Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

papom bende düsüklerimden sonra dr uyardi bende bilmiyodum:6:romatizma hamilelige engel yada gec hamile kalmaya engel oldugunu nette okudum 2 gün önce..sen bi konus doktorunla:29:ama ben hamile kalmakta zorlanmadim ama düsük oluyo bende ..bende tedbir amacla bi baktiracam varmi yokmu diyeeee:26:

pekii bişey soracam ayıp olmasın ama ..onalrda kolay hamıle kaldın mı??bacaklarını yukarı falan kaldırıyormuydun??ya da hep yumurtlamam donemine mi denk getiriyordun??

hg canım ben iyiyim sen nasılsın şekerim:16:

bnde iyiyim canım ne olsn aslında hamile kalırmıyım die düşünmekten kafayı yiyeceğim ne zormuş bu iş yaaaaaa:1::1::1::1::1:

kln em hosgeldinn:46::46::46::46::46:soganla aran nasilll:52::52:[/QUOTE

hoşbulduk canım nasılsın iyiymisin

soğana gelince içiorm5.gün zayıflatıor güzelde bazen umutsuzluga kapılıorm yine olmicakk die
ama aklıma sen geliosn ya tutarsa misali
bide yasak haylim benim yumurtlama akıntım gelmio soğandan mı sence

gercektenmi habibtem:14::14:yani 9 .aya kadar yoksunnn:50:orda bizi unutma sakin ama :6::6::6::6::6:

tatlimm burada dogumu dusunmuyorummm...evimde kalacamm kaynanamla ayni apt oturuyoruz esas oglanda evlenecek...16likla:52::52::52::52: daha belli degil bakalim ne olack...allahim hayirlisini versin...esim zaten agistosta gelir buyuk ihtiaml yanima...kaynanamlarda internet yok ama vin alirim bir sekilde baglanirim habibtelerimmmm:34::34::34::34::34:

pekii bişey soracam ayıp olmasın ama ..onalrda kolay hamıle kaldın mı??bacaklarını yukarı falan kaldırıyormuydun??ya da hep yumurtlamam donemine mi denk getiriyordun??

sor papom ayip olmaz :52::52::52::52:kuzum mesala ben hic ovulasyon testi kulanmadim....ilk iki hamileligimde regl biter bitmez 20 güne kadar hergün calisiyoduk 3.ayda hemen hamile kalmistim..ikincisindede 3 .ayda hamile kaldim....3.de 10 ayda hamile kaldim bazi aylar hergün bazi aylar günasiri calismistik....4.sünde ilk ay hamile kaldim gün asiri calisiyoduk regl bitiminden 20 .güne kadar..5.sinde ise 2.ayda hamile kaldim sadece o ay 3 kez calisma olmustu demekki yumurtlama gününe denk gelmis....evet calismadan sonra en az 20 dk hic kalkmadan yatiyodum.ama bacagimi kaldirmiyodum sadece sirt üstü yatiyodum..bide yastik koyuyodum belime..baskada bisey yapmadim..bide 3 hamileligimde sogan suyu ictim baskada bisey yapmamistim....:27::27::27::27:

Son düzenleme:
tatlimm burada dogumu dusunmuyorummm...evimde kalacamm kaynanamla ayni apt oturuyoruz esas oglanda evlenecek...16likla:52::52::52::52: daha belli degil bakalim ne olack...allahim hayirlisini versin...esim zaten agistosta gelir buyuk ihtiaml yanima...kaynanamlarda internet yok ama vin alirim bir sekilde baglanirim habibtelerimmmm:34::34::34::34::34:

demek esas oglanda evlenecekk:27::27::27::27:bi sekilde baglan bize habibtemm dügünüde anlattttt:27::27::27::27::27:

bundan sonra senin adinda defissemi acep..artikin tr de olcan habibte arabistandaki adindi cünküü:1::1::1::1::1::1

bnde iyiyim canım ne olsn aslında hamile kalırmıyım die düşünmekten kafayı yiyeceğim ne zormuş bu iş yaaaaaa:1::1::1::1::1:

soğana gelince içiorm5.gün zayıflatıor güzelde bazen umutsuzluga kapılıorm yine olmicakk die
senin bat nezaman canım:44:inş bu ay tutturursun:29::29::29:sanırım sogan suyu içiyosun:6::6:

