- 22 Temmuz 2012
- 2.877
- 83
- 113
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.001
Slm arkadaşlar,ben burada henüz çok yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var ciddi anlamda.Evleneli 1 seneyi geçti,yaklaşık 10 aydırda korunmuyoruz ama hala mutlu sona eremedikAile baskısıda artmaya başladı,her regl oluşumda yıkılıyorum.Eşimde bende o kadar çok istiyoruzki sağlıklı bebişlerimiz olmasını,dra gittik korunmadan 1 senenin geçmesini beklemeniz gerekli dedi,stres yapmayın dedi,ama elde olmadan üzülüyor insan ve takıyor kafasına neden olmadığını.Sizden isteğim benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olmanız,neyi yanlış yapıyorum yardım edermisiniz lütfen.
Doğru yeremi yazıyorum bu konudada bilgilendirirmisiniz beni lütfen...
ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
Umudum darılmanı ve ya kırılmanı istemiyorum ama bu yazdıkların hiç hoş şeyler değil.tatlım ben senin yazdığını sadece liste olarak algıladım az önce gördüm ki altına bişeyler yazmışsın.öncelikle öyle yazınca inan bişey anlaşılmıyo ben aa liste yayınlamış umut dedim ve geçtim.ayrıca tatlım sen sadece geçmişi sana bişey yazılmışmı yada seni anan soran olmuşmu diyemi okyorsun onu anlamadım.öyleyse bizim de burada sana darılmamız gerektiğine inanıyorum.öyleyse bizim de sana laf söyleme hakkım doğmuyor mu sence?sen de hiç bişeye cevpa yazmadan sadece araştırıp çıkmış mı oluyorsun.
Lütfen canım biz burada birbirini yüzyüze tanımamış belli yaşlara gelmiş sadece aynı mutlu sona ulaşmaya çalışan bir sürü kadınız.anne aday adayıyız.burada kimse kimse için varlığını sürdürmüyor zaman zaman bende hiç gelemiyorum sohbetler alıp başını gidiyor bazen araya bile girmeden çıkıyorum ama kimseye de demiyorum sizin keyfiniz yerinde falan diye.burada gülüp eğlenmek için varız.her nekadar zaman zaman acı şeyler yaşasakta atlatmanın yolunu burada buluyoruz.tekrar söylüyorum bana kırılmanı istemiyorum emin ol ben de şu an çok hassas bir dönemden geçiyorum.ama yazdıklarını görünce önce sus dedim kendime ama yok bişeyler yazmam gerek.çünkü sen bizi yanlış anlıyorsun.yani sohbete girdin de sanki biz sana bişey demedik gibi oldu.dedim ya o listenin altına yazdığın listenin bir parçası gibi duruyor.
Lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım.kendi adıma ve kızlar adına rahatlıkla söylüyorum ki biz seni çok seviyoruz..ve elbette istediğin sürece bizimle olmanı istiyoruz.işin olabilir gelememiş olabilirsin ama geldiğin zaman burada elbet birimizi bulursun canım.gelmesem de olur lafını da hiççç kabuletmiyorummm bilesinn.gelmezsen olmazzzzzzzzzzz
BİTANEMMMMM ÇOOOK SEVİNDİM KUZUUUMMMM
çok şükür operasyona falan gerek kalmadıııı, hadi bakalım bundan sonrasııııııııı
hayırlısı ile inşşşş
Çok şükür tatlımm sağolasınn valla bi hamileliğin sonlanmasına sevineceğim aklıma gelmezdi.çıksın diye beklediğimiz bhcg değerinin düşmesine dua ettim günlerdir.böyle acayip bir ikilem hayat.Rabbim hepimize hayırlısını varsın canımm
Kuzum valla ben de umudumun yazdıklarını görünce çok üzüldüm ve çok düşündükten sonra tutamadım kendimi ve düşündüklerimi yazdık... her seferinde hepimiz söylüyoruz umudumuzu ne kadar sevdiğimizi veee kimsenin kasıtlı olarak bişe yapmadığını... ama nedense umudumuz hep bize kırılıyo... canı sağolsun napalım
canım o zaman bu ay regl olunca 3. gün yapılan hormon tahlilleri var onları yaptırır heralde..bi git bakalım ne diyecek..belki prolaktinin yükselmiştir..ozaman da gecikme oluyo çünkü..
