- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.961
slm yasagim nasilsinn hemencecik yaziyim dedim
selam habibtelerimmmmm...
nasilsiniz bakalimm...herkes iyimi...dun gelemdimmm canim cok skkindi...oturdum kitap okudum birazz...birazdan alisverise cikabilirimmm..hepinizi opuyprummm.
scorpimmm insallah iyi haberlerle gelirsin...allahim gonlune gore versinnn
yaz saati habibtemmm hayirlisiyla gelirsin kutsal topraklara yakin olsaydik gorusurduk...allahim kabul etsin dualarini....
saol bebeğimm seni çok özledik dikkat et kendine bende bugün ev kaldırdım perde felan hava çok güzel degerlendiriyim dedim hazır herifte yokken yemek derdim yok
gözünaydin scorpionsum
rabbim daha kötüsünden korumus sükürler olsun...
evet canımmm çok şükürrrr..bak listede de yine bir aradayızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yasakhayal....................Beklemede 8scorpions.....................Beklemede
esilam bu cok önemli bi sorun kesin bu operasyonu hamile kalmadan olmalisin su an korunmaya bile gec,,iyikide bu ay hamile olmamisin ....bide üzülüyodun rabbim bosuna dememis sizin ser bildiginiz seyde bile hayir vardir diye...yoksa kesin düsük olurdu..bende yaptirdim histereskopiyi..ben süphelenmistim acaba kayiplarim ondanmi diye ama bisey cikmadi bosuna oldum ama yinede yaptirdigima pisman degilim icim rahat etti en azindanbile hamile kalmaya engel..rahmin düzeltilmeli...korkma cok korkunc bi operasyon degil..ama galiba 4 ile 6 ay arasinda korunmalisin operasyondan sonra ama bence hemen ol habibtemmm
alala hemen ögrenir ögrenmez bize yaz gülüm merakta bırakma bizi hayırlısı olsun canım inş hamilesndir bu nasıl işmiş bozuk pc le işmi olur
scorpimmmmmmmmmmmmm allahim en kisa zamanda bebisini versinnn...cok sukurrrr hicbirsey olmadn ciktin bu isten...allahim hayirliini versin habbtemmm...
umudummm seni cok ozledik tabiki...coktndir tkilamiyorummm buraya aklimdasin habibtemm..
yasakhayalimmmmm habubteee bilmiyorum nedensiz bir can skintisi gecer insallah...optum hepinizi...su reklamlar ne gicik yaaa
bekleyen dervis muradina ermis inslalah bizde muradimiza ereriz scorpionsum... benim beklemem biraz daha uzun sürecek galiba
bugün tam 14 gün geciktim. kan testim negatif cikti, doktor kontrolunde kist falan görülmedi. daha önce böyle bir sey yasayan var mi?
canım senin hormon tahlillerin yapıldımıydı kuzummm bu arada????
hayir hic bir sey yapilmadi. haftaya randevu verdi sanirim o zaman yapar. ilk defa böyle bir gecikme yasiyorum. insan korkuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?