- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.021
Selam canlar
Kandiliniz mubarek olsun bugun bol bol salavat getirelim ins
Teyzemin kuzinin yedi yildir cocugu olmuyordu belki daha fazla
Bu ay adeti 12gun sonra olmus dr gitmis gebelik olmus ama gelismemis adetle atiliyor demis
Yavrum ya ameliyat bile olmustu pco vardi galiva kistini aldirmisti cikolata kisti
Insallah bidahaki ay olur tum bekleyenlerin
hayalotummmmm habibtemmmm allahhim en kisa zamnda bebisini gonderir insalllhhh dualarimmm sizinleeee canimmm
habibtelerimmmmmmmmmmmmm neredesinizzz kac gundurrr karsilasamiyoruzzz
habbiteler bu gün hamarat olucam bi nasilsin demeye geldim geri cikacam
dün tatliyi yapamamistim simdik yapacammbide esraya bakiyom epeydir ara vermistim bakmiyodum kim kimle evlenecek bi olayi cözmeye calisim..
yaw romatizma dr ariyom bi bulamadim aradigim bi dr bundan düsük olmaz diyo..biz sadece agrisi olanlari tedavi ediyoz diyo...birinden yinede randevu aldim ta 29.05.2013 ...o öyle bisey demedi cünkü...hepsi dolu dr ne kadar cok romatizmali varmis...bende varmi yokmu bilinnmiyo dahaaslinda hic agrimda olmaz ama bilmiyorum yinede bi baktirim bende bundan düsük olduguna inanamiyorum ama yinede bi baktirim
wuuwwwwwwww jet hızıyla çıkıyooosimdik cikiim yineeeeeeee
wuuwwwwwwww jet hızıyla çıkıyoookız allah seni emiii dondum nekaaa hızlı gidiyosan rüzgar yaptın güle güle hamaratım
hamaratım benimmm bu aralar pek bi hamaratsın
valla ben bakmıyom esraya çözebildinmi kimn kimle evlencegini
baktır kuzum içinde kalmasın bakalım romatizmanın bişi oluyomuymuş:26::26:
ben hamarat deilim kaç gündür
kusura bakma selencelkim rüzgarimdan dolayi sacin bozulmus ve yikadigin camasirlar ucmus olabilirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?