- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.761
hg bitanem sanada hayırlı cumalar kuzumBen geldimmmm Hayirli cumalar herkese...Selencelk canim nasilsin?
hg bitanem sanada hayırlı cumalar kuzum
iyiyim canım şüküryagmur var bugün dışarı çıkıcaktım
sen nasılsın canım
Merhaba kızlar öncelkle hayırlı cumalar. benim size sorum olcak. geçen hafta doktoruma gittim adetim 6 gün gecikti diye testte hamile olmadığım çıktı doktorum yumurtan oluşmuş ama çatlamamış atamamışsın dedi ve progestan vericem 10 gün onu ve glukofen kullan bu arada ilişkiye devam edin dedi. ben 5 gündür gribim ve çok fena acillik oldum doktor serum antibiyotik verdi. dün ne olur ne olmaz diye eczaneden test aldım yaptım negatifti ve antibiyotiğe başladım tabi progestanada devam ama 2 saat önce kanamam oldu halbuki progestanın bitmesine daha 3-4 gün var. doktorumu aradım yokmuş hemşiresi ile konuştum antibiyotikle progestan bir araya gelince kanama yapar mı diye olabilirr dedi. ilaca devam et dedi. ama çok korkuyorum ya hamile kaldıysam bu 1 hafta içinde ve idrarda çıkmadıysa diye. kendimi helak ediyorum ne olur böyle bi durum yaşayan varsa ve bunla ilgili bilisi olan varsa cevap yazın. acill cevaplarınızı bekliyorum hepinize hayırlı günler.
yaw seni bi yakalarsam ahanda büle yapacam iştem
bitanem ne kadar cok hastalık arastırırsan basına gelır.korkma inşallah bişey çıkmaz kuzum..benım belim agrıdıgında mübarek herşey bende çıkıyodu.doktorlarda hep oyladılar bişey yok diye.çok şükür sonunda bulundu ama biraz geç oldu iş işten geçti artık :26:ben romatızmayı hafıf agrı dıye bılırdım anam ne cok cesıdı var okudukça hepsi sanki mubarek bana uyuyor rabbım kımseye vermesın bıde tedavılerıde yok.gittiği yere kadar baştan konusuyolar doktor efendılersende bısey cıkmasın allahın izniyle canbonum
bende koyarım kapıya valladaha napam kocayı rabbım basımızdan eksık etmesın yınde
günaydın kızçelerim
ben grıp oldum :2::2::2:dün zeynebnurumla konuşunca kesin ondan bana geçti:2::2::2:
biraz evi toparlamaya çalıyım inşallah açılırım birazzz:2::2::2:
görüşürük yine canbonlar
yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deil
bide ben varim baskada kimse yok...esila icin rahim deki sekil bozuklu topigi acilmis onu okuyodum hayalotumm..
bebek oraya yerlesirse kesin düsük oluyomus oraya tutunmazsa düsük olmayabiliyomus.....sansa birakmak gibi biseymis....acaba esilaniki kac cm lik bi sekil bozuklugu varki ..kizinki sadece 2,5 cm mis prof kesin ameliyat demisssss...yoksa düsük kacinilmaz demis....
yok cnm benim kırıldım.bende şaka yaptım.aramızda öle şeylere kırılmak olurmu hiç.
cnm benim drum kaç cm olduğunu söylemedi.sadece çok aşırı şekil bozukluğu yokmuş.ama yinede erken doğum veya düşük riski varmış.bazısının rahmi kalp şeklinde yamuk oluyormuş.yani
çok ileri boyutta olanları ameliyat yapıyorlarmış.bilmiyorum cnm Rabbime sığındım.sürekli dua ediyorum kendime ve hepinize.Allahım herkese şifa versin.
yok cnm benim kırıldım.bende şaka yaptım.aramızda öle şeylere kırılmak olurmu hiç.
cnm benim drum kaç cm olduğunu söylemedi.sadece çok aşırı şekil bozukluğu yokmuş.ama yinede erken doğum veya düşük riski varmış.bazısının rahmi kalp şeklinde yamuk oluyormuş.yani
çok ileri boyutta olanları ameliyat yapıyorlarmış.bilmiyorum cnm Rabbime sığındım.sürekli dua ediyorum kendime ve hepinize.Allahım herkese şifa versin.
ahhh keskee kizim olsaaa...ama sarisin olmaz ben ve esim esmeriszz...hayirlisi bir yerde alinti o resim tatlimmmmMerhaba Canım
İnşallah Annelerimizin Dediği çıkarÇok Memnun Oldum Bu arada
Resimdeki Kızınız mı ??
Tamam o zaman kuzum
Kendimden bahsedim bu arada birazcık.Ben Doğma Büyüme Adanalıyım.Eşim İse Hatay'lı.
Ama Antalya'da yaşıyoruz. Eşimin İşi nedeniyle Gurbetteyiz.:26:
esilam bi cm sorsaydin keske ..bence bi kac doktoru gez özellikle bu konuda uzman bi profesör olursa daha iyi olur...yada kendin bilirsin hamile kalirsin inslalah bisey olmaz...bak kk da bunla ilgili topikler var bi oku sor bilgi alis verisi yap...burada gumus19 diye bi arkadasimiz var ondada vardi o ameliyat olmus..onunlada bi konus istersen....onun 4 bebek kaybi var hem bu yüzden hemde kan pihtilasma sorunu var.......
hu huu kızlar neredesiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?