- 13 Aralık 2012
- 1.366
- 323
- 323
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.941
Umarım hamilesindir canım,gebeliklerde adet olacakmışsın gibi sancılar gelirmiş tüm belirtiler olurmuş ama adet olmazmışsın(annem öyle söyler).Allah gönlüne göre versin...
günaydın kızçelerim benim
dün gece gelemedim misafirim vardı sonrada eşimle dışarı çıktık biraz açtığı işyerine götürdü beni .
bugünde anca akşama doğru gelebilirim kızçelerim merak etmeyin geçmişide biraz okuyabıldım çok konusmayın fazla sayfa yıkmayın üzerıme
scorpıonsum allah kabul etsın bıtanem sıkma canını bazı gorgusuzler cahıller boş boş konusmaktan başka bişeye yaramıyo zaten
gurbet kızçem rabbım gonlunu ferahlatır inşallah dualarım senınle bıtanem
mrv86 kusura bakma canım dün cıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım sana
kaçakhayalim canbonum yaw bu tayyıp ben hamiş kalana kadar su olayı 10uz a cıkartsada başım göğe erse5 çocuk kime yeter alaalaa
selencelkım rabbım evlatlarını sana bağışlasın uzun saglıklı ömürler nasıp etsın inşallah
14 sayfam daha var okumadıgım onlarda akşam artık
bu arada umudumu göremedim belkim son 14 sayfaya gırmıstır:44:
habıbtem asetonumyerim sizi ben göbişiniz hariç teyzoşlarım soğan kokmasın şimdik
haydık ben cıkıyorum öpüyorum sizi
:26::26:hadi inş iyi haber alırsın canım bize hemencik yaz olurmu bitanemBugun de ise gitmedim.anneme gidiyorum iki sokak oteyeoradah bhcg yaptiricam.bakalim ne cikacak.sie haber veririmm.optumm
ben kan testi sonucumu hala ögrenemedim. bilgisayarlari bozukmus hala. doktor 3 de gelecekmis, o zaman yine arayin dediler. ayyyyy..böylede iskence olmazki canimmmm...
:44::44::44:alalal ilk defa duydum:26:Kızlar şimdi drumla görüştüm.rahimde perde varmış.histereskopi yapılması lazımmış.ilk defa duydum bilgisi olan varmı?
:44::44::44:alalal ilk defa duydum:26:
hımm ondanmı olmuyomuş:44::44:ben bilmiyorum canım belki bilen vardır:26:
önemli degil tekasurum yeterki faydasini gör
sogol tekasurum süpürgem vardaherkes bilir benim süpürgemi
sende gözükmüyosa smileler sunlari yap hepsi cikar...
kullanici paneline gir....
ayarlar bölümündeki secenekleri düzenlemeyi tikla..
sonra standart editör-tollbari isaretle
degisikligi kaydet islem tamamdir
Kızlar şimdi drumla görüştüm.rahimde perde varmış.histereskopi yapılması lazımmış.ilk defa duydum bilgisi olan varmı?
günaydın kızçelerim benim
dün gece gelemedim misafirim vardı sonrada eşimle dışarı çıktık biraz açtığı işyerine götürdü beni .
bugünde anca akşama doğru gelebilirim kızçelerim merak etmeyin geçmişide biraz okuyabıldım çok konusmayın fazla sayfa yıkmayın üzerıme
scorpıonsum allah kabul etsın bıtanem sıkma canını bazı gorgusuzler cahıller boş boş konusmaktan başka bişeye yaramıyo zaten
gurbet kızçem rabbım gonlunu ferahlatır inşallah dualarım senınle bıtanem
mrv86 kusura bakma canım dün cıkmak zorunda kaldım cevap yazamadım sana
kaçakhayalim canbonum yaw bu tayyıp ben hamiş kalana kadar su olayı 10uz a cıkartsada başım göğe erse5 çocuk kime yeter alaalaa
selencelkım rabbım evlatlarını sana bağışlasın uzun saglıklı ömürler nasıp etsın inşallah
14 sayfam daha var okumadıgım onlarda akşam artık
bu arada umudumu göremedim belkim son 14 sayfaya gırmıstır:44:
habıbtem asetonumyerim sizi ben göbişiniz hariç teyzoşlarım soğan kokmasın şimdik
haydık ben cıkıyorum öpüyorum sizi
canlarım çok şükür eve geldimm.ve çok şükür bhcg 1 in altına düşmüş.doktorumla görüştüm..kurtardım yaniii.bundan sonra biray mola vericem sonra devammm..Rabbim ne zaman kısmet ettiyse ozaman olacak inşallahhh:16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?