Slm kızlar ben geldim sonuçlarımı aldım hepsi temiz şükür şuan için tek sorun rahim ağzında küçücük bir yara var onun içinde ilaç tedavisi uyguluycak doktor adetin olunca ilaçlara başla dedi aslnda hemen başlıycaktım ama bu ay bebek çalışmaları yaptık dedim oyzden adetn olursa başla yoksa tekrar gel dedi...

sor papom ayip olmaz :52::52::52::52:kuzum mesala ben hic ovulasyon testi kulanmadim....ilk iki hamileligimde regl biter bitmez 20 güne kadar hergün calisiyoduk 3.ayda hemen hamile kalmistim..ikincisindede 3 .ayda hamile kaldim....3.10 ayda hamile kaldim bazi aylar hergün bazi aylar günasiri calismistik....4.sünde ilk ay hamile kaldim gün asiri calisiyoduk regl bitiminden 20 .güne kadar..5.sinde ise 2.ayda hamile kaldim sadece o ay 3 kez calisma olmustu demekki yumurtlama gününe denk gelmis....evet calismadan sonra en az 20 dk hic kalkmadan yatiyodum.ama bacagimi kaldirmiyodum sadece sirt üstü yatiyodum..bide yastik koyuyodum belime..baskada bisey yapmadim..bide 3 hamileligimde sogan suyu ictim baskada bisey yapmamistim....:27::27::27::27:

ben dr gittim 4.ayım da.alttan muayne oldum hormonlarıma baktı herşey iiy bi sıkıntı yok dedi..illee diyo ki bir sene bekle..yaa sorun varsa nıye bir sene bekliyim boşuna??bu ay adetken gidicem eşimle de konuştum onu da götürecem..Allah ım inş bı sıkıntımız yokturr

kln em hosgeldinn:46::46::46::46::46:soganla aran nasilll:52::52:[/QUOTE

yaw ne güzel senidemi zayiflatiyo bende öyle bi etki yapmiyo yawww:4::4::4::4:kln em aslinda sogandan oldugunu sanmiyorum....o zaman daha yumurtlama olmamistir bence bekle ve takip et.....:31::31::31::31::31::31::31:

senin bat nezaman canım:44:inş bu ay tutturursun:29::29::29:sanırım sogan suyu içiyosun:6::6:

benim bat 5 ila8 şubat arası canım
soğan suyu içiorm inşallah tutar
yoksa gelecek ay 3.klomen tedavim uygulanacak vede 3 aydan sonra zararlıymış artık aşılama mı der bilmiorm
herşey takdir bi sorun yok ama hayırlısı
senin bat ne zaman şekerim

evet duydum canımm ..aman ne bilim yaa 10 ay olacak daha tık yok ..adet olacağımı hissediyorum zatenn..
hayırlısı olsun canım demekki hayırlı bir günü bekliyo sabredecez:16::16::16:çok bekletmez inşş:54:
Slm kızlar ben geldim sonuçlarımı aldım hepsi temiz şükür şuan için tek sorun rahim ağzında küçücük bir yara var onun içinde ilaç tedavisi uyguluycak doktor adetin olunca ilaçlara başla dedi aslnda hemen başlıycaktım ama bu ay bebek çalışmaları yaptık dedim oyzden adetn olursa başla yoksa tekrar gel dedi...
hg canımm:16:
:46::46::46:şükür çok sevindim canım inş hamilesindir:29::29::29:

yaw ne güzel senidemi zayiflatiyo bende öyle bi etki yapmiyo yawww:4::4::4::4:kln em aslinda sogandan oldugunu sanmiyorum....o zaman daha yumurtlama olmamistir bence bekle ve takip et.....:31::31::31::31::31::31::31:[/QUOTE

akıntım başta oluodu soğandan dedim bu günlerde yumurtlama die biliorm .şimdi hiç akıntım yok bilmiorm yaa
ama zayıflatıo güzel bişi yoksa duba gibi olcaktım

ben dr gittim 4.ayım da.alttan muayne oldum hormonlarıma baktı herşey iiy bi sıkıntı yok dedi..illee diyo ki bir sene bekle..yaa sorun varsa nıye bir sene bekliyim boşuna??bu ay adetken gidicem eşimle de konuştum onu da götürecem..Allah ım inş bı sıkıntımız yokturr

yok bekleme sen ama dedigin gibi esinede bi sperm testi sart..:29::29::29::29::29::29:insallah ondada bi sorun yoksa sabir ve duayla bekleyecen ....bide su an esinin sperm durumu belli degil günasiri calisin hergün calisipta spermleri zayiflatmayinn:27:

Back
X