Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

gurbetim dedigim gibiymis demi alistin iyice tiryakisi oldun demiii

Kızlarrr hayıt otunu kullanan varmııı???Arkadaşım onunla hamile kalmış şimdi aldım haberini sizinlede paylaşayım istedim.

saol kelebegim o sana lazım olur die şeytmiştim ama ben gidim onla sana ancak sabah getirim

yaw napim banada lazim ama sen zor durumdasin simdikkkal götür ben eve giderken kk nin yollarinda otostop yapar atlarim birinin süpürgesinin arkasina ben aliskinim gecelere cünkü

ahretligim kiz napacan kocayi östrojen hormonunmu yükseldi alalalalalalallaa

2 cocukta var maslalah benim öyle olsa kocayi eve koymamm
öle oldu sanırım aslında keyfime bakıyomohhh yedim önümde yemdigim arkamdaALLAHIM herkese versinn
arıyo dio aman bişinizi eksik etme ne lazımsa al diooanam lazım oluyo çocuk için nie kovuyum

öle oldu sanırım aslında keyfime bakıyomohhh yedim önümde yemdigim arkamdaALLAHIM herkese versinn
arıyo dio aman bişinizi eksik etme ne lazımsa al diooanam lazım oluyo çocuk için nie kovuyum

yaw bu erkekler varya ancak ömür torpisi

doru sen 3 .koy karnina ondan sonra gerekeni yap...

kullanmadım ama duydum canımm denemekte fayda var canımm

Regl olduktan sonra kullanmış kesinlikle sende kullanmalısın dedi,çok sevindim onun adına çünkü rahimde çok fazla kisti vardı ve şubatta tüp bebeğe başlayacaktı,sanki ben hamileymişim gibi sevindim.Darısı bizim başımıza kızlarrr.Tarifi mesaj atacak birazdan sizinle paylaşacağım hemen

bu yaziyi marim görmeli kistede iyi geliyomus hemideee

Rabbim buyuklugune herşeynde ilaç etkisi var
inşş canım seninde olur kullanınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…