- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.781
hu huu kızlar neredesiniz???
yok cnm benim kırıldım.bende şaka yaptım.aramızda öle şeylere kırılmak olurmu hiç.
cnm benim drum kaç cm olduğunu söylemedi.sadece çok aşırı şekil bozukluğu yokmuş.ama yinede erken doğum veya düşük riski varmış.bazısının rahmi kalp şeklinde yamuk oluyormuş.yani
çok ileri boyutta olanları ameliyat yapıyorlarmış.bilmiyorum cnm Rabbime sığındım.sürekli dua ediyorum kendime ve hepinize.Allahım herkese şifa versin.
kuzum bitanem demkki Rabbim böle istemiş üzme kendinidoru kimsecikler yokkkk
keserim simdi fARKETTIM TICKERINI SEN YAW DAHA TAZE GELINMISSINNdemek hemen cocuk istiyosunuz en iyisini yapiyosunuzzz
simdiki aklim olsaydi hic yil sene beklermiydimmmmhemen olsaydi negüzel simdik cocugum ilk okul 2 ye gidiyo olacakti....
basima geleceklerden haberim yok cocuk istemem diye tutturmustumm...ah bu yüzdenmi allahim vermiyo acepcahildim iste istemiyorum cocuk diyodummm..:26::26::26::26:esimi dinlemedigime cok pismanim o hemen olsun istemisti beni zorlamamak icin sen nasi istiyosan öyle olsun demisti...
simdiki evlenenleri akil verecem hic beklemeyin ilk aydan calismalara baslayin diyeeeee
ama bu östrojeni yükselmis selencelkim yapmaz gibime geliyo... böyle herifini bekliyoo
yiyecek adamiiii
Hosbulduk canim benim kusura bakma is yeriyle telefonda konsuuyordum .. Bende birzdan cikacam is yerinden cagrdilar gece vardiyesi calisirmisin diye bi görüsüp gelecem ..
Bende iyyim cok sukur .
naptın kuzum iş görüşmesini
umudum canım hg nasılsın bitanem özlettin kendini kuzum
Selam canim , gorustum geldim , zaten suanki calistigim yerdi , ama sabit almak istiyor beni , bana birakti saatlerini ama gec vakit ya aksam vardiyesi veya gece buyuk ihtimalle gece vardiyesini sececem pazartesi bildirecem , beni cok istiyorlar. bir hafta full calisacam 22-07 kadar yani pazartesiden -pazara kadar br hafta evde olacam bir hafta arayla calisacam anliyacagin canim .. esimlede onu konusuyoruz..hastane oldugu icin esim gece isine izin veriyor .. Brde istedigim bolum acil de calisacam , gece birde sakin olur
Selamlar ... Nasılsınız ?
Önce ben bikaç kelime birseyler demek istiyorum ..
Geçenlerde ki, vermis olduğum tepki..benim ruh halimde kim olsa aynı tepkiyi verirdi diye düsünüyorum.. Tabi burada o sordu, bu sormadıydı konusundan ziyade, benim takıldığım nokta baskaydı.. scorpim ve medcezirim.. sizlerin yazmıs olduklarınızı da okudum.. ve kesinlikle de kırılmadım sizlere..
tabiki herkes kendine doğru olanı söyleyebilir ..
ama, ben kendimi yeterince ifade ettiğimi düsünüyorum buraya geldim geleli ve ufak tefek seylere takılmam belki sizlere hos gelmeyebilir ama inanın ki, bunca senedir yaptığım onca seylere rağmen, hamile kalamamanın ardından, küçük de olsa bazı seyleri kaldıracak bünyem kalmadı artık ..
ben buraya geldiğimden bu yana, sizleri çok sevdim... ve insan gerçekden şunu diyebiliyor ki, ben bu arkadasları seviyorsam ve tek bir kisi küçük biseyde, beni görmezden gelip, bana yazmayıp, hatta ben olduğum halde beni es geçip baskasına yazabiliyorsa, demin de olduğu üzere, ben varken çıkıyorsa, benim canım sıkılır ..bi kisi bunu ne zaman söyler sizce ? tabiki sanal bile olsa sevdiği, kale aldığı zaman ..he, şunun şurası sanal, ne takıyorsun ?...diyebilirsiniz...
