- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.341
evet yıne burda gördümm..ama ben daha önce yaptırım yaa belki istemeyebilirler mi bilmiyorum..mesela dr normal zamnda gittiginde herşey normal diyip hamile kalamayan birçok kadna adetin 3.günü gelmesini soyluyormuşşo zman bakıyolarmşş valla yazan kadınların yalancısıyım oyle bişey varsa baktıramam zaten ben
benden öncesin inş müjdeli haber veririsn
nebilim canım bişi hisstemiyorum sadece ara ara kasıklarım agrıyo oda şiddetli deil:26::26:
boş ver gülüm takma onlarııkızlar ben kafayı yicem varya
ben 2.5 yıllık evliyim 1.5 yıl eşimle birlikte olamadı
bunu bilen yok her önüme gelen yeter korunduğun dio bıktım bu sorulardan
biri sorunca içim kan aglıyo valla
canım senin varmı belli bi doktorun ben arıyorum şöle iyi birini:26:inş veririm canımm
boş ver gülüm takma onlarıısizene de çıkış onlara söz söylemelerine musade etme
hiç sanmıyorum nedensee..ayy çok korkuyorum hiç olmayacak galiba diyeebirde hep oyle bi durumda ne yapacağımı düşünüyorumm Allah ım göstermesin yoklugunu yaa
ben 2 aydır adetimin 3.günü gidiorm hep alttan muayine oluorm kızlar
canım senin varmı belli bi doktorun ben arıyorum şöle iyi birini:26:
aglama yaw vala öyle ümitsiz olma topigimizin sahibi meddcezirimizinde ne esinde ne knedinde bi sorun yok 10 aydir olmuyo onunda papom..demekki zamani gelmeis canim benim..yeterki bi sorun olmasinnninslalah olacak icini ferah tut biliyorum zorama gercekten stres engelll [/
benimde 13.ayım tık yok hiç bi sorun yokkkkk
evet canımm çok zor önceleri tınlamıyodum
inş canım yaa bakalım benim herif gene çalışma zamanında kaçtı gene
artık ne tutturduysakdaha gelmedi cuma gitti çarşamba gelcek
canım senin varmı belli bi doktorun ben arıyorum şöle iyi birini:26:
yaa zor olmuyor muu..hadi normalken daha kolay da ..ay ne çekrese kadın çekiyor ya
yarama tuz basıolar aman be iyi ki var kk iyiki varsınız kızlar
:26::26:yok bebeğim cebeci tıp fakültesinemi gitsem die öle düşünüyorum:44::44:görümcem dogumu orda yaptı bende yanında kaldımdoktorun yokmu senindaha
evet cnm 29 mayıs tıp a gittim.dikmende yeşim diye bi karı..daha da gitmiyom yaa her telfn ediimde ne bu acele..sen boyle devma edersen olacağı varsa da olmaz..bekle daha vakit var saff yaa..fatih hastanesine gidecem bu sefer
töbeeee ne varsa azcık ilgilenselerevet cnm 29 mayıs tıp a gittim.dikmende yeşim diye bi karı..daha da gitmiyom yaa her telfn ediimde ne bu acele..sen boyle devma edersen olacağı varsa da olmaz..bekle daha vakit var saff yaa..fatih hastanesine gidecem bu sefer
valla canım başta canım bile yanıodu kendimi kasmaktan ama sonra baktım zor bişi deilmiş çünkü ondan 1 hafta sonra 2 gün ara ile yine muayine oluorm ytumurtlama takibi yapılıo
alışmaya çalışıorm anlican
kadınlık rezillik zaten
selencelkim ancak herifinle böyle yaparsinizzzznapalim kaderin gözü kör olsun hep engel hep engellll
yarama tuz basıolar aman be iyi ki var kk iyiki varsınız kızlar
töbeeee ne varsa azcık ilgilenseler
nerde fatih hastanesi sincandakimi:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?