Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

pkolu ne? ultrason ile sadece rahme bkti. saglikli görünüyor dedi. kan testinide ben zorla yaptirdim, doktor haftaya gel regl olmazsan eger kan testi yapariz dedi.

pkolu ne? ultrason ile sadece rahme bkti. saglikli görünüyor dedi. kan testinide ben zorla yaptirdim, doktor haftaya gel regl olmazsan eger kan testi yapariz dedi.

pko adeti düzensiz olanlara denir senin reglin nasi düzenlimi yani gününde yumurtluyomusunsimdi yarin bhcg testinin sonucumu cikacak....:44:

Son düzenleme:
pko adeti düzensiz olanlara denir senin reglin nasi düzenlimi yani gününde yumurtluyomusunsimdi yarin bhcg testinin sonucumu cikacak....:44:

evet adetim cok düzenlidir hic sasmazdi. her zaman 5 gün önce gelir ve 3 gün sürer. 37 yasindayim ve bu ilk hamilelik denemem. yani daha 3 aydir deniyoruz:)) bhcg nedir bilmiyorum ama kan testi sonucu bilgisayari düzeldiyse yarin cikacak. bir haftadir belimin ve kasiklarimin agrisindan ölüyorum. bir kac gün öncesine kadar inanilmaz akintim vardi, simdi normale döndü. ama gögüslerimin acisi gecmedi, hala sizliyor..

anladim canim benim..nerdeyse 2 hafta olmus reglin geceli ümidini kirmak istemem ama reglinde düzenliymis yumurtlamanda düzenli demek oluyo..ne bilim öyle olsa idrarda cikardi gibime geliyo simdiye kadar.hamilelik olsaydi ultrasondada gözükürdü galiba simdiye kadar....:26:bhcg yani hamilelik varsa kanda bakilan hamilelik hormonu kesin sonuc veriyo idrara göre daha güvenilir ve kesin sonuc veren tahlildir...yarin buna bakildiysa buraya bizede yaz sonucu ..inslalah hamilesindir

Son düzenleme:
bu belirtiler gebelik belirtisi:44::44::44:hadi inş hamileisndir

asetoncumm senin kacıncı bebegin:44::44:tanışmadık senle ama:26::26:
tanışırz dimihg canım bayadır yoktun sanırım biraz geç oldu ama sayfalar karışıyo
:26::26::26::26::26:

mrb selencelk tanışmadıysak tanışırız canım ilk cocuğum kısmetse. evet tasınma durumumuz oldu ondan aksattım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…