommm daha
iyiymiş kuzum benimki tek yemek kabul etmez
ohh aman canım bidaha dikkat et emi balım
canım ben çıkıyorum tatlım görüşüz herkese iyi geceler
kiz sen burdamisin daha gece gece ..
yörüüüüü git evine
heya kaldım burda benzinim bitti
kocada yok ben nere gidimm
Canim onceki sayfalarda yazdim sle lupus galiba o romatizmanin adi en buyuk zararida bebek dusurmek
Romatoit bebis dusurmuyor bendede var romatizma
Kk nin hastaliklar bolumunde romatizma bolumunde var yanlis hatirlamiyorsam bi bak orda yaziyor millet
Hosgeldin canim bende yenice sicak sicak ictim sogan suyunu , 15 dk sonra yemek yiyecem , resmen dk sayiyorum , 13 dk sonra hazirlamaya baslarim .
ilk zamanlar esimde kabul etmezdi birde yemegin basinda ekmek olmadan yemek olmaz filan derdi simdi pek oyle degil yavas yavas ayak uyduruyor bura..
Dikkat ederim canim benim ,, Iyi geceler bende birazdan yemek yiyecem ve progam var bir nette ona bakacam.
benimki şehir şehir geziyo kuzum iş için gitti nerdeyse 15 gün olcakAaa Ne Tesadüff Benimde Kocamm Yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?