- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.741
tamam kuzum bak bu iyi olur hem sende kalmamış olursungel atla beraber cikalim birakim seni eveiyi geceler kizlar....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam kuzum bak bu iyi olur hem sende kalmamış olursungel atla beraber cikalim birakim seni eveiyi geceler kizlar....
Rabbim buyukluguneherşeynde ilaç etkisi var
inşş canım seninde olur kullanınca![]()
Kizlarrr 2 gun gecikmeli olsada maalesef geldi kirmizilar.. bu ay yine olmadi.. cok uzgunum Allahim nasip etsin artikkk cok istiyorummmm beklemekten yoruldum ...![]()
insanın kendını en kötu hıssettıgı an sanırım... vakti saati gelmedi demekki henüz takdir Allahın tevekkülü elden bırakma inşallah..
Insallah Rabbim layik gorurde hayirli evlatlar nasip eder.. her ay ayni hayal kirikligini yasamak okadar aci ki...
Bize şer gibi gelen şeylerde muhakkak bi hayır vardır sıkma canını sabır işi bu dua et O'na bırak. nekadar süredir istiyosunu bebek?
Oyle yapmaya calisiyorum.. cok yeni gelebilir ama 5. Ay bitti 6 ya girdik..![]()
yeterli gurbet kızçemEvet aciktim bura saatiyle aksam yemegini 4 bucukta yedik .. birazdan esimde gelir aciktim diye,, Sogan suyu benim istahimi kaciroyrdu ilk gunlerde simdi pek brisey farketmiyor.. calisma kestediyorsan bugun yok birsey, yarinnn varmiss![]()
yeterlmi mi cevap canim
bırakmamAh birde bunu kocama söyleyin bir saat icinde bugun yemek hazirladim alisveristen anca geldim bir saat kalmis agzimizi acmaya, mercimek corbasi yaptim , pirinc pilavi , birde patlican tavuk karisimi bir turlu , ve yanina salata koydum dusun artik canim, bunu herkes yapamaz tahminim, ufff simdide elimi yaktim sogan lari kaynamis suya atarken ...
Hayirli geceler canim sana ,, Enisteyi yanliz birakma...![]()
yaw seni bi yakalarsam ahanda büle yapacam iştemhabbiteler habersiz ciktim teldeydimmm
nördünüz ben yokkkenn baya giprasmissiniz birazdanda soganimi icecemmmmm daha kaynatmadim midemdekileri bekliyommm daha![]()
bitanem ne kadar cok hastalık arastırırsan basına gelır.korkma inşallah bişey çıkmaz kuzum..benım belim agrıdıgında mübarek herşey bende çıkıyodu.doktorlarda hep oyladılar bişey yok diye.çok şükür sonunda bulundu ama biraz geç oldu iş işten geçti artık :26:ben romatızmayı hafıf agrı dıye bılırdım anam ne cok cesıdı var okudukça hepsi sanki mubarek bana uyuyor rabbım kımseye vermesın bıde tedavılerıde yok.gittiği yere kadar baştan konusuyolar doktor efendılersuedam sendedemi var yaw doktorum bana oda düsüge neden oluyo dedibelirtileri ne bi bakim bende varmi yokmu diyeee test edim kendimii
:27
anammmmmmmmmm sle lupus olmasin suedammm onu cok arastirdimm düsükten önce beni öldürür o:26::26::18::18::18::18:
cok tehlikeli bi hastalik tedavisi yokmus hastalik zamanla ilerliyomus ve ölümcülmüssss
ona baktiracam eger doktor bulabilirsemmmmmm![]()
evettttttyarasınn canımm
bak sogan suyu haylotuma çok iyi geldi çok şükür adet oldu kendilignden
![]()
bende koyarım kapıya vallaahretligim kiz napacan kocayi östrojen hormonunmu yükseldi alalalalalalallaa
2 cocukta var maslalah benim öyle olsa kocayi eve koymamm![]()
tememdir bunuda yapayım bareKaynamış suyu 1 fincana boşaltıp içine 1 tatlı kaşığı hayıt otunu 5 dakika demledikten sonra içilecekmiş,günde 2 bardak tok olarak...
Hayırlısıyla isteyen herkesin olur inşallah...
Kizlarrr 2 gun gecikmeli olsada maalesef geldi kirmizilar.. bu ay yine olmadi.. cok uzgunum Allahim nasip etsin artikkk cok istiyorummmm beklemekten yoruldum ...![]()
tememdir bunuda yapayım bare![]()
tememdir bunuda yapayım bare![]()
günaydın meleğimgünaydın kızçelerim
ben grıp oldum :2::2::2:dün zeynebnurumla konuşunca kesin ondan bana geçti:2::2::2:
biraz evi toparlamaya çalıyım inşallah açılırım birazzz:2::2::2:
görüşürük yine canbonlar
![]()
Bu ay bende regl olursam(ki umarım olmam)bende başlayacağım...