- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.841
nasilsiniz
sizleri cok ozledimmm yaa dun misafirlwrim geldiii
tatli borek corek derkenn daldimm mutfagaaa temizlikte yaptimm anlayacaginiz iyice yoruldummm...ala guzel gectiii
dun size yazdim gelmedi yazdigimn cikmak zorunda kaldimmm...herkes iyimi bakalimm...
scorpimmm allahim hayuirlisini versin insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin buna inaniyorumm...
ve ben ailemden baska kimselere soylemedim...biraz erken diye dusunuyorum hayirlisiyla 3.ayima geceyimmm soylemek isterlerse soylerler...ben kimseyi arayipta zaten soylemm ben hamileyim diyee...nazar degdiren cok insan var etrafimda ve hosuna gitmeyecek insanlarda varr allahim hayirlisini versinnnn gozlerden ve nazarlardan korusun bizi
ne zaman icmek gerekiyor ve nasil yapiliyor. ( eger zahmez olmazsa tabii)
yerim seni catlama
miamorem valla ben cok kolay iciyom..ilk ictigimde zorlandim ama simdi tiryakisi oldum..simdi burda cogu arkasimiz bu ay yapiyo.....
mrb canımcımallahım inş saglıklı kucagına almayı naspi etsin
artık aramızdasın
bende canımcım 3. bebegimi istiyorum bakalım 6 ay oldu bekliyorumbu ay ne olcak çatlıycam 30 ocak
herseyde bi hayır vardır canım ne kadar zamandır çocuk istiyosun
yarasınn kuşuma suyunuda içimşşBen aksam yemeginden once ictim sogan suyumu...
Ben geldim kizlar yine ama trt 1 de cok guzel film var ona bakiyoru hemde sizinle yazisabilirim ..
yok olmaz miamorem dur özelden yazim sanabekle geliyomm benii
evet canım eşim çok istiyo3.bebek mi iddalısın valla:18::18:
çok çalıştımyaa olcak sanıyorum rabbim bilir tabii
yasagım şişenin dibini buluyoo allahım haylotumda ölee darısı gurbetime
bekle diyipte kaçmıyon dimi gıı süpürgeyede binmişş
inş canım tez zamanda gelirr bebişin3 ay oldu sanirim:)) ben 37 yasindayim, bir senelik evliyim. cocuk düsünmemistim hic, ama esim cok istiyor. denemeye baslar baslamaz cocugum olsun istemeye basladim. cok enteresan bir durum benim icin...simdi tek düsündügüm sey bu. hayatimin bir parcasi eksikmisde bebek gelince tam olacakmis gibi hissediyorum:))
3 ay oldu sanirim:)) ben 37 yasindayim, bir senelik evliyim. cocuk düsünmemistim hic, ama esim cok istiyor. denemeye baslar baslamaz cocugum olsun istemeye basladim. cok enteresan bir durum benim icin...simdi tek düsündügüm sey bu. hayatimin bir parcasi eksikmisde bebek gelince tam olacakmis gibi hissediyorum:))
doru valla daha yokmu diye bardaga iyice bakiyom bitince üzülüyomm...
ayyyy töbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yaw ben 4 te biseyler yedim biraz zaman gecsin iyice bosalsin midem diye bekliyorum
yarasınn kuşuma suyunuda içimşşohh negüzell bende bakıyım içeri geçimde
evet canım eşim çok istiyobenimkiler kızım 11 yaşında oğlumda 9 yaşında
bende 30 yaşıdayımsıralamaya bakk kendimde aradan hiç çıkmıyom
yok geri geldimm
inş canım tez zamanda gelirr bebişin
kız ben senii yerimmmmmmmmmm çatladım gülmektenn
bırakma benii nasılda utanıyo allahım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?