• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

anladim canim benim..nerdeyse 2 hafta olmus reglin geceli ümidini kirmak istemem ama reglinde düzenliymis yumurtlamanda düzenli demek oluyo..ne bilim öyle olsa idrarda cikardi gibime geliyo simdiye kadar.hamilelik olsaydi ultrasondada gözükürdü galiba simdiye kadar....:26:bhcg yani hamilelik varsa kanda bakilan hamilelik hormonu kesin sonuc veriyo idrara göre daha güvenilir ve kesin sonuc veren tahlildir...yarin buna bakildiysa buraya bizede yaz sonucu ..inslalah hamilesindir :16:

yazarim elbette. sonuc ne olursa olsun yazarim. ultrason da karnima bakmadi, yani rahim icinden ultrason ile bakti. kist falan gibi seylere...

mrb selencelk tanışmadıysak tanışırız canım:34: ilk cocuğum kısmetse. evet tasınma durumumuz oldu ondan aksattım malesef:50:
mrb canımcım :16:allahım inş saglıklı kucagına almayı naspi etsin:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
artık aramızdasın :29:
bende canımcım 3. bebegimi istiyorum bakalım 6 ay oldu bekliyorum:27:bu ay ne olcak çatlıycam:4::4:30 ocak

yazarim elbette. sonuc ne olursa olsun yazarim. ultrason da karnima bakmadi, yani rahim icinden ultrason ile bakti. kist falan gibi seylere...

rahim icinden baktiginda kese ne olsa görürdü aam sükürler olsunki kistte yok..hormonlardan gecikme olabilir yada stresten olabiliyo adet gecikmesi... bi yarin kan sonucunda ciksin bi insalalh hayirlisi olur senin icin...:16:

Son düzenleme:
rahim icinden baktiginda kese ne olsa görürdü aam sükürler olsunki kistte yok..hormonlardan gecikme olabilir yada stresten olabiliyo adet gecikmesi... bi yarin kan sonucunda ciksin bi insalalh hayailisi olur senin icin...:16:

amin, insallah herkes icin güzel sonuclar olur. kan tahlili negatif cikarsa da randevu al dedi. sanirim neden adet olmadigimi arastiracak.

valla demin atv haberde dinledim..:1::72::72::72::72::72:

1.cocuk bi ülke icin iflastir diyo.:53:
2.cocuk ancak patenaj yaptirir:53:

3.cocuk .eh iste idare eder:53:

4 veya 5 tam isimize yarar dedi hedef cocuk sayisini 5 e cikardi:53::53::53::53:bakamam diye dert etmeyin 2 yasina kadar sadece anne sütü yeterli dedi:53:spiral yada hapla korunmayin acikca konusuyorum bakin dedi:53::53:herseyide biliyo masallah cok zeki adammm,türk halki bunca yil korunma yöntemleriyle kandirildi dedi:53::53::9::9::9::9::9::9:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:iste bu kadar olacakmissss:1:

yaaaaa şimdi bişey dicem deee sanal aleme ağır kaçacakkkkk:30::30::30::30:
sus kızım sussssss bide pasifize olmayayım kk daaa:27::27::27::27:

Back
X