Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bu arada banada cvp veren olmamıs...kale alanımız yok sanki..
sohbetin bi yerinde biri bisey der, sanki o anda üzerine alınırsın..
onlar gülüp eğlenirken zamanla,
snrada bu konuyla ilgili yüzü asılan, canı sıkılan sen olursun umud..
nysee...
zaten yokluğum da çok belli olmuyomus...
gelmesem de olurr ..
hersey gönlünüzce olsun..iyi aksamlar ..

cnm bana bilgi verirmisin.ben korkuyorumda biraz.senin anesteziylemi yaptılar histereskopiyi.bide sen nerde yaptırdın.iyi bi yerde yapılması gerekiyomuş.ve nekadar sürüyo operasyon.

esilam ben anestezi ile yaptirdim zaten sende rahim de sekil bozuklugu var onu kesip düzeltecekler bayilmadan dayanamazsin...bende sekil bozuklugu yoktu öylesine yinede kürtaj oldugum icin yapisiklik varmi diye baktirmistim..o yüzden 10 dk kadar sürdü benimki hic bisey hissetmedim uyandigimda sadece regl agrisina benzeyen agrim vardi birazda kanamam ama kanamam bi hafta sürdü incelemek icin birazda patolojik parca almislar cünkü ondada bisey cikmadi yapisiklikta yokmus..ama yinede iyikine olmusum icim rahat etti..seninki uzun sürebilir cünkü rahimde sekil bozuklugu varmis..ben almanyadayim burda bi hastanede yaptirdim canim benim..ben bedava yaptirdim ama türkiede paraliymis....esinle arastirin iyi ve fiati uygun bi yer bulun ve bi an önce yaptirin..sakin ihmal gelmeyin bu sorunla hamile kalsan bile kesin düsükle sonuclanir böyle bir riske girme ve bi an önce histereskopiyi ol habibtemduruma göre korunma süresini doktor söyler ...kücük kamerali ucu keskin bi aletle vajinadan girip yapiliyo bu operasyon...korkma biraz agrin ne olur hap ne yutarsin napacan bebisler icin herseye dayanacagiz....hersey onlar icin

Son düzenleme:

umudum noldu yine yaaa... ben sana yazdım ama görmedin ne yani ben de mi kızayım darılayım şimdi..

Ya kusura bakmayın da öyle şeyler olunca ben kızıyorum artık ya.. Söylemeden geçemiycem.. ne yani burda sohbet ediyoruz konuşuyoruz dertleşiyoruz vee çok şükür kiii çooooook fazla üyemiz var.. her gün bir sürü insan yazıyo topiğe, sonra bi kaç gün yazmayıp tekrar gelenler oluyoo.. ayda bi gelenler oluyo ya da hergün gelenler... İnsanlar bazen işten güçten iki arada zor giriyo o an kim varsa onla dertleşip çıkıyo... bunlardan biri de benim.. hepinizi takip etmeye çalışıyorum ama vaktimin yettiğince.. kimi zaman gelemiyorum kimi zamanda gelsem bile çok kalamıyorum.. topluca bişeyler yazıp çıkıyorum.. BU SİZİ UNUTTUĞUM ANLAMINA MI GELİYOR...yada beni anmamanız beni unuttuğunuzu mu gösterir????????????????????????????????????

papom hosgeldin nassin yaw bi kac gündür karsilasamadikk

bu gün kk cekilmez cok ama cok yavas inslalah yarin bu yandaki avon reklami kalkar ya

yoksa yarinda girilmez sohbet edilmez...

özledim seniieevt ben geliyorum ara ara denk gelmiyoruz..senın nette mi sıkıntı var aceppnapıyosun nasılsın??yaptın mı tatlı benım de canım çok istiyor ama üşeniyorum

BİTANEMMMMM ÇOOOK SEVİNDİM KUZUUUMMMM
çok şükür operasyona falan gerek kalmadıııı, hadi bakalım bundan sonrasııııııııı
hayırlısı ile inşşşş

özledim seniieevt ben geliyorum ara ara denk gelmiyoruz..senın nette mi sıkıntı var aceppnapıyosun nasılsın??yaptın mı tatlı benım de canım çok istiyor ama üşeniyorum

yaw sende yanda avon reklami yokmu bende o var bi beni degil cogunu yavaslatiyo diye biliyorum demek sen hizlisnokudunmu tatliyikiz nerde valla yapamadim üsengeclik geldi bi anda nasipse yarin yapacam artik...

