- Konu Sahibi medd_cezir
- #30.861
aama 20 dk sonra gitmek zorundayim soganlarim beni bekliyoo![]()
ıyyyy içtiğim günler geldi aklıma iğrençççç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aama 20 dk sonra gitmek zorundayim soganlarim beni bekliyoo![]()
Bende alisverisden geldim birsey yememistim 2-3 saat , ovu testimi yaptim sogan suyumu icmeden sonra sogan suyumu ictim 15-20 dk sonrayemek yedm simdi mayistim kaldim koltuga...
Sagol canim benim trt 1 de duvenlik duvari diye bastan baktigim icin iyi ama ortadan bakarsan anlarmisin bilmem canim ..![]()
saol canımm inşşee sende bebişlerin var olma sebebisin arada olcan tabiinşallah 3.üncüyüde tez zamanda alırsın kucağına
![]()
Bende alisverisden geldim birsey yememistim 2-3 saat , ovu testimi yaptim sogan suyumu icmeden sonra sogan suyumu ictim 15-20 dk sonrayemek yedm simdi mayistim kaldim koltuga...
Sagol canim benim trt 1 de duvenlik duvari diye bastan baktigim icin iyi ama ortadan bakarsan anlarmisin bilmem canim ..![]()
tesekkür edrimmmm
dedimya saan herifinin yerini aratma:13:m diyee
:26::26::26:20miaama 20 dk sonra gitmek zorundayim soganlarim beni bekliyoo![]()
ıyyyy içtiğim günler geldi aklıma iğrençççç![]()
bende 1.5 yıl oldu evleneli.24 yasındayım ama çocuk hep istiyordum.eşiminde istemesini bekledim şimdi o bana hergün ne zaman dogacak diye soruyor hele hayallerini görsen karşıda otur dinle.gercekten evlilikte bi eksiklik cocuk olmayısı ki sizinde yasınız gelmişte geciyor ee olsun bi tane rabbim hayırlısını versin hepimize..folik asit kullanmaya başladın mı gebelik öncesi çok faydası oluyor ben kullandım
rica ederim
saolasın meleğim gerçekten aratmadın
:26::26::26:20mitamam pekii
git napalım bagrıma taş basarımm
sana soganlarınla mutluluklar diliyorumm![]()
gercektenmiasetonum ben saatini böyle
dört gözle bekliyom tiryakisi oldum iyice
![]()
bende öyle bi arap ismi duymamistim...mesajim geldimi miamoremmmhayir hic bir sey kullanmadim. dedim yaa benim planlarimda bir bebek yoktu. aniden degisti fikrim. bu ay reglim 13 gün gecikti. 8 ve 13 ocak ta sanirim evde yapilan idrar testinden yaptim. negatif cikti. fakat regl agrilarim gibi agrilar 10 gündür devam ediyor. karnim agriridi eskiden simdi sadece kasiklarimda batmalar oluyor ama cok sukur kisa sürüyor. gögüslerim cok sizliyor, bazen yatamiyorum. 18 inde doktordan randevu aldim ve gittim, türk doktor bulmustum internetten ama doktorum arap cikti:)) hic Adnan isminde arap tanimamistim:) sikayetlerimi anlattim, rahim muayenesi yapti, rahme ultrason ile bakti. hic biseyin yok sagliklisin dedi. bende neden regl olmadim dedim. haftaya kadar olmazsan yine gel kan tahlili yapalim dedi, ben de bugün yapalim dedim. neyse kirmadi kan aldilar persembe günü. bugün arayip ögrenecektim ama bilgisayarlari bozukmus. ( kaderin cilvesi iste) yarin insaallah hayirlisiyla ögrenecegim..yasim dan dolayi biraz bende korkuyorum ama nasip bu isler...folik asit i tablet olarak degil ama baklagillerden aliyorum, turuncgillerden de..
napalım artıkkaglaama soganlarla paylasacan artikin napalimm![]()
bende öyle bi arap ismi duymamistim...mesajim geldimi miamoremmm![]()
hayir hic bir sey kullanmadim. dedim yaa benim planlarimda bir bebek yoktu. aniden degisti fikrim. bu ay reglim 13 gün gecikti. 8 ve 13 ocak ta sanirim evde yapilan idrar testinden yaptim. negatif cikti. fakat regl agrilarim gibi agrilar 10 gündür devam ediyor. karnim agriridi eskiden simdi sadece kasiklarimda batmalar oluyor ama cok sukur kisa sürüyor. gögüslerim cok sizliyor, bazen yatamiyorum. 18 inde doktordan randevu aldim ve gittim, türk doktor bulmustum internetten ama doktorum arap cikti:)) hic Adnan isminde arap tanimamistim:) sikayetlerimi anlattim, rahim muayenesi yapti, rahme ultrason ile bakti. hic biseyin yok sagliklisin dedi. bende neden regl olmadim dedim. haftaya kadar olmazsan yine gel kan tahlili yapalim dedi, ben de bugün yapalim dedim. neyse kirmadi kan aldilar persembe günü. bugün arayip ögrenecektim ama bilgisayarlari bozukmus. ( kaderin cilvesi iste) yarin insaallah hayirlisiyla ögrenecegim..yasim dan dolayi biraz bende korkuyorum ama nasip bu isler...folik asit i tablet olarak degil ama baklagillerden aliyorum, turuncgillerden de..
napalım artıkkgülü seven dikenine katlanırmış
paylaşım barisevdigimi pek paylaşmam
o soganlara söle sana dua etsinler
uçtum gidiyorumm
![]()
:44::44::44:bende şimdi yapsam çıkarmıkii 30 ocak günüm:26::26:gerçi senin ultrasonda görünmüş:26:ne sabırsızım:44:inşallah pozitif çıkar canım dualarım seninle ama yarın mutlaka bizede söle merak ederiz.ben 20 günlük hamileyken kan testi yaptırdım negatif cıktı.ultrasonda hamile olduğumu öğrenmiştim
3 ay oldu sanirim:)) ben 37 yasindayim, bir senelik evliyim. cocuk düsünmemistim hic, ama esim cok istiyor. denemeye baslar baslamaz cocugum olsun istemeye basladim. cok enteresan bir durum benim icin...simdi tek düsündügüm sey bu. hayatimin bir parcasi eksikmisde bebek gelince tam olacakmis gibi hissediyorum:))
inşallah pozitif çıkar canım dualarım seninle ama yarın mutlaka bizede söle merak ederiz.ben 20 günlük hamileyken kan testi yaptırdım negatif cıktı.ultrasonda hamile olduğumu öğrenmiştim
aa evet evet geldi. bende biseyler yazip gönderdimdi ama sanirim beceremedim:)))tesekkür ederim. eger hamile degilsem yarin belli olucak, ve sanirim doktor reglimi getirmeye calisacak. regl olduktan sonra deneyecegim fakat benim midem pek iyi degildir:))) ama deneyecegim....
sen nereye ahretligimmm
![]()