- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #30.761
ayy çok güldüm nasıl bakacaz onu hiç düşünmüyo versin şöle dolgun maaş yapalım istegi kadar
hg canımnasilsiniz
sizleri cok ozledimmm yaa dun misafirlwrim geldiii
tatli borek corek derkenn daldimm mutfagaaa temizlikte yaptimm anlayacaginiz iyice yoruldummm...ala guzel gectiii
dun size yazdim gelmedi yazdigimn cikmak zorunda kaldimmm...herkes iyimi bakalimm...
scorpimmm allahim hayuirlisini versin insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin buna inaniyorumm...
ve ben ailemden baska kimselere soylemedim...biraz erken diye dusunuyorum hayirlisiyla 3.ayima geceyimmm soylemek isterlerse soylerler...ben kimseyi arayipta zaten soylemm ben hamileyim diyee...nazar degdiren cok insan var etrafimda ve hosuna gitmeyecek insanlarda varr allahim hayirlisini versinnnn gozlerden ve nazarlardan korusun bizi
nasilsiniz
sizleri cok ozledimmm yaa dun misafirlwrim geldiii
tatli borek corek derkenn daldimm mutfagaaa temizlikte yaptimm anlayacaginiz iyice yoruldummm...ala guzel gectiii
dun size yazdim gelmedi yazdigimn cikmak zorunda kaldimmm...herkes iyimi bakalimm...
scorpimmm allahim hayuirlisini versin insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin buna inaniyorumm...
ve ben ailemden baska kimselere soylemedim...biraz erken diye dusunuyorum hayirlisiyla 3.ayima geceyimmm soylemek isterlerse soylerler...ben kimseyi arayipta zaten soylemm ben hamileyim diyee...nazar degdiren cok insan var etrafimda ve hosuna gitmeyecek insanlarda varr allahim hayirlisini versinnnn gozlerden ve nazarlardan korusun bizi
başladı kuzum dün akşam hızlı bişekilde giriş yaptı..çok şükür ama inşallah kurtarıcam bu kanamayla:26:
eksra masrafa gerek yokmus biz ne yersek bebeklerde onu yiyecekmis onu bahane etmeyin diyobebek arabasi yerine kucaginda tasiyacaksin hazir bez yerine evdeki eski giysileri kes bebegin altina aalalalaalla sütte sende hazira gerek yok masraf yapma
olmazzz ben diger çocuklarımda yapamadıklarımı yapcam
hevesim kaldıı kusura kalmasın başkanımızz
banane yapmıycam 5 tane
3 tane yeter rabbim onlara hayırlı uzun ömür versinn (cümlemiznkine)
selenclk evet biraz oyle oldu...duramiyorum yerimde ne yapiyimmm....yine fare gibisin diyor esimmm mutfaga daldinnn
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende ozledimmm yahu sizleri aklim sizdeydi arkadslarim tv izlerken acaba girsemmi dedimmm sonra bosverdimmmmm
selenclk evet biraz oyle oldu...duramiyorum yerimde ne yapiyimmm....yine fare gibisin diyor esimmm mutfaga daldinnn
yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende ozledimmm yahu sizleri aklim sizdeydi arkadslarim tv izlerken acaba girsemmi dedimmm sonra bosverdimmmmm
biraz fazla cnm..biraz da sancılı..çok şükür daha iyiyim şimdi..off valla ne cahiller anlatamam..uyuz oluyorum bu iplere..biraz içinde tut safmısın nesin hemen testte hamileliği gören ortaya yayıyo
evet canım yaa bi araştırmadan hemen alıyo tabi para alcakyaa
canım çok şükür hepimiz inançlıyız rabbim bize ne verirse bi, bildigi vardır elbet
ozamanlar gene eşim şehir dışı yapıyodu bende korktum hadi allah korusun ben aldırdım eşime bişi olursa
yad 2c bi çocuk istedigmde rabbim onu özürlü verirse die aldırmadım hatimler yaparak rabbime yalvararak
çok şükür imtihanı başarıyla geçtim
AMİNN canım cümlemizn evladını korusunn
allah askinaa biz birtanesini daha gormedikkk 5 tane ne oluyorrr...bakabildigin kadar cocuk yaparsinnn sanki ek maas veriyorrr..istiyorsa kendisi yapsinnnn
bitanem onlarda kv yanında oturdugum için bazı şeylerde hevesim kaldıyaw ayirim yapma diger kuzucuklara ne yaptiysan bunada aynisini yap
habbitem cok sey yaptinmi yineekiz onlardan seni kacirip benim evememi getirsem kücük habibtecigede birlikte bakariz
tamam bitanem afiyet olsunnSen takma canim biliyorum takmazsin ama insan uyuz oluyordur.. bende hic sevmem teste pozitif goruyorlar herkes duyuor o an ..
Evet aynen katilyiroum sana canim .. en guzelini yapmisin canim dua ederek hatim yaparak .. Canim ben esimle yemek yieycem gelirim birazdan ..
ayy canımm iyiki o doktora kanmammışsınnnnn..Allah korusun günahına girecektin yavrunun..herzaman bi doktora daha gitmek gerekiyor demekkiiii:26:tamam canım bidaha almıyım barii haklısın
sana bi olayımı anlatım canım ben oğluma hamile kaldığımı bilmiyodum
grip aşısı olsum alerjim oldugu için ve öğrendimki ben hamile iken olmuşm aşıyı
özele gittik doktor demesinmi bu bebek sakat olur hemen almamız lazımm
bu oldugunuz aşıı bebegin beyin hücrelerini hepsini öldürmüştür
o yüzden beyinsel özürlü olur benden 9 sene önce 150 tl istedi
almak için ben kıyarmıyım yavruma ozamanda tam ramazanı ş. 2. günü
mubarek günde aslaa aldırmadım bi tonda azar yedimm
ve doktor doktor gezdimm ve oldugum aşıyı araştırdılar doktor dediki bana kızım
hiç korkma oldugun aşının tesiri olmamış sana bebeginde çok saglıklı ve ayına görede kilolu dedi
ve erkek olacak dedii tabi dünyalar bizim oldu çok dua etmişdik hatimler felan
çok şükür oğlum turp gibi rabbim hayırlı uzun ömürler versinn cümlemizn evlatlaRINA
hamaratım benimm kendini yormadan yap gülüm boş oturanı allah sevmez
ellerine saglıkk kuşumvallahi limonlu kek...mozaik pastaaa...kurabiyee... poaca...cerez meyvee...ama birsey yemedilerr yemek yemenyen insanlari sevmem yaaa..ahhh keske habibtemmm gelebilsem ya da gelebilsennn...vallahi sen bak cocuga ben sizi beslerimmm
vallahi limonlu kek...mozaik pastaaa...kurabiyee... poaca...cerez meyvee...ama birsey yemedilerr yemek yemenyen insanlari sevmem yaaa..ahhh keske habibtemmm gelebilsem ya da gelebilsennn...vallahi sen bak cocuga ben sizi beslerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?