meddcezirim son 3 gün gözünaydin sende iyce bi dinlenecen....örgün bittimi

meddcezirim son 3 gün gözünaydin sende iyce bi dinlenecen....örgün bittimi
ayyyy sağol bitanemm, valla o kadar ihtiyacım var kii tatileee her açıdan çok yıprandığımı hissediyorum kuzum, 1. sınıf ayrı dert bide bu sene bebek için uğraşıp hep hüsrana uğradık ya.. Onun yorgunluğu daha çoook yıprattı beni.. herşeyin hayırlısı, memlekette dr.a gitcem bakalı ne dicek??? örgüm yarım kaldı dün converse.in diğer tekini örürken tığım kırıldı bugün de alamadım, öylece duruyo.. Yarın alırsam örerim inş
sen neler yapıyoun bitanem, durumun nasıl.. Toparlandın mı iyice ne zaman başlıyosunuz çalışmalaraaa yarın kandil, bol bol dua edelim birbirimizeee

ben geldim canbonlar
nassınız

hoşgeldin hayalotum, iyiyim çok şükür en nasılsın bitanem herşey yolunda mııı

yerim seni demek tigin kirildiyaw nazar degdi galiba ne güzel örüyodunnmeddcezirim dinlenecegine seviniyorum ama seni 15 gün göremeyecem diyede üzülüyorum memleketten girmezsin sanirim burayaama dr gidecegin icinde seviniyom bi de oraki dr nediyecek bakalimben iyiym saol meddcezirim toparlandim iyice sanki en bastayimbazen birinin düsük haberini alinca kendi yasadiklarimida hatirlasamda simdi cok daha iyiym..bende bi romatizmaya ve lupusa baktiracam onlarda düsük yapiyomus cünkü

çooooooooook sevindim bitanemmmmm zaten en baştan başlamazzsak olmaz ki kuzuuummm, inşallaaahh bundan sonra her şey o güzel yüreğinin istediği gibi olur... meleğin göbüşüne konar da 9 ay hiiiiç bi yere ayrılmadan yerleşir de yerleşir büyür de büyür sonra da anneciğini tekmeler inşşşşşşşşşşşşşş
evet kuzumm bakallım ne dicek dr. belki rahim filmi ister.. ordayken giremem büyük ihtimallee... aslında annemlerde var nette, şimdi onların yanında girersem annem meraklanır senaryo yazar bir sürüü... bbeek istediğimizi bile bilmiyo hala, geçen yaz seneye diyip duruyodum, şimdi gidince ne dicem millete bilmiyorummmmiçim bi tuhaf oluyo yaaa Rabbbim hayırlısı ile göndersin meleklerimiziiiii

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar,ben burada henüz çok yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var ciddi anlamda.Evleneli 1 seneyi geçti,yaklaşık 10 aydırda korunmuyoruz ama hala mutlu sona eremedik Aile baskısıda artmaya başladı,her regl oluşumda yıkılıyorum.Eşimde bende o kadar çok istiyoruzki sağlıklı bebişlerimiz olmasını,dra gittik korunmadan 1 senenin geçmesini beklemeniz gerekli dedi,stres yapmayın dedi,ama elde olmadan üzülüyor insan ve takıyor kafasına neden olmadığını.Sizden isteğim benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olmanız,neyi yanlış yapıyorum yardım edermisiniz lütfen.
Doğru yeremi yazıyorum bu konudada bilgilendirirmisiniz beni lütfen...
ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

Umudum darılmanı ve ya kırılmanı istemiyorum ama bu yazdıkların hiç hoş şeyler değil.tatlım ben senin yazdığını sadece liste olarak algıladım az önce gördüm ki altına bişeyler yazmışsın.öncelikle öyle yazınca inan bişey anlaşılmıyo ben aa liste yayınlamış umut dedim ve geçtim.ayrıca tatlım sen sadece geçmişi sana bişey yazılmışmı yada seni anan soran olmuşmu diyemi okyorsun onu anlamadım.öyleyse bizim de burada sana darılmamız gerektiğine inanıyorum.öyleyse bizim de sana laf söyleme hakkım doğmuyor mu sence?sen de hiç bişeye cevpa yazmadan sadece araştırıp çıkmış mı oluyorsun.
Lütfen canım biz burada birbirini yüzyüze tanımamış belli yaşlara gelmiş sadece aynı mutlu sona ulaşmaya çalışan bir sürü kadınız.anne aday adayıyız.burada kimse kimse için varlığını sürdürmüyor zaman zaman bende hiç gelemiyorum sohbetler alıp başını gidiyor bazen araya bile girmeden çıkıyorum ama kimseye de demiyorum sizin keyfiniz yerinde falan diye.burada gülüp eğlenmek için varız.her nekadar zaman zaman acı şeyler yaşasakta atlatmanın yolunu burada buluyoruz.tekrar söylüyorum bana kırılmanı istemiyorum emin ol ben de şu an çok hassas bir dönemden geçiyorum.ama yazdıklarını görünce önce sus dedim kendime ama yok bişeyler yazmam gerek.çünkü sen bizi yanlış anlıyorsun.yani sohbete girdin de sanki biz sana bişey demedik gibi oldu.dedim ya o listenin altına yazdığın listenin bir parçası gibi duruyor.
Lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım.kendi adıma ve kızlar adına rahatlıkla söylüyorum ki biz seni çok seviyoruz..ve elbette istediğin sürece bizimle olmanı istiyoruz.işin olabilir gelememiş olabilirsin ama geldiğin zaman burada elbet birimizi bulursun canım.gelmesem de olur lafını da hiççç kabuletmiyorummm bilesinn.gelmezsen olmazzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…