• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Slm arkadaşlar,ben burada henüz çok yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var ciddi anlamda.Evleneli 1 seneyi geçti,yaklaşık 10 aydırda korunmuyoruz ama hala mutlu sona eremedik:( Aile baskısıda artmaya başladı,her regl oluşumda yıkılıyorum.Eşimde bende o kadar çok istiyoruzki sağlıklı bebişlerimiz olmasını,dra gittik korunmadan 1 senenin geçmesini beklemeniz gerekli dedi,stres yapmayın dedi,ama elde olmadan üzülüyor insan ve takıyor kafasına neden olmadığını.Sizden isteğim benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olmanız,neyi yanlış yapıyorum yardım edermisiniz lütfen.
Doğru yeremi yazıyorum bu konudada bilgilendirirmisiniz beni lütfen...
ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

canımm öncelikle aramıza hoşgeldiiinnnn:46::46::46::46::46::46:
veee çok doğru yerdesin canım,burda seninle aynı durumu yazşıyoruz hepimizde.. buraya gelemden önce bi enim çocuğum olmuyo sanıyordum ben ama artık öyle düşünmüyorum:1::1::1: demem o kii yaşadıkların çook normal, çevremde de burda da okuduğum kadarıyla.... bize acayip geliyo tabii, sanki isteyen herkes hemen hamile kalabiliyomuş gibi :52:
kuzum bizde 10 aydır korunmuyoruz veee biz de henüz mutlu sona ulaşamadık... eşim de ben de yaptırdık testlerimizi.. ALLAHA şükür ki herhangi bir sağlık sorunumuz yok bitanem.. SADECE BEBEĞİMİZ GELMEK İÇİN DOĞRU ZAMANI BEKLİYOO:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Umudum darılmanı ve ya kırılmanı istemiyorum ama bu yazdıkların hiç hoş şeyler değil.tatlım ben senin yazdığını sadece liste olarak algıladım az önce gördüm ki altına bişeyler yazmışsın.öncelikle öyle yazınca inan bişey anlaşılmıyo ben aa liste yayınlamış umut dedim ve geçtim.ayrıca tatlım sen sadece geçmişi sana bişey yazılmışmı yada seni anan soran olmuşmu diyemi okyorsun onu anlamadım.öyleyse bizim de burada sana darılmamız gerektiğine inanıyorum.öyleyse bizim de sana laf söyleme hakkım doğmuyor mu sence?sen de hiç bişeye cevpa yazmadan sadece araştırıp çıkmış mı oluyorsun.
Lütfen canım biz burada birbirini yüzyüze tanımamış belli yaşlara gelmiş sadece aynı mutlu sona ulaşmaya çalışan bir sürü kadınız.anne aday adayıyız.burada kimse kimse için varlığını sürdürmüyor zaman zaman bende hiç gelemiyorum sohbetler alıp başını gidiyor bazen araya bile girmeden çıkıyorum ama kimseye de demiyorum sizin keyfiniz yerinde falan diye.burada gülüp eğlenmek için varız.her nekadar zaman zaman acı şeyler yaşasakta atlatmanın yolunu burada buluyoruz.tekrar söylüyorum bana kırılmanı istemiyorum emin ol ben de şu an çok hassas bir dönemden geçiyorum.ama yazdıklarını görünce önce sus dedim kendime ama yok bişeyler yazmam gerek.çünkü sen bizi yanlış anlıyorsun.yani sohbete girdin de sanki biz sana bişey demedik gibi oldu.dedim ya o listenin altına yazdığın listenin bir parçası gibi duruyor.
Lütfen birbirimize karşı anlayışlı olalım.kendi adıma ve kızlar adına rahatlıkla söylüyorum ki biz seni çok seviyoruz..ve elbette istediğin sürece bizimle olmanı istiyoruz.işin olabilir gelememiş olabilirsin ama geldiğin zaman burada elbet birimizi bulursun canım.gelmesem de olur lafını da hiççç kabuletmiyorummm bilesinn.gelmezsen olmazzzzzzzzzzz

