Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Canim ya gecmisolsun.kimyasal gebelik yasamis bu ay benim de yasadigim gibi.benim e 9gn gecikti..testte cikti tahlilde cikti ama kusurlu embriyo oluyomus o yuzden vucut atiyormus.ama cok yerde okudum ardindan saglikla hamile kalan da cok.
Bu mubarek gunde Rabbim dualarimizi kabul etsin ve once karnimizi sonra da kucagimizi doldursun insallah.

selam sekerlerimm...bu ozel gundeee dualarim sizinle...allahim en kisa zamanda bebislerinizi gonderiri...kucaginiz dolup tasar insallah...

canlarım mevlid kandiliniz mübarek olsun hepimizinrabbım gonlunuzden ne geçiyorsa hayırlısıyla çok bekletmeden nasıp etsınevlat hasretıyle yananlara acılarını dındırmesı ıcın sabır,meleklerını bekleyenlere saglıklı bı şekilede meleklerını gondersın inşallahh..evladı olanlarada uzun saglıklı ömürler nasıp eylesın

Son düzenleme:
anbonlar gelemedım dun ara ara okudum ama yazamadım hiç
dün en son misafirim geldi
gece de selencelkım yazmıstın ama 1 sayfa bıle okuyamadan bal karısımımı getırdıler..sabah okudum tekrardan geçmişi..
bal karısımının tarıfını almaya calısıyorum inşallah alabılırsem sızlerede yazıcam. bu gun mevlid kandılı dıye bugece baslıycaz allah kısmet ederse içmeyeyanlız nasıl içicez bilmiyorum öyle bir koku varki kapağı kapalı oldugu halde ev kokusu yayılıyo
bıraz işlerim var şimdi akşamda dualarımı okuyup anca gelırım canbonlarım
merak etmeyın beni scorpıonsum canım rabbım yardımcın olsun inşallah tekrarını yaşatmasın canbonum.kan testı sonucunu goremedım ama noldu ne cıktı en son:26::26:

hayalotummmmm habibtemmmm allahhim en kisa zamnda bebisini gonderir insalllhhh dualarimmm sizinleeee canimmm

Borçlarımızdan, hastaliklarimizdan ceza ve günahlarımızdan ve evlat hasretiyle yanmaktan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır....Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun habibtelerimmmm.....

Son düzenleme:
habbiteler bu gün hamarat olucam bi nasilsin demeye geldim geri cikacam

dün tatliyi yapamamistim simdik yapacammbide esraya bakiyom epeydir ara vermistim bakmiyodum kim kimle evlenecek bi olayi cözmeye calisim..
yaw romatizma dr ariyom bi bulamadim aradigim bi dr bundan düsük olmaz diyo..biz sadece agrisi olanlari tedavi ediyoz diyo...birinden yinede randevu aldim ta 29.05.2013 ...o öyle bisey demedi cünkü...hepsi dolu dr ne kadar cok romatizmali varmis...bende varmi yokmu bilinnmiyo daha aslinda hic agrimda olmaz ama bilmiyorum yinede bi baktirim bende bundan düsük olduguna inanamiyorum ama yinede bi baktirim

Son düzenleme:
hamaratım benimmm bu aralar pek bi hamaratsın
valla ben bakmıyom esraya çözebildinmi kimn kimle evlencegini
baktır kuzum içinde kalmasın bakalım romatizmanın bişi oluyomuymuş:26::26:
ben hamarat deilim kaç gündür

doru hamarat oldum paposonerin söylediginden cok etkilendim üsenenlerin bebesi olmuyomus cünkü

bide habibtemden etkilendim o cok caliskan ve hamarat cünküüesraya yeni bu gün bakmaya basladim daha bisey anlayamadim..kiz herifin gelecegi gün hamarat ol ahretligim adama bi tatli ne yap..

Son düzenleme:
aciktimmmmmmmmmmmmmmmmmm ne yiyecem bilmiyorummmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84:karnimdan sesller geliyor canimda birsey istemiyor...afedersinizzz cikariyorum geir mide bulantisi devam ediyorr...

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmm hamarat hatin seniiii vallahi ispanakli borek yapmayi dusunuyorummm ama halim yok usengeclik var....

selenclk tatlimmm nasilsinnn bakalimm basagrin devam ediyormu gecmis olsun habibtemmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…