Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

bakayım bi anlamzsam deiştirirmismini duydum sankii:26:ama hiç bakmadım
sandalyede bi tuıhaf oldummen iyisi öbürüne geçimmalum kendime dikkat etmem lazım

gurbetim alistin demi sogan suyuna

hayir hic bir sey kullanmadim. dedim yaa benim planlarimda bir bebek yoktu. aniden degisti fikrim. bu ay reglim 13 gün gecikti. 8 ve 13 ocak ta sanirim evde yapilan idrar testinden yaptim. negatif cikti. fakat regl agrilarim gibi agrilar 10 gündür devam ediyor. karnim agriridi eskiden simdi sadece kasiklarimda batmalar oluyor ama cok sukur kisa sürüyor. gögüslerim cok sizliyor, bazen yatamiyorum. 18 inde doktordan randevu aldim ve gittim, türk doktor bulmustum internetten ama doktorum arap cikti:)) hic Adnan isminde arap tanimamistim:) sikayetlerimi anlattim, rahim muayenesi yapti, rahme ultrason ile bakti. hic biseyin yok sagliklisin dedi. bende neden regl olmadim dedim. haftaya kadar olmazsan yine gel kan tahlili yapalim dedi, ben de bugün yapalim dedim. neyse kirmadi kan aldilar persembe günü. bugün arayip ögrenecektim ama bilgisayarlari bozukmus. ( kaderin cilvesi iste) yarin insaallah hayirlisiyla ögrenecegim..yasim dan dolayi biraz bende korkuyorum ama nasip bu isler...folik asit i tablet olarak degil ama baklagillerden aliyorum, turuncgillerden de..

bende öyle bi arap ismi duymamistim...mesajim geldimi miamoremmm

bende öyle bi arap ismi duymamistim...mesajim geldimi miamoremmm

aa evet evet geldi. bende biseyler yazip gönderdimdi ama sanirim beceremedim:)))tesekkür ederim. eger hamile degilsem yarin belli olucak, ve sanirim doktor reglimi getirmeye calisacak. regl olduktan sonra deneyecegim fakat benim midem pek iyi degildir:))) ama deneyecegim....

inşallah pozitif çıkar canım dualarım seninle ama yarın mutlaka bizede söle merak ederiz.ben 20 günlük hamileyken kan testi yaptırdım negatif cıktı.ultrasonda hamile olduğumu öğrenmiştim

inşallah pozitif çıkar canım dualarım seninle ama yarın mutlaka bizede söle merak ederiz.ben 20 günlük hamileyken kan testi yaptırdım negatif cıktı.ultrasonda hamile olduğumu öğrenmiştim
:44::44::44:bende şimdi yapsam çıkarmıkii 30 ocak günüm:26::26:gerçi senin ultrasonda görünmüş:26:ne sabırsızım:44:

Son düzenleme:

merhaba cnmm.aramıza hoşgeldin bugün sohbete pek katılamadım..inşallah hamilesindir..idrar testlerini negatif görünce attın mı..benim ilk testim ertesi sabaha ikinci çizgi silik çıktıydı..gerçi kimyasal gebelikmiş ama erken dönemde bazen çıkmıyo idrarda..inşallah kanda çıkar..
bizde 5 sene istemedik şimdi 6. ay insan heran hevesle bekliyo tabi..inşallah en kısa zamanda bebişin seninle olur..

insalllahhhhh... aaa gercekten mi? peki doktor kan testinde neden görünmedigini acikladi mi? adet getirici bir tedavi uygulasaydi bebege zarar verirdi. cok enteresan! simdi yarin bana degilsin derse nasil güvenecegim???

seninki gelmedi önemli degil canim benimmmicersen gercekten cok faydali bi kür..bi bekle kan sonucunu bi al.....inslalh hamile olursun ..degilsende üzülme reglin gelsin oda cok önemli o olmayinca hamilelikte olmuyo....ona göre kürü yaparsin en azindan bi denersinn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…