Kuzum valla ben de umudumun yazdıklarını görünce çok üzüldüm ve çok düşündükten sonra tutamadım kendimi ve düşündüklerimi yazdık... her seferinde hepimiz söylüyoruz umudumuzu ne kadar sevdiğimizi veee kimsenin kasıtlı olarak bişe yapmadığını... ama nedense umudumuz hep bize kırılıyo... canı sağolsun napalım:14:

BİTANEMMMMM ÇOOOK SEVİNDİM KUZUUUMMMM:46::46::46::46::46::46:
çok şükür operasyona falan gerek kalmadıııı, hadi bakalım bundan sonrasııııııııı:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hayırlısı ile inşşşş:16::16::16:

Çok şükür tatlımm sağolasınn valla bi hamileliğin sonlanmasına sevineceğim aklıma gelmezdi.çıksın diye beklediğimiz bhcg değerinin düşmesine dua ettim günlerdir.böyle acayip bir ikilem hayat.Rabbim hepimize hayırlısını varsın canımm:16:

Çok şükür tatlımm sağolasınn valla bi hamileliğin sonlanmasına sevineceğim aklıma gelmezdi.çıksın diye beklediğimiz bhcg değerinin düşmesine dua ettim günlerdir.böyle acayip bir ikilem hayat.Rabbim hepimize hayırlısını varsın canımm:16:

öyle canımmmm o yüzden hiçbişeyi körü körüne istememek lazım, herşeyin hayırlısını versin Rabbiimmm :16:
hayatın ne getireceği elli olmuyo işte...scorpionsummm ben çıkıyorum bitanemm biraz uzanayımmmmm, SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM... iYİ GECELERRR :54:

Kuzum valla ben de umudumun yazdıklarını görünce çok üzüldüm ve çok düşündükten sonra tutamadım kendimi ve düşündüklerimi yazdık... her seferinde hepimiz söylüyoruz umudumuzu ne kadar sevdiğimizi veee kimsenin kasıtlı olarak bişe yapmadığını... ama nedense umudumuz hep bize kırılıyo... canı sağolsun napalım:14:

Valla ben de çok üzüldüm ama yazmasam olmayacak.inşallah kırılacak darılacak birşey bulmaz yazdıklarımız içinde çünkü içtenlikle yazdım düşüncemi.burda kimse kimseye kasıtlı bişey yapmaz ki zatenn hepimizin ayrı hayatları var ayrı dertleri var ayrı meşgaleleri var kimimiz çalışıyo yorgun argın koşuya pc başına. Kimimiz gün içinde burada olabiliyo.herkesin sistemi ayrı.bence umudum da biliyo ona olan sevgimizi de işte ne bilim hassas bir anına denk geldi belki de:26:

canım o zaman bu ay regl olunca 3. gün yapılan hormon tahlilleri var onları yaptırır heralde..bi git bakalım ne diyecek..belki prolaktinin yükselmiştir..ozaman da gecikme oluyo çünkü..

regl olabilirsem yaparim:))) sanirim doktor benim erken hesaplamami pek dikkate almiyor. aralik 13 e olmustum en son reglimi. fakat benim hep 5 gün erken gelir. yani ocak 8 de olmam gerekiyordu. ben gecikmeyi ocak 8 den aliyorum, doktor da 13 ocak olarak. yani doktora göre yarin 10 gün gecikme olmus oluyor...31 inde verdi randevuyu, kendini saglama alacak:)))

öyle canımmmm o yüzden hiçbişeyi körü körüne istememek lazım, herşeyin hayırlısını versin Rabbiimmm :16:
hayatın ne getireceği elli olmuyo işte...scorpionsummm ben çıkıyorum bitanemm biraz uzanayımmmmm, SENİ ÇOOOOOOOOK SEVİYORUM... iYİ GECELERRR :54:

