Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Umarım hamilesindir canım,gebeliklerde adet olacakmışsın gibi sancılar gelirmiş tüm belirtiler olurmuş ama adet olmazmışsın(annem öyle söyler).Allah gönlüne göre versin...

Amin canim rabbim hepimize nasip eder insallah.. beklemek cokkk zor....

saol bebeğimm seni çok özledikdikkat et kendine bende bugün ev kaldırdım perde felan hava çok güzel degerlendiriyim dedimhazır herifte yokken yemek derdim yok

ben kan testi sonucumu hala ögrenemedim. bilgisayarlari bozukmus hala. doktor 3 de gelecekmis, o zaman yine arayin dediler. ayyyyy..böylede iskence olmazki canimmmm...
alala hemen ögrenir ögrenmez bize yaz gülüm merakta bırakma bizi hayırlısı olsun canım inş hamilesndirbu nasıl işmiş bozuk pc le işmi olur

Son düzenleme:

slm fıstıklar nasılsın bakalım
umudum hg bitanem özlettin kendini
gurbetim sen neler yaparsın bakalım

esilam canım sen nasılsın

bende toplu temizlige başladım

çok yorgun ve halsizim 10gündür

anlamadım gitti

hava çok güzel günlük güneşlik

degerlendirim hazır herifte yok

akşama gelebilirsem gelirm artık

baş agrım hala devam ediyo

ilaç almıycam bakalım şimdilk

hepizni öptüm

Teşekkür ederim canım ama yapamadım becereksizliğim tuttu yine :)))

bende tam 3 yıl ugraştım olmadı doktorlar kontroller insan hep bi stres altında oluyor acaba bu ay olacak mı diye adetlerim düzensizleşmeye baslamıştı her ay 4 5 gün gecikme oluyordu bende hep test yapıp hüsrana uğruyordum sonra ertelemeye karar verdim ve kendiliğinden oldu deneyimlediğimiz gibi en büyük sorun stres şükürler olsun rabbim kucagıma almayı nasip ettı insallah sizede eder

selam habibtelerimmmmm...
nasilsiniz bakalimm...herkes iyimi...dun gelemdimmm canim cok skkindi...oturdum kitap okudum birazz...birazdan alisverise cikabilirimmm..hepinizi opuyprummm.
scorpimmm insallah iyi haberlerle gelirsin...allahim gonlune gore versinnn
yaz saati habibtemmm hayirlisiyla gelirsin kutsal topraklara yakin olsaydik gorusurduk...allahim kabul etsin dualarini....

Kızlar şimdi drumla görüştüm.rahimde perde varmış.histereskopi yapılması lazımmış.ilk defa duydum bilgisi olan varmı?

esilam bu cok önemli bi sorun kesin bu operasyonu hamile kalmadan olmalisin su an korunmaya bile gec,,iyikide bu ay hamile olmamisin ....bide üzülüyodun rabbim bosuna dememis sizin ser bildiginiz seyde bile hayir vardir diye...yoksa kesin düsük olurdu..bende yaptirdim histereskopiyi..ben süphelenmistim acaba kayiplarim ondanmi diye ama bisey cikmadi bosuna oldum ama yinede yaptirdigima pisman degilim icim rahat etti en azindan bile hamile kalmaya engel..rahmin düzeltilmeli...korkma cok korkunc bi operasyon degil..ama galiba 4 ile 6 ay arasinda korunmalisin operasyondan sonraama bence hemen ol habibtemmm

Son düzenleme:

hayalotum gezmis bende bugün gezdim iyicedahada gezecem sonrada hamarat olup tatli yapacam simdi

canlarım çok şükür eve geldimm.ve çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:16:

yaw bu yanda yine reklam var kk yavas ekran donuyo yavas aciliyo sayfalar iyisimi psikopata baglamadan cikimmm

gözünaydin scorpionsum

rabbim daha kötüsünden korumus sükürler olsun...

Kızlar, herkesin affına sığınaraktan, aklıma geldiğince bir liste olusturmaya çalıstım,
özellikle topik sahibemiz medd_cerimin affına sığınaraktan,
unuttuğum yada atladığım varsa aranızda yada,
eklemek istediği birsey varsa,
kendisi de kopyalayıp yapsın.
Ben daha birlik beraberlik olması adına böyle birsey yapmak içimden geldi,
umarım herkesin rızasını kazanmıs olurum ...
Yine eksik birsey varsa, affola ..
Rabbim herkese hayırlısınla nasip etsin insaallah
---------------

Not : Kisiler bat tarihlerine göre sıralamada yer değisebilir.

esilam57..............24 Ocak ...........Calısma günleri
paposoner.............28 Ocak ...........Calısma günleri
selenclk ................30 Ocak..............Calısma günleri
zeynebnur..............
30 Ocak..............Calısma günleri
thb83.................2 Subat .................Calısma günleri
keser84 ............5 Subat ...................Calısma günleri
gurbetkiz ............7-8 Şubat.............Calısma günleri
Layla93 ....................Yeni bat tarihi ? :44:
Twettytgb .................Yeni bat tarihi ? :44:kln ...........................Yeni bat tarihi ? :44:
pufpuff .....................Yeni bat tarihi ? :44:
medd_cezir...............Yeni bat tarihi ? :44:
K_bis .......................Ye ni bat tarihi ? :44:

Hayalim4141 .........16 Ocak........???Beklenen_Bebek.....19 Ocak.......???
gumus19 ...............21 Ocak........???GULCHAN .............. 22 Ocak.......???
yazsaati.........................Beklemede :44:Hayalot .........................Beklemede :44:
yasakhayal....................
Beklemede :44:8scorpions.....................Beklemede :44:

vee işte gurur tablomuz, tebriklerrr diyoruzz !
MASAALLAH MASAALLAH,
DARISI BİZLERE İNSAALLAHHH

aseton44.................
aybish .....................

rose_29....................
bebekim_33...............

merbek.....................
katre1989 .................
reann....................
ALPPIN........................

selamlar .. nasılsınız ..
iki gündür yoğundum gelemedim, msafirlerim vardı..ve çok yorgunum..çıkıcam.. dinlenmeden geçmicek..
sadece, eski sayfaları biraz gözden geçirdim.. gördüğüm kadarıyla,
hayalotum bitek beni anmış..
biliyorum herkesin sıkıntısı farklı, o yüzden birsey demek yersiz olur ..
neyse.. takip listesini öne alayım dedim..
bir de, yeni bat larını söylemek isteyenler söylesin, ben ekleyemediğim zamanda, sizler ekleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…