- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.721
heya kaldım burda benzinim bitti
kocada yok ben nere gidimm
benimki şehir şehir geziyo kuzum iş için gitti nerdeyse 15 gün olcak
seninki nerde tatlımm
heya kaldım burda benzinim bitti
kocada yok ben nere gidimm
yaw süpürgem su an kk nin park yerinde al kullan senden önemlimi alla alalaa
Hosgeldin canim bende yenice sicak sicak ictim sogan suyunu , 15 dk sonra yemek yiyecem , resmen dk sayiyorum , 13 dk sonra hazirlamaya baslarim .
ilk zamanlar esimde kabul etmezdi birde yemegin basinda ekmek olmadan yemek olmaz filan derdi simdi pek oyle degil yavas yavas ayak uyduruyor bura..
Dikkat ederim canim benim ,, Iyi geceler bende birazdan yemek yiyecem ve progam var bir nette ona bakacam.
Hmm Benim Eşimde Jandarma Nöbetçi Bugün O yüzden Yalnızım Bendee Kuzum
saol kelebegim o sana lazım olur die şeytmiştim ama ben gidim onla sana ancak sabah getirim
ahretligim kiz napacan kocayi östrojen hormonunmu yükseldi alalalalalalallaa
2 cocukta var maslalah benim öyle olsa kocayi eve koymamm
kullanmadım ama duydum canımm denemekte fayda var canımmKızlarrr hayıt otunu kullanan varmııı???Arkadaşım onunla hamile kalmış şimdi aldım haberini sizinlede paylaşayım istedim.
öle oldu sanırım aslında keyfime bakıyom ohhh yedim önümde yemdigim arkamda ALLAHIM herkese versinn
arıyo dio aman bişinizi eksik etme ne lazımsa al diooanam lazım oluyo çocuk için nie kovuyum
yaw napim banada lazim ama sen zor durumdasin simdikkkal götür ben eve giderken kk nin yollarinda otostop yapar atlarim birinin süpürgesinin arkasina ben aliskinim gecelere cünkü
kız Allahım yarabbimm gece gece gene güldürdün Allahta seni güldüsün bitanem
yaw bu erkekler varya ancak ömür torpisi
doru sen 3 .koy karnina ondan sonra gerekeni yap...
AYNEN öyleler valla
hele ben 3.. bi alımsonra yanıma yaklaştırmam evede koymam
kullanmadım ama duydum canımm denemekte fayda var canımm
aminn bitanemsaol selencelkim inslalah hepimiz gülelimm
Regl olduktan sonra kullanmış kesinlikle sende kullanmalısın dedi,çok sevindim onun adına çünkü rahimde çok fazla kisti vardı ve şubatta tüp bebeğe başlayacaktı,sanki ben hamileymişim gibi sevindim.Darısı bizim başımıza kızlarrr.Tarifi mesaj atacak birazdan sizinle paylaşacağım hemen
aminn bitanemben çıkıyodum dimi:44:
Rabbim buyukluguneRegl olduktan sonra kullanmış kesinlikle sende kullanmalısın dedi,çok sevindim onun adına çünkü rahimde çok fazla kisti vardı ve şubatta tüp bebeğe başlayacaktı,sanki ben hamileymişim gibi sevindim.Darısı bizim başımıza kızlarrr.Tarifi mesaj atacak birazdan sizinle paylaşacağım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?