Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

ayy çok güldümnasıl bakacaz onu hiç düşünmüyo versin şöle dolgun maaş yapalım istegi kadar

ekstra masrafa gerek yokmus biz ne yersek bebeklerde onu yiyecekmis onu bahane etmeyin diyobebek arabasi yerine kucaginda tasiyacaksin hazir bez yerine evdeki eski giysileri kes bebegin altina aalalalaallasütte sende hazira gerek yok masraf yapma

Son düzenleme:
hg canım iyiyz valla takılıyoruz mşllh gene hamaratlıgın üstünde

Son düzenleme:

hosgeldin habibtem yaw görmeyince öslüyom seniisöyleme habbitem iyice bi annesine yerlessin kücük habibtecik

eksra masrafa gerek yokmus biz ne yersek bebeklerde onu yiyecekmis onu bahane etmeyin diyobebek arabasi yerine kucaginda tasiyacaksin hazir bez yerine evdeki eski giysileri kes bebegin altina aalalalaallasütte sende hazira gerek yok masraf yapma
olmazzz ben diger çocuklarımda yapamadıklarımı yapcam
hevesim kaldıı kusura kalmasın başkanımızz
banane yapmıycam 5 tane
3 tane yeter rabbim onlara hayırlı uzun ömür versinn (cümlemiznkine)

selenclk evet biraz oyle oldu...duramiyorum yerimde ne yapiyimmm....yine fare gibisin diyor esimmm mutfaga daldinnn

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende ozledimmm yahu sizleri aklim sizdeydi arkadslarim tv izlerken acaba girsemmi dedimmm sonra bosverdimmmmm

olmazzz ben diger çocuklarımda yapamadıklarımı yapcam
hevesim kaldıı kusura kalmasın başkanımızz
banane yapmıycam 5 tane
3 tane yeter rabbim onlara hayırlı uzun ömür versinn (cümlemiznkine)

yaw ayirim yapma diger kuzucuklara ne yaptiysan bunada aynisini yap

hamaratım benimm kendini yormadan yap gülüm boş oturanı allah sevmez

habbitem cok sey yaptinmi yineekiz onlardan seni kacirip benim evimemi getirsem kücük habibtecigede birlikte bakariz

Son düzenleme:
allah askinaa biz birtanesini daha gormedikkk 5 tane ne oluyorrr...bakabildigin kadar cocuk yaparsinnn sanki ek maas veriyorrr..istiyorsa kendisi yapsinnnn

biraz fazla cnm..biraz da sancılı..çok şükür daha iyiyim şimdi..off valla ne cahiller anlatamam..uyuz oluyorum bu iplere..biraz içinde tut safmısın nesin hemen testte hamileliği gören ortaya yayıyo

Sen takma canim biliyorum takmazsin ama insan uyuz oluyordur.. bende hic sevmem teste pozitif goruyorlar herkes duyuor o an ..

Evet aynen katilyiroum sana canim .. en guzelini yapmisin canim dua ederek hatim yaparak .. Canim ben esimle yemek yieycem gelirim birazdan ..

yaw ayirim yapma diger kuzucuklara ne yaptiysan bunada aynisini yap
bitanem onlarda kv yanında oturdugum için bazı şeylerde hevesim kaldı
ama tabi şimdi yavrularımın hiç bişilerini eksik etmiyoruz gözüm gibi bakıyom onlara
benden önce eşim yapar
elimden geldigi kadar aynısını yaparım

habbitem cok sey yaptinmi yineekiz onlardan seni kacirip benim evememi getirsem kücük habibtecigede birlikte bakariz

vallahi limonlu kek...mozaik pastaaa...kurabiyee... poaca...cerez meyvee...ama birsey yemedilerr yemek yemenyen insanlari sevmem yaaa..ahhh keske habibtemmm gelebilsem ya da gelebilsennn...vallahi sen bak cocuga ben sizi beslerimmm

tamam bitanem afiyet olsunn

ayy canımm iyiki o doktora kanmammışsınnnnn..Allah korusun günahına girecektin yavrunun..herzaman bi doktora daha gitmek gerekiyor demekkiiii:26:
oğluna da maşallah cnm benim Allah istedikten sonra hiçç bişeycik olmadan geliyor bebişler dünyaya

vallahi limonlu kek...mozaik pastaaa...kurabiyee... poaca...cerez meyvee...ama birsey yemedilerr yemek yemenyen insanlari sevmem yaaa..ahhh keske habibtemmm gelebilsem ya da gelebilsennn...vallahi sen bak cocuga ben sizi beslerimmm
ellerine saglıkk kuşumbende sevmem yemeyen insanıı
banada gecenlerde biri geldii tabagına hiç dokunmadı sadece çay içtii
bi sinirim bozulduu beni çagırdı sende gel oturalım die
bende aynısnı yapcam nasılmış anlasın bii

offff neler yapmis ya :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:aslinda böylelerinin önüne kuru ekmegi aci cayi verecen tamam

ahh habibtem ahhhhh seni bi elime gecirsemmmhem karninda bi habibtecik dahadaha ne isterimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…