tabi ki şu anlattığım, şurada ki herkesin çabası aynı olmakla birlikte, belki lafı bile olmaz, smdi diceksiniz ki, umud biz nelerin pesindeyiz, sen küçücük biseye takılıp kalmışsın .. diyebilirsiniz.. ama insan mutlu, huzurlu olduğu yerde durmak ister, canı sıkıldığı nokta da kalmayı istemez diye düsünüyorum .. he belki gamsız olaydım bunları böyle düsünmezdim..gelirdim iki gırgır edip çıkardım..ama öyle olamıyorum maalesef ..ben kendimi anlatmak istedim sadece .. kimseyi ne kırdığımı , ne üzdüğümü düsünüyorum, hatta elimden geldiğince bunun için sözlerimi seçerek kullanırım .. bu yüzden de kendimi anlatıp , neye ne kadar hassaslaştığımı sizlere ifade etmek istedim sadece.. ve bir çoğunuz son zaman da esimle yaptığım seylerle ilgili olaraktan neye onca üzüldüğümü bilemezsiniz ..ve su anda bahsettiğim olayda, o kisi bunları bildği halde, yine de devam etmek istiyorsa, diyeceğim hiçbirsey yok ... daha önceden de buna benzer birsey olmusdu, ve beni bska topiklere gittim diye yargıladı .. neyse uzatmıyalım artık ..
ben ki, yılların vermis olduğu sabırla diyeyim, çok çok önemli seylere canım sıkkınken, birde böyle küçük seylere takılmak istemiyorum..
Sizi seven Umud ..
canım benim hayırlısı olsun inş ...Rabbim korktugun yere ugratmasın canımm.ankaraya geliyosun demek neresi merak ettim belkim görüşürz canım kısmet olursa
saol balım tsk ederim ..sen nasılsın ..
birde şunu diyeyim ..yarından itibaren kayınvaldeler geliyor..gelemeyebilirim.. ve sonra ki haftada esim izine çıkıyor, ve büyük ihtimalle, Ankara'da olucaz dktor için..ve beni simdiden sıkıntı sarmıs durumda..yine o olayların içine giricem diye, ruhsal yönüm nasıl dayancak bilmiyorum ..esim ben bakdım, arastrdım fln dediği yerde insaAllah benim de içime siner .. artık tedavi süreci, ne , neyi gösterir bilemem .. bunu da demek istedim, gelemiyecek olursam ..
saol balım tsk ederim ..sen nasılsın ..
birde şunu diyeyim ..yarından itibaren kayınvaldeler geliyor..gelemeyebilirim.. ve sonra ki haftada esim izine çıkıyor, ve büyük ihtimalle, Ankara'da olucaz dktor için..ve beni simdiden sıkıntı sarmıs durumda..yine o olayların içine giricem diye, ruhsal yönüm nasıl dayancak bilmiyorum ..esim ben bakdım, arastrdım fln dediği yerde insaAllah benim de içime siner .. artık tedavi süreci, ne , neyi gösterir bilemem .. bunu da demek istedim, gelemiyecek olursam ..
canım benim hayırlısı olsun inş ...Rabbim korktugun yere ugratmasın canımm.ankaraya geliyosun demek neresi merak ettim belkim görüşürz canım kısmet olursa
inş. içine siner.Rabbim yardımcın olsun(ve bizimde).şuanda sana içimden geleni söylüyorum.gerçekten samimi olarak.bu sefer tedavi sonuç verecek ve sen hamile kalacaksın gibi bir his var içimde.dualarımız seninle.
oyy kuzumm ne güzel bitanem çalış zaten ihtiyacın vardı Rabbim büyük kuzum ev derdi felan hayırlısı olsun canımm
inş canım içine sinerde diledigin gibi olur herşeyy dualarımız seninle gülümmhayırlı olur insAllah .. amin cnm ..
Fatih Üniversitesi Tıp fakültesi ... imiş .. artık kapsamlı bir arastırma yapılır mı, esime yada bana neden tutmadığına dair tedavi süreci nasıl gelisir bilmiyorum .. esim geçen aksam dediydu burası diye .. insaAllah içime siner .. bu kk da dktor ve hastane tavsiyelri konusunda gördüm bikaç kisi olumsuz yazmıs ama .. bazıları da iyi fln diyordu yazılarında.. artık kısmet işi, son anda birseyyler değisir, bska yer olursa bilmiyrum ..
görüselim tabi, seve seve .. özelden konusruz cnm
Aynen ihtiyacim vardi canim dusunuyorum calismayida .aynen ev derdi filan istedigim evede cikarim insallah .. canim ben kaciyorummm komsuya kadar gidecem ..
Umudummmmm da gelmisssSeniiii cok seviyorummmm sIk gel yaaa buralara özletme kendini.. Ben suan komsuya gidiyorum gorusruuz yine sana yazmadan edemedim ..
selencelkimm balım.... bu arada resimdeki bebisin çok tatlı, demek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?