öyle canımmmm o yüzden hiçbişeyi körü körüne istememek lazım, herşeyin hayırlısını versin Rabbiimmm
hayatın ne getireceği elli olmuyo işte...scorpionsummm ben çıkıyorum bitanemm biraz uzanayımmmmm, SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM... iYİ GECELERRR
canımm öncelikle aramıza hoşgeldiiinnnn
veee çok doğru yerdesin canım,burda seninle aynı durumu yazşıyoruz hepimizde.. buraya gelemden önce bi enim çocuğum olmuyo sanıyordum ben ama artık öyle düşünmüyorumdemem o kii yaşadıkların çook normal, çevremde de burda da okuduğum kadarıyla.... bize acayip geliyo tabii, sanki isteyen herkes hemen hamile kalabiliyomuş gibi
kuzum bizde 10 aydır korunmuyoruz veee biz de henüz mutlu sona ulaşamadık... eşim de ben de yaptırdık testlerimizi.. ALLAHA şükür ki herhangi bir sağlık sorunumuz yok bitanem.. SADECE BEBEĞİMİZ GELMEK İÇİN DOĞRU ZAMANI BEKLİYOO
Slm arkadaşlar,ben burada henüz çok yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var ciddi anlamda.Evleneli 1 seneyi geçti,yaklaşık 10 aydırda korunmuyoruz ama hala mutlu sona eremedikAile baskısıda artmaya başladı,her regl oluşumda yıkılıyorum.Eşimde bende o kadar çok istiyoruzki sağlıklı bebişlerimiz olmasını,dra gittik korunmadan 1 senenin geçmesini beklemeniz gerekli dedi,stres yapmayın dedi,ama elde olmadan üzülüyor insan ve takıyor kafasına neden olmadığını.Sizden isteğim benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olmanız,neyi yanlış yapıyorum yardım edermisiniz lütfen.
Doğru yeremi yazıyorum bu konudada bilgilendirirmisiniz beni lütfen...
ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..
hamarat ahretligim nasida 3.cocuk icin hamarat oluyohava güzelmi ank..... yaw biz donuyoz eksilerde
haylotum nasılsın bitanem,
nasıl gidiyo canım
valla ben 3 gündür bu baş agrısından
geberiyorum ilaç aldıgım halde geçmedi zıkkım olasıca
bi arkadaşım sarımsak yut dedi yuttum hala geçmedi :26::26:
şimdi kaltım bi ilaç daha aldım neyin nesi anlamadım gitti:44::44:
15 gündür hep yorgunum hiç kalkmak istemiyorum
önceleri erkenden kalkardım ögleden önce işlerim biterdi
o günlerimi özledim
Kızlar hepinize selamlar
Selencelk son durumun nedir bilmiyorum sadece yazmak istedim.
Gerçi sende biliyorsundur hamilelik ilk haftalarda aşırı yorgunluk ve uyku yapabilir,eğer emin değilsen bir test alsan iyi olmaz mı,ilaç falan da alıyorsun ya tutamadım kendimi. :26::26::26::26:
günaydın canım kandilin mubarek olsungünaydın kızlar nasılsınız?burda yağmur yağyr
tşkr ederim canım ilgin için
neden böle oldum canım hiç anlamadım kan verdim bu yüzden:26:
sadece kansızlık ve akciğer yorguluğu çıktı son 3 gündür baş agrısı offf öldüm öldüm dirildim
şimdi hamdolsun iyiyim agrı kesici almayacaktım dayanamadım artık:26:eger bebiş varsa rabbim korusuninşş
tkşr ederim canım...Çok geçmiş olsun,
İnşallah vardır bebiş,hayırlısı olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?