- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.801
:125::125::125::125:
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
canim benim bazen hamilelik idrarda cikmayabilir ama pkolu degilsen bence gününde yumurtluyosundur o yüzden hamilelik yok galiba insallahta hamilesindir ama belirtilere aldanma cogu arkadasimizda bos cikti cünkü..peki doktor ultrasonda bakmadimi daha net anlasilirdi bence...
Yasagımm haylotum nerdee:44::44:
kızcaazı ösledim
yok bebegim burdayımselencelkim sesin cikmadi bi an ciktin sandim habibtemdende ses yok :26::26::26:
kesin birileri gelmiştir onaaöglen bi ara gelmis ama simdi gelmedi kesin gelirdiama ya misafiri geldi yada disarimi cikti acaba
pkolu ne? ultrason ile sadece rahme bkti. saglikli görünüyor dedi. kan testinide ben zorla yaptirdim, doktor haftaya gel regl olmazsan eger kan testi yapariz dedi.
denemistir belkideicinde bi dert olarak kaldigi icin genclerden istiyo galibaaa
çocuktur kürtajdır derken özelimiz kalmadı
yeni caga uyum sagliyoz ab li olacagiz ya
pko adeti düzensiz olanlara denir senin reglin nasi düzenlimi yani gününde yumurtluyomusunsimdi yarin bhcg testinin sonucumu cikacak....:44:
asetoncumm senin kacıncı bebegin:44::44:tanışmadık senle ama:26::26:çocuktur kürtajdır derken özelimiz kalmadı
sogan suyumunda zamani yavas yavas geliyo..
sogan suyumunda zamani yavas yavas geliyo..
evet adetim cok düzenlidir hic sasmazdi. her zaman 5 gün önce gelir ve 3 gün sürer. 37 yasindayim ve bu ilk hamilelik denemem. yani daha 3 aydir deniyoruz:)) bhcg nedir bilmiyorum ama kan testi sonucu bilgisayari düzeldiyse yarin cikacak. bir haftadir belimin ve kasiklarimin agrisindan ölüyorum. bir kac gün öncesine kadar inanilmaz akintim vardi, simdi normale döndü. ama gögüslerimin acisi gecmedi, hala sizliyor..
belirtiler hamile olduğunu gösteriyor.inşallah öledir canım
evet adetim cok düzenlidir hic sasmazdi. her zaman 5 gün önce gelir ve 3 gün sürer. 37 yasindayim ve bu ilk hamilelik denemem. yani daha 3 aydir deniyoruz:)) bhcg nedir bilmiyorum ama kan testi sonucu bilgisayari düzeldiyse yarin cikacak. bir haftadir belimin ve kasiklarimin agrisindan ölüyorum. bir kac gün öncesine kadar inanilmaz akintim vardi, simdi normale döndü. ama gögüslerimin acisi gecmedi, hala sizliyor..
asetoncumm senin kacıncı bebegin:44::44:tanışmadık senle ama:26::26:
tanışırz dimihg canım bayadır yoktun sanırım biraz geç oldu ama sayfalar karışıyo
:26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?