Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

kuzum naptın sen nerelerdesin
hayıt otunu kullanıyomusun sende denemelisin

bitanem merak ediyorum seni
:26::26::26:
dön artık hocam

Son düzenleme:
hg bitanem sanada hayırlı cumalar kuzum
iyiyim canım şüküryagmur var bugün dışarı çıkıcaktım
sen nasılsın canım

Hosbulduk canim benim kusura bakma is yeriyle telefonda konsuuyordum .. Bende birzdan cikacam is yerinden cagrdilar gece vardiyesi calisirmisin diye bi görüsüp gelecem ..
Bende iyyim cok sukur .

Merhaba kızlar öncelkle hayırlı cumalar. benim size sorum olcak. geçen hafta doktoruma gittim adetim 6 gün gecikti diye testte hamile olmadığım çıktı doktorum yumurtan oluşmuş ama çatlamamış atamamışsın dedi ve progestan vericem 10 gün onu ve glukofen kullan bu arada ilişkiye devam edin dedi. ben 5 gündür gribim ve çok fena acillik oldum doktor serum antibiyotik verdi. dün ne olur ne olmaz diye eczaneden test aldım yaptım negatifti ve antibiyotiğe başladım tabi progestanada devam ama 2 saat önce kanamam oldu halbuki progestanın bitmesine daha 3-4 gün var. doktorumu aradım yokmuş hemşiresi ile konuştum antibiyotikle progestan bir araya gelince kanama yapar mı diye olabilirr dedi. ilaca devam et dedi. ama çok korkuyorum ya hamile kaldıysam bu 1 hafta içinde ve idrarda çıkmadıysa diye. kendimi helak ediyorum ne olur böyle bi durum yaşayan varsa ve bunla ilgili bilisi olan varsa cevap yazın. acill cevaplarınızı bekliyorum hepinize hayırlı günler.

dünde yapmisin bence degilsiin peki ultrasonda baktimi dr hic....

doru hayalotum aam iste dr ubun ismun ude yazmisti bunada bakilacak diye sle nin kötüsü valla kisiyi bi kac senede tahtali köye götürüyomus bunla yasayanda var ama dedigin gibi bunlarin hic tedavisi yokkkhayalotum bide doru yaw romatizma topigine baktim hemen teshisde konulamiyomus ee nasi olacak peki...herkes diyoki bizimkini bi kac sene sonra anladilarrrbide hepsinin belirtiside ayni...bide hayalotum benim sadece bazen bacaklarim agrir baska bi yerimde agrimaz romatizma olabilirmi..:26:.eklemlerim hic agrimazzzne bilim ben bacak agrimi bende kronik gizli varis var ondan diyodum ama belkide romatizmadanmi aceppphayalotum bide hangi bölüme gidecem hangi dr bakiyo :26::26::26::26::26::26:

hastamiydi zeynebnur:44::44::44::44:

yaw dikkkat edin alalala bulastirmayin birbirinize bak simdi hayalotuma hep cevap verdim ya banada gecerse

marim regl nasi istedigin gibi geliyo demiii dr ne zaamn gidecen bitincemii

eee simdilik yeter cikimda soganimi ictim biraz biseyler yiyimmm

meddcezirimin sükür okulu bitiyo bugünnnnn canim benim nasi yorulmustu iyice bi dinlensin memleketindeeeene zaman yola cikiyoki bize ses vermeyecekmi giderken ama veriri meddcezirimmm

hayalim nerde yaw gidis o gidis lekelenme var diyodu nolduki...

yelizim hic gelmiyo unuttu bizi

mutluyumki tamamen unuttu bizi

looriyi hic demiyom zatennn

laylada unuttuuuhalbuki nasi seviyodum onuuu

neyse yaw cikim artikinnnnnnnnnnnn:
10::10
:

yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deil

yok cnm benim kırıldım.bende şaka yaptım.aramızda öle şeylere kırılmak olurmu hiç.

cnm benim drum kaç cm olduğunu söylemedi.sadece çok aşırı şekil bozukluğu yokmuş.ama yinede erken doğum veya düşük riski varmış.bazısının rahmi kalp şeklinde yamuk oluyormuş.yani
çok ileri boyutta olanları ameliyat yapıyorlarmış.bilmiyorum cnm Rabbime sığındım.sürekli dua ediyorum kendime ve hepinize.Allahım herkese şifa versin.

cnm yanlış yazdım kırılmadım.olurmu öle şey.

esilam bi cm sorsaydin keske ..bence bi kac doktoru gez özellikle bu konuda uzman bi profesör olursa daha iyi olur...yada kendin bilirsin hamile kalirsin inslalah bisey olmaz...bak kk da bunla ilgili topikler var bi oku sor bilgi alis verisi yap...burada gumus19 diye bi arkadasimiz var ondada vardi o ameliyat olmus..onunlada bi konus istersen....onun 4 bebek kaybi var hem bu yüzden hemde kan pihtilasma sorunu var.......

Son düzenleme:
Merhaba Canım
İnşallah Annelerimizin Dediği çıkar Çok Memnun Oldum Bu arada
Resimdeki Kızınız mı ??
ahhh keskee kizim olsaaa...ama sarisin olmaz ben ve esim esmeriszz...hayirlisi bir yerde alinti o resim tatlimmmm
Tamam o zaman kuzum

Kendimden bahsedim bu arada birazcık.Ben Doğma Büyüme Adanalıyım.Eşim İse Hatay'lı.
Ama Antalya'da yaşıyoruz. Eşimin İşi nedeniyle Gurbetteyiz.:26:

bende hatay antakyaliyim enisteyle hemseriyizz...bizde yurdisinda gurbetteyizz

tmm cnm.çok saol.ben bi araştırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…