Kesinlikle tatlımm herşeyin hayırlısııııı
Bende çıkıyorum tatlım iki gün izinliydim yarın iş başı az dinleneyim öptüm seni.ben de seni seviyorum bitanemmmm.15 tatilde seni ço özliycemm:16::16:

canımm öncelikle aramıza hoşgeldiiinnnn:46::46::46::46::46::46:
veee çok doğru yerdesin canım,burda seninle aynı durumu yazşıyoruz hepimizde.. buraya gelemden önce bi enim çocuğum olmuyo sanıyordum ben ama artık öyle düşünmüyorum:1::1::1: demem o kii yaşadıkların çook normal, çevremde de burda da okuduğum kadarıyla.... bize acayip geliyo tabii, sanki isteyen herkes hemen hamile kalabiliyomuş gibi :52:
kuzum bizde 10 aydır korunmuyoruz veee biz de henüz mutlu sona ulaşamadık... eşim de ben de yaptırdık testlerimizi.. ALLAHA şükür ki herhangi bir sağlık sorunumuz yok bitanem.. SADECE BEBEĞİMİZ GELMEK İÇİN DOĞRU ZAMANI BEKLİYOO:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Evet hayırlısı ne zamansa o zaman olsun diyoruz ama insanın içinde biryerdede neden olmuyor diye içi içini yiyor.Ovilasyon tarihlerini takip ediyorum(ki bugün o gün:))herşeye ne kadar dikkat ettiysem olmadı,acaba neyi yanlış yapıyorum bilemiyorum.Büyüklerimizede soramıyorum hani bizim durumumuzda olupta mutlu sona ulaşmış arkadaşlar varsa neler yapmam gerektiğini yazabilirlermi lütfeeen.....

Slm arkadaşlar,ben burada henüz çok yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var ciddi anlamda.Evleneli 1 seneyi geçti,yaklaşık 10 aydırda korunmuyoruz ama hala mutlu sona eremedik:( Aile baskısıda artmaya başladı,her regl oluşumda yıkılıyorum.Eşimde bende o kadar çok istiyoruzki sağlıklı bebişlerimiz olmasını,dra gittik korunmadan 1 senenin geçmesini beklemeniz gerekli dedi,stres yapmayın dedi,ama elde olmadan üzülüyor insan ve takıyor kafasına neden olmadığını.Sizden isteğim benimle aynı durumu yaşamış arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olmanız,neyi yanlış yapıyorum yardım edermisiniz lütfen.
Doğru yeremi yazıyorum bu konudada bilgilendirirmisiniz beni lütfen...
ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

selamlar oncelikle aramizda hosgeldin...bebgin en dogru zamani bekliyor rabbim hayirlisiyla versin canim...14 aydir evliyim daha yeni hamile kaldim...herkesin durumu farkli insanlar ilk gunden hamile kalirken bazilari daha sonralardan hamile kaliyor...hersey psikolojik aslinda...tabiki 1 seneden sonra normak yolla olmazsa tedavi uygulaniyor,..ben ilac tedavisi ve catlatma ignesiyle hamile kaldim..ilk denememdi igne tedavisinde...tabiki doktorlar asama asama ilerliyor bu konuda....ilac veriyor eger olmazsa igne..allahimm hayirlisini versin cevreye pek takilmaa...bu senin elinde olan birsey degilll...allahim saglikli evlatlar nasip etsin canimm:16::16::16::16::16:

slmmm arkadaşlar bu hafta çoook yogunum giremiyorum ama aklım burda herkes iyidir inşallah bu arada regl günüme az kaldı sayılır bakalım buay ne olacak hiç bi belirti yok ama ben yinede heycanlanıyorumm inşallah bu ay olurrr hepinizi öpüyorum şimdi cıkmam lazım yarın kandıl programı olacak evde biraz hazırlanmam lazımm belki yarında giremem ama mevlit kandili çokca dua edelim birbirimizide unutmayalım canım arkadaşlarımm . peygamber efendimiz s.a.v doğum tarıhınde dualar kabul edilir inşallah

allahim herkese hayirli evlatlar oncelikle saglikli bebisler nasipo etsinnn..dualarm sizinle kizlarr:nazar::nazar::nazar::nazar:

