- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.981
cnm bana bilgi verirmisin.ben korkuyorumda biraz.senin anesteziylemi yaptılar histereskopiyi.bide sen nerde yaptırdın.iyi bi yerde yapılması gerekiyomuş.ve nekadar sürüyo operasyon.
mrb kızlarrrrrrrrrr
bu arada banada cvp veren olmamıs...kale alanımız yok sanki..
sohbetin bi yerinde biri bisey der, sanki o anda üzerine alınırsın..
onlar gülüp eğlenirken zamanla,
snrada bu konuyla ilgili yüzü asılan, canı sıkılan sen olursun umud..
nysee...
zaten yokluğum da çok belli olmuyomus...gelmesem de olurr ..
hersey gönlünüzce olsun..iyi aksamlar ..
papom hosgeldin nassin yaw bi kac gündür karsilasamadikk
bu gün kk cekilmez cok ama cok yavas inslalah yarin bu yandaki avon reklami kalkar ya
yoksa yarinda girilmez sohbet edilmez...
canlarım çok şükür eve geldimm.ve çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:16:
özledim seniieevt ben geliyorum ara ara denk gelmiyoruz..senın nette mi sıkıntı var acepp napıyosun nasılsın??yaptın mı tatlı benım de canım çok istiyor ama üşeniyorum
ericez tabi dünürümmmmmmmmolsunn ben seni beklerimmmmmmmmmmmmmm:13::13::13::13::13:
yaw sende yanda avon reklami yokmu bende o var bi beni degil cogunu yavaslatiyo diye biliyorum demek sen hizlisnokudunmu tatliyi kiz nerde valla yapamadim üsengeclik geldi bi anda nasipse yarin yapacam artik...
ben geldim canbonlar
nassınız
evet benim ki de reklam yokken daha yavaştı sankii
ayyyy sağol bitanemm, valla o kadar ihtiyacım var kii tatileeemeddcezirim son 3 gün gözünaydin sende iyce bi dinlenecen....örgün bittimi
ben geldim canbonlar
nassınız
ayyyy sağol bitanemm, valla o kadar ihtiyacım var kii tatileeeher açıdan çok yıprandığımı hissediyorum kuzum, 1. sınıf ayrı dert bide bu sene bebek için uğraşıp hep hüsrana uğradık ya.. Onun yorgunluğu daha çoook yıprattı beni.. herşeyin hayırlısı, memlekette dr.a gitcem bakalı ne dicek??? örgüm yarım kaldı dün converse.in diğer tekini örürken tığım kırıldı bugün de alamadım, öylece duruyo.. Yarın alırsam örerim inş
sen neler yapıyoun bitanem, durumun nasıl.. Toparlandın mı iyice ne zaman başlıyosunuz çalışmalaraaayarın kandil, bol bol dua edelim birbirimizeee
hoşgeldin hayalotum, iyiyim çok şükür en nasılsın bitanem herşey yolunda mııı
yerim seni demek tigin kirildiyaw nazar degdi galiba ne güzel örüyodunn meddcezirim dinlenecegine seviniyorum ama seni 15 gün göremeyecem diyede üzülüyorum memleketten girmezsin sanirim buraya ama dr gidecegin icinde seviniyom bi de oraki dr nediyecek bakalim ben iyiym saol meddcezirim toparlandim iyice sanki en bastayim bazen birinin düsük haberini alinca kendi yasadiklarimida hatirlasamda simdi cok daha iyiym..bende bi romatizmaya ve lupusa baktiracam onlarda düsük yapiyomus cünkü
bu arada banada cvp veren olmamıs...kale alanımız yok sanki..
sohbetin bi yerinde biri bisey der, sanki o anda üzerine alınırsın..
onlar gülüp eğlenirken zamanla,
snrada bu konuyla ilgili yüzü asılan, canı sıkılan sen olursun umud..
nysee...
zaten yokluğum da çok belli olmuyomus...gelmesem de olurr ..
hersey gönlünüzce olsun..iyi aksamlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?