Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

aminn Alppin kuşummmmm aminnnnn
söyleme tatlım anca soran olursa söylersin..Allah korusun herkes iyi niyetli değil...maşallah teyse kuzusu büyümüş bieeeeeeeeeee

herseyde bi hayır vardır canım ne kadar zamandır çocuk istiyosun

3 ay oldu sanirim:)) ben 37 yasindayim, bir senelik evliyim. cocuk düsünmemistim hic, ama esim cok istiyor. denemeye baslar baslamaz cocugum olsun istemeye basladim. cok enteresan bir durum benim icin...simdi tek düsündügüm sey bu. hayatimin bir parcasi eksikmisde bebek gelince tam olacakmis gibi hissediyorum:))

inş canım tez zamanda gelirr bebişin

bende 1.5 yıl oldu evleneli.24 yasındayım ama çocuk hep istiyordum.eşiminde istemesini bekledim şimdi o bana hergün ne zaman dogacak diye soruyor hele hayallerini görsen karşıda otur dinle. gercekten evlilikte bi eksiklik cocuk olmayısı ki sizinde yasınız gelmişte geciyor ee olsun bi tane rabbim hayırlısını versin hepimize..folik asit kullanmaya başladın mı gebelik öncesi çok faydası oluyor ben kullandım

yaw ben 4 te biseyler yedim biraz zaman gecsin iyice bosalsin midem diye bekliyorum

Bende alisverisden geldim birsey yememistim 2-3 saat , ovu testimi yaptim sogan suyumu icmeden sonra sogan suyumu ictim 15-20 dk sonrayemek yedm simdi mayistim kaldim koltuga...

yarasınn kuşuma suyunuda içimşşohh negüzell bende bakıyım içeri geçimde

Sagol canim benim trt 1 de duvenlik duvari diye bastan baktigim icin iyi ama ortadan bakarsan anlarmisin bilmem canim ..

evet canım eşim çok istiyo benimkiler kızım 11 yaşında oğlumda 9 yaşında
bende 30 yaşıdayımsıralamaya bakk kendimde aradan hiç çıkmıyom

ee sende bebişlerin var olma sebebisin arada olcan tabi inşallah 3.üncüyüde tez zamanda alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…