- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.881
inşallah pozitif çıkar canım dualarım seninle ama yarın mutlaka bizede söle merak ederiz.ben 20 günlük hamileyken kan testi yaptırdım negatif cıktı.ultrasonda hamile olduğumu öğrenmiştim
merhaba cnmm.aramıza hoşgeldin bugün sohbete pek katılamadım..inşallah hamilesindir..idrar testlerini negatif görünce attın mı..benim ilk testim ertesi sabaha ikinci çizgi silik çıktıydı..gerçi kimyasal gebelikmiş ama erken dönemde bazen çıkmıyo idrarda..inşallah kanda çıkar..
bizde 5 sene istemedik şimdi 6. ay insan heran hevesle bekliyo tabi..inşallah en kısa zamanda bebişin seninle olur..
insalllahhhhh... aaa gercekten mi? peki doktor kan testinde neden görünmedigini acikladi mi? adet getirici bir tedavi uygulasaydi bebege zarar verirdi. cok enteresan! simdi yarin bana degilsin derse nasil güvenecegim???
:44::44::44:bende şimdi yapsam çıkarmıkii 30 ocak günüm:26::26:gerçi senin ultrasonda görünmüş:26:ne sabırsızım:44:
seninki gelmedi önemli degil canim benimmmicersen gercekten cok faydali bi kür..bi bekle kan sonucunu bi al.....inslalh hamile olursun ..degilsende üzülme reglin gelsin oda cok önemli o olmayinca hamilelikte olmuyo....ona göre kürü yaparsin en azindan bi denersinn...
:26::26:haklısn valla şaşırdım iiceekiz sen bi dur daha 9 günün varrr
asetonnnnn tatlı annecikkk.nasılsınnn?bebişko nasılll?hamileliğin rahat geçiyormu kuzummmm..bakyorum da büyümüşufaklık 5 ay olmuşş maşallahhhhh
bbbbbbbbeeeeeeen geldiiiimm
nasılsınız canlarımmm
bakayım bi anlamzsam deiştirirm ismini duydum sankii:26:ama hiç bakmadım
sandalyede bi tuıhaf oldummen iyisi öbürüne geçim malum kendime dikkat etmem lazım
gurbetim alistin demi sogan suyuna
bbbbbbbbeeeeeeen geldiiiimm
nasılsınız canlarımmm
hg ögretmenimm nasılsın bakalım karne heyecanın başladımı gerçi çok vermişsindir
iyiyiz çok şükür günleri sayıyoruz işte. sanırım sen zor günler geciriyosun şu aralar..bu günlerde gececek elbet Allah büyüktür herseyde bi hayır vardır.zamanı geldiğinde rabbim elbet kucağına almayı nasip edecek inşaalah bizde sahit oluruz
Bak bakalim canim yabanci film zaten , benim hosuma gitti film . Benden nnormalde mutfakta sandalyede otururum ama bugun salondayim koltukda..
Eh isteeee alismaya calisiyorum canim , sabahlari iyi gidiyor aksamlari zorlaniyorum :44::44::44:
Hosgeldinnn canim benim ..... Iyiyim cok sukur ne olsun canim sen nasilsin???
iyiym çok şükür bitanemm, karne işleri bitti çok şükür.. verdim fazladan notları yine, herzamanki gibisen nasılsın bitanemm
kuuzuumm nerelerdesin hiç karşılaşamadık.. Oyy kuuzm da büyümüş maşallaaahhhh
ismi belli mi kuzumunn
hoşbulduk şekerim iyiyim çok şükür bitanemmm... kuzum sen sınava gircektin değil mii, yanlış mı hatırlıyorum yoksaa
hoşbulduk şekerim iyiyim çok şükür bitanemmm... kuzum sen sınava gircektin değil mii, yanlış mı hatırlıyorum yoksaa
sorma canım ya 1 aydır tasınma durumumuz oldu interneti bağladık yerleştik derken giremedim ama aklım sizdeydi.evet teyzesi büyüyoruz hergün biraz daha.adını babası görkem koydu
evet canim guzel gecti sinavim gectm yani .. dogru hatirliyorsun ..
maşallaaaahh kuzumaaaadı da çook güzel olmuş yaa,adıyla yaşasın bitanemm.. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşş
bizlere de nasp etsin Rabbim...Ge.en hafta yine dr.a gittim 1 yıl dolmadan tedavi yok dedi, haftaya malatyaya gitcem orda da dr. a gitcem bakalım kısmet kuzuumm
merhaba, tesekkürler. insalllah test pozitif cikar. testleri 5 dk beklettim, ikinci cizgi cikmayinca 10 dk sonra attim. üzerindeki talimatta öyle cikiyordu. kimyasal hamilelik de neyin nesi?
iyiyiz çok şükür günleri sayıyoruz işte. sanırım sen zor günler geciriyosun şu aralar..bu günlerde gececek elbet Allah büyüktür herseyde bi hayır vardır.zamanı geldiğinde rabbim elbet kucağına almayı nasip edecek inşaalah bizde sahit oluruz
sağol canım en kısa sürede sanada nasip etsin. malatya... toprağım özlemişim en son ramazan bayramında gitim..araştırma hastanesine mi gitcen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?