haylotum nasılsın bitanem,
:16::16:
nasıl gidiyo canım
:54:
valla ben 3 gündür bu baş agrısından
:25::25::25:
geberiyorum ilaç aldıgım halde geçmedi zıkkım olasıca
:5::5:
bi arkadaşım sarımsak yut dedi yuttum hala geçmedi
:26::26:
şimdi kaltım bi ilaç daha aldım neyin nesi anlamadım gitti
:44::44:
15 gündür hep yorgunum hiç kalkmak istemiyorum
:4::4:
önceleri erkenden kalkardım ögleden önce işlerim biterdi
:43::43:
o günlerimi özledim
:14::14::14::14:

hamarat ahretligim nasida 3.cocuk icin hamarat oluyo:27::1::1::1::1::1::1:hava güzelmi ank..... yaw biz donuyoz eksilerde:27::27::27::27::27:
:17::17::17::17::17::54:
evet bitanem hava güzeldi güneşliydi kombiyi bile kapadım:6:
ama temizlik felan yapamadım kuzum başımın agrısından:5::5:
yattım öle çok halsizim:43::43:yarın doktora gitcem:6::6:
allah yardımcınız olsun bitanem almanya oldum olası soguk:27::27:
halam öle derdi ondan biliyom:1:

Son düzenleme:

haylotum nasılsın bitanem,
:16::16:
nasıl gidiyo canım
:54:
valla ben 3 gündür bu baş agrısından
:25::25::25:
geberiyorum ilaç aldıgım halde geçmedi zıkkım olasıca
:5::5:
bi arkadaşım sarımsak yut dedi yuttum hala geçmedi
:26::26:
şimdi kaltım bi ilaç daha aldım neyin nesi anlamadım gitti
:44::44:
15 gündür hep yorgunum hiç kalkmak istemiyorum
:4::4:
önceleri erkenden kalkardım ögleden önce işlerim biterdi
:43::43:
o günlerimi özledim
:14::14::14::14:

Kızlar hepinize selamlar :16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54:

Selencelk son durumun nedir bilmiyorum sadece yazmak istedim.
Gerçi sende biliyorsundur hamilelik ilk haftalarda aşırı yorgunluk ve uyku yapabilir,eğer emin değilsen bir test alsan iyi olmaz mı,ilaç falan da alıyorsun ya tutamadım kendimi. :26::26::26::26:

Kızlar hepinize selamlar :16::16::16:

:54::54::54::54::54::54::54::54:

Selencelk son durumun nedir bilmiyorum sadece yazmak istedim.
Gerçi sende biliyorsundur hamilelik ilk haftalarda aşırı yorgunluk ve uyku yapabilir,eğer emin değilsen bir test alsan iyi olmaz mı,ilaç falan da alıyorsun ya tutamadım kendimi. :26::26::26::26:
:16::16::16:tşkr ederim canım ilgin için:54::54:
neden böle oldum canım hiç anlamadım kan verdim bu yüzden:26:
sadece kansızlık ve akciğer yorguluğu çıktı son 3 gündür baş agrısı offf öldüm öldüm dirildim:25::25::25:
şimdi hamdolsun iyiyim agrı kesici almayacaktım dayanamadım artık:26:eger bebiş varsa rabbim korusun:16:inşş

:16::16::16:tşkr ederim canım ilgin için:54::54:
neden böle oldum canım hiç anlamadım kan verdim bu yüzden:26:
sadece kansızlık ve akciğer yorguluğu çıktı son 3 gündür baş agrısı offf öldüm öldüm dirildim:25::25::25:
şimdi hamdolsun iyiyim agrı kesici almayacaktım dayanamadım artık:26:eger bebiş varsa rabbim korusun:16:inşş

Çok geçmiş olsun,
İnşallah vardır bebiş,hayırlısı olsun canım.

Selam canlar
Kandiliniz mubarek olsun bugun bol bol salavat getirelim ins

Teyzemin kuzinin yedi yildir cocugu olmuyordu belki daha fazla
Bu ay adeti 12gun sonra olmus dr gitmis gebelik olmus ama gelismemis adetle atiliyor demis
Yavrum ya ameliyat bile olmustu pco vardi galiva kistini aldirmisti cikolata kisti

Insallah bidahaki ay olur tum bekleyenlerin

Back
X