- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.821
sogan suyu ne icin?
insaallah. benimde okudugum beliritilere benziyor. fakat psikolojik de olabilir. :)
anladim canim benim..nerdeyse 2 hafta olmus reglin geceli ümidini kirmak istemem ama reglinde düzenliymis yumurtlamanda düzenli demek oluyo..ne bilim öyle olsa idrarda cikardi gibime geliyo simdiye kadar.hamilelik olsaydi ultrasondada gözükürdü galiba simdiye kadar....:26:bhcg yani hamilelik varsa kanda bakilan hamilelik hormonu kesin sonuc veriyo idrara göre daha güvenilir ve kesin sonuc veren tahlildir...yarin buna bakildiysa buraya bizede yaz sonucu ..inslalah hamilesindir
herseyin hayırlısı canım olmazsada üzme kendini calışmalara devam
hayırrr olamazzzzzzzzz çıkamzsınnnnnnnnnnnnnn
iç ihmal etme tabiki sogan suyunu
canim bu bir kür kolay hamile kalmak icin ..ibrahim saracoglu tavsiye ediyo..cok hamile kalan var bu kürden soonra...ayrica iltihap söküyo kistleri yok ediyo. cok faydali bi kür....
mrb canımcımmrb selencelk tanışmadıysak tanışırız canımilk cocuğum kısmetse. evet tasınma durumumuz oldu ondan aksattım malesef
yazarim elbette. sonuc ne olursa olsun yazarim. ultrason da karnima bakmadi, yani rahim icinden ultrason ile bakti. kist falan gibi seylere...
biraz daha durumda öyle icimmm
mrb canımcımallahım inş saglıklı kucagına almayı naspi etsin
artık aramızdasın
bende canımcım 3. bebegimi istiyorum bakalım 6 ay oldu bekliyorumbu ay ne olcak çatlıycam 30 ocak
yerim seniiinsalalh bi haftada hayirlisiyla atlatirsin scorpionsumm
rahim icinden baktiginda kese ne olsa görürdü aam sükürler olsunki kistte yok..hormonlardan gecikme olabilir yada stresten olabiliyo adet gecikmesi... bi yarin kan sonucunda ciksin bi insalalh hayailisi olur senin icin...
sogan suyumunda zamani yavas yavas geliyo..
internetten bakayim. icebiliyormusun peki?
valla demin atv haberde dinledim..
1.cocuk bi ülke icin iflastir diyo.
2.cocuk ancak patenaj yaptirir
3.cocuk .eh iste idare eder
4 veya 5 tam isimize yarar dedi hedef cocuk sayisini 5 e cikardibakamam diye dert etmeyin 2 yasina kadar sadece anne sütü yeterli dedi spiral yada hapla korunmayin acikca konusuyorum bakin dedi herseyide biliyo masallah cok zeki adammm,türk halki bunca yil korunma yöntemleriyle kandirildi dedi iste bu kadar olacakmissss
Ben aksam yemeginden once ictim sogan suyumu...
Ben geldim kizlar yine ama trt 1 de cok guzel film var ona bakiyoru hemde sizinle yazisabilirim ..
onu bahane etmeyin diyo 2 yasina kadar anne sütü icer diyo.ondan sonrada biz ne yersek oda ondan yiyecekmis sorun yokmus...bu adama laf yetmez cok zeki
devam elbette, ama yinede burukluk olucak. cünkü reglim gecikti iki test yaptim negatif cikti, kan testi de negatif cikarsa sorun var demektir...
miamorem valla ben cok kolay iciyom..ilk ictigimde zorlandim ama simdi tiryakisi oldum..simdi burda cogu arkasimiz bu ay yapiyo.....
yaaaaa şimdi bişey dicem deee sanal aleme ağır kaçacakkkkk
sus kızım sussssss bide pasifize olmayayım kk daaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?