Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

habbitem kitap okumusssssyaw ben ondada tembelim kitabin bi sonuna ulasamadim hic bi zamannoldu habbitem niye canin sikkindi:26:

saol bebeğimm seni çok özledikdikkat et kendine bende bugün ev kaldırdım perde felan hava çok güzel degerlendiriyim dedimhazır herifte yokken yemek derdim yok

hamarat ahretligim nasida 3.cocuk icin hamarat oluyohava güzelmi ank..... yaw biz donuyoz eksilerde

evet canımmm çok şükürrrr..bak listede de yine bir aradayızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yasakhayal....................Beklemede 8scorpions.....................Beklemede

bekleyen dervis muradina ermis inslalah bizde muradimiza ereriz scorpionsum...benim beklemem biraz daha uzun sürecek galiba

scorpimmmmmmmmmmmmm allahim en kisa zamanda bebisini versinnn...cok sukurrrr hicbirsey olmadn ciktin bu isten...allahim hayirliini versin habbtemmm...

umudummm seni cok ozledik tabiki...coktndir tkilamiyorummm buraya aklimdasin habibtemm..

yasakhayalimmmmm habubteee bilmiyorum nedensiz bir can skintisi gecer insallah...optum hepinizi...su reklamlar ne gicik yaaa

cnm bana bilgi verirmisin.ben korkuyorumda biraz.senin anesteziylemi yaptılar histereskopiyi.bide sen nerde yaptırdın.iyi bi yerde yapılması gerekiyomuş.ve nekadar sürüyo operasyon.

alala hemen ögrenir ögrenmez bize yaz gülüm merakta bırakma bizi hayırlısı olsun canım inş hamilesndirbu nasıl işmiş bozuk pc le işmi olur

ögrendimm. ama bisey anlamadim. doktor sordu regl oldun mu diye, bende olmadim dedim. kan testin negatif dedi. 31 ocak persembe saat 10 a randevu verdi. bu kadar!!!

bugün tam 14 gün geciktim. kan testim negatif cikti, doktor kontrolunde kist falan görülmedi. daha önce böyle bir sey yasayan var mi?

amin tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..çok şüküür evet daha kötü şeyler de yaşayabilirdimmmm:26::26:

slm kızlar nasılsınız 2 gündrü giremiyorum yoğundum falan :) bugün ovulasyon testi yaptım pozitif çıktı çalışmalara zaten başlamıştık bugün de denedik bakalım inşallah bu ay olucak bu arada kardeşimin eşide 4.5 aylık hamile o da bugün cinsiyetini öğrendi erkek yeğen geliy valla yaşlandım ben:) hala oluyorm:)) darısı hepimizin başına inşallah

hayir hic bir sey yapilmadi. haftaya randevu verdi sanirim o zaman yapar. ilk defa böyle bir gecikme yasiyorum. insan korkuyor...

canım o zaman bu ay regl olunca 3. gün yapılan hormon tahlilleri var onları yaptırır heralde..bi git bakalım ne diyecek..belki prolaktinin yükselmiştir..ozaman da gecikme oluyo çünkü..

slmm.. Nasılsınız canlarımm
umduumm da urdaymış, naber kuzuuummm
izel mrb sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…