- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.901
amin kuzuuummm... yok bitanem ya araştırmaya bi girersem çıkamam ki, tatil kısa 15 günde araştırma hastanesinden sonuç alabilmek çok zor... DenizHan Deniz diye bi dr. var malatyada... Çoğu insanı bebek sahibi yapmış bi insan.. Fuzuli caddesinde anne çocuk sağlığı merkezi diye özel bi yer.. 6 ay olmazsa gel demişti bana, 10. ay oldubakalım kısmet kuzumm
hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah..maltya uğurlu gelsin
cnm ben idrarda iki kere pozitif görünce kanda baktırdım..hamileydim..ama değerin iki günde bir 2 katına çıkması gerekiyormuş..bende yükselme az oldu..doktoruma gittim.tabi muayenede bişey göremedi..ya kimyasal ya dış gebelik dedi..kusurlu embriyo olduğu için vucut kabul etmiyor o da tutunamıyor..aslında genelde 1-2 günlük adet gecikmesiyle atılıyo vucuttan pek anlamıyo insanlar..ama benimki 9. günün sonunda dün başladı kanamam..şuan adetle beraber atıyorum sanırım..normalden daha yoğun ve daha ağrılı bir kanamayla..işte böle bişey cnmmm:26::26:
ohh çok sevindim bitanemm,o kadar da telaş yapmıştın
kuzuumm ya şu evlilik takvimini nasıl ekliyosunuz:44:
cok gecmis olsun.. insaallah saglikli hamile kalirsin...
teşekkür ederimmm inşallahhhh
bende takvim yaptımmmmmmmmmmmmmmmm
miniğimle ilk yüzük taktığımız zamannnnn
bende takvim yaptımmmmmmmmmmmmmmmm
miniğimle ilk yüzük taktığımız zamannnnn
oy oy ... 16 yil olmus sozleneli baya olmus canim kac seenlik evlisiniz?
maşallaaaahh 16 yıl mı olduuu, Rabbim sağlıklı mutlu daha nice yıllar nasip etsin size inşş
ben kaçıyorum canımcım çoooook iyi bak kendine olur muu iyi geceler bitanem
mide bulantim bir türlü gecmiyor. cok enteresan herseyi yiyorum, kusmuyorum ama her dakka bulaniyor. birde kasiklarimdaki sanci, oturup kalkarken cok kötü sanciyor...
cnm 6. yılbitecekkk.ama biz ilk yüzükleridaha lisede taktıydıkkkkkkkk
o zaman evlenme teklifi almıştım yaniii..yüzüklerimiz hala duruyorrr..ahh yıllar ahhhh
Lise li asiklar yuzuk ler parmaginiza oluyor mu , esimde bana almisti ilk tanistigim yillar . ama parmagima olmuyor benim suan dar geliyor .
oluyo valllaaa..benim parmak ölçüm hep aynıııeşiminki şimdi büyük gelir ona..çünkü epeycekilo verdi kendisiiii
ben kilo aldim suan ki evlilik yuzugum bile dar geliyor ilk tanistigim siralari cok zayiftim ben 47 kilo filandim , suan 52-53 kiloyum boyumda 162
ben en son lise de 47 kiloydom boy 1.68..şimdi ise 60 kiloyumama elime yansımıyı belime yansıyo kilolar cnmmmmmmmmm
Bak senin ki yansimamis canim benimki yansidi, sinir oluyorum suan bile nikah yuzugumu takiyorum ama yazin tr gidiyim ya degistirecem veya genisletircem..
cnm yaa inşallah bunlar psikolojik değildir inşallah..hamile haberini verirsin